PCOS (17)
Raspunsuri - Pagina 5
gudinde spune:
Cori_mic am modificat listuta. mamik si burtik
Firicel dupa experienta mea cu ginecologii (de medicina de familie nici nu mai zic), convingerea mea este ca de problemele endocrinologice (inclusiv cele ce tin de endocrinologia reproductiva) se ocupa endocrinologii.
cori_mic spune:
Gudinde multumesc mult. Oricum, vreau sa iti spun ca datorita subiectului deschis de tine am ajuns eu sa inteleg ce am de fapt si am ajuns la Magda Bajenaru sa urmez un tratament cu adevarat. Altfel si azi m-as invarti pe a diversi ginecologi care ma indesau cu antico. Deci si eu si bebe iti multumim.
Adijo, am scris mai demult mai pe larg. Caut si postez din nou.Pup
Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
"Trimis la: - 22/01/2010 : 20:39:04
--------------------------------------------------------------------------------
Uitasem, pentru ca m-ati intrebat cum s-a intamplat, la mine a durat cu tot cu analize si incercari din aprilie pana acum. Acum cu siofor de 1000 1/2 de 3 ori pe zi, un sfert de dexametazina sub forma de tableta (nu se gaseste in Romania.. in Turcia am gasit) si stimulare din z5 pana in z9 cu ovamyd am reusit. De tinut regimul sanatos l-am tinut pana in decembrie cand ma cam saturasem... asa ca am papat ce am vrut. Am mai luat suplimente Selezin ACE, dar toate acestea prescrise si supravegheate de doamna doctor. Stimularea cu ovamyd am facut-o de doua ori, in ambele cazuri a functionat: prima data am ovulat dar mi-a plecat sotul din tara la momentul cu pricina, a doua oara desi la eco mi s-a spus ca nu a crescut destul ovulul.. a rezultat bulinuta mea pe care vreau sa o avansez curand la gradul de inimioara . Va pup fete dragi si va tin la curent. Va rog decat sa nu va pierdeti speranta si sa nu va stresati- gasiti-va un hobby, ceva sa va tina ocupate- eu in ultimele 6 luni m-am apucat de balet acum nu mai am voie. In plus eram asa sigura ca nu am ovulat ca nu am avut nici un stres pana marti cand inainte sa imi fac baie mi-a venit pofta de testul pe care il stiam in sertar si ... surpriza . Aruam iti tin pumnii!!!!!pup"
Cam asta ar fi mesajul cu explicatia, pup
Cori 16 s + !!! Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
andreeag23 spune:
buna seara!!!
poate o sa va ajute si pe voi aceste 3 filmulete despre care vorbeam eu..documentarul despre pcos...cu toate simptomele...pe care le adun si eu pe zi ce trece...sper ca macar la final sa am acelasi noroc de un
bebe sau mai multi...
http://www.youtube.com/watch?v=hYsunsgZxNk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=13m4fLmUmvc&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=Sa--m-MQtqw&NR=1
norocica_26 spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme, nu aveam subiect interesant...., dar am citit tot ce ati scris.
De curand am fost si eu la medic, la control, si.... SURPRIZA!!! nivelul testosteronului era in limite normale. Asta este o relizare foarte mare pentru mine....aveam testosteronul 1 si ceva...nu mai retin...oricum destul de mult fata de normal. Asta s-a intamplat in urma tratamentului cu Siofor, 1/2 de 2 ori pe zi. Acum mi-a marit doza ...la 1/2 de 3 ori pe zi , intrucat C.M. tot nu vrea sa vina fara " stimulent", adica DUPHASTON. Mie Duphastonul mi-a mers foarte bine....pe fetita mea o am in urma unui tratament de 3 luni cu duphaston , desi la vremea aia nu stiam ca sufar de SOP. Poate o sa va mearga si voua.
Acum mi-a dat doamna doctor siofor de 3 ori pe zi + duphaston , timp de 6 luni si mi-a spus ca e posibil ca in aceste luni sa apara si bebe nr. 2
Gudinde, vreu si eu, te rog mult, pe listuta. Nu stiu unde, poate facem o noua sectiune: mamici si aspirante la bebe 2 ??? merge? glumeam Ma poti trece unde vrei tu .
gudinde spune:
norocica_26 te-am trecut pe listuta
Cum ti se pare
norocica_26
Mamica fericita, aspiranta la bb2
Daca vrei sa te trec altfel, te rog sa-mi spui.
cori_mic nu exista cuvinte care sa exprime cat de mult ma bucur cand pot ajuta pe cineva in lupta cu acest sindrom care ne da viata (fizic si psihic) peste cap mult mai mult decat isi poate da seama cineva care nu s-a confruntat cu asa ceva.
gudinde spune:
andreeag23
Nici nu sti cat de mult m-am regasit in filmuletele puse de tine. In special partea in care ti se spune ca nu-i nici o problema si tu simti cu fiecare por ca ceva nu e ok. Si eu am fost pusa pe ACO la 16 ani si cand le-am intrerupt ... nici nu vreau sa-mi amintesc.
Ohhhh Doamne ...
andreeag23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gudinde andreeag23 Nici nu sti cat de mult m-am regasit in filmuletele puse de tine. In special partea in care ti se spune ca nu-i nici o problema si tu simti cu fiecare por ca ceva nu e ok. Si eu am fost pusa pe ACO la 16 ani si cand le-am intrerupt ... nici nu vreau sa-mi amintesc. Ohhhh Doamne ... |
daaa...sunt sigura ca muuulte fete se regasesc in aceste filmulete...pe mine m-a ajutat mult sa inteleg ce mi se intampla...eu caut si ma uit foarte mult pe youtube la filmuletele postate de diverse fete cu pcos care isi impartasesc experientele....
adijo spune:
Fetelor, sunt dupa 3 sapt de metformin 2x 500mg. Am o pofta de mancare de cand am inceput tratamentul, ceva de groaza. Oare imi scade glicemia? N-ar trebui , nu? Bine, oricum, nu e o problema daca mananc mai mult, n-am probleme de greutate, dar ma gandeam daca a mai avut cineva astfel de efecte sec.