PCOS (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ruxandrada... sarcina usoara si cu noroc sa fie!

ink@... imi pare rau pt experienta, o sa fie bine pana la urma!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza82 spune:

ink@, la cum arata foliculul, mai dureaza ceva pana la ovulatie. sigur ca poti ovula si mai tarziu de ziua 14. cervixul nu se deschide fix in ziua ovulatiei ci cu destul timp inainte. la mine recordul a fost in ziua 44 sarcina actuala este obtinuta cu ovulatie in ziua 26.

eu mi-am intrebat doc daca un ovul eliberat mai tarziu este mai putin bun decat unul eliberat regulamentar in ziua 14 si mi-a spus ca n-are nici o legatura pentru ca nu este un folicul imbatranit ci doar un folicul care si-a inceput procesul de maturizare mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

asa ma gandeam si eu, ca exista posibilitatea ca ovulatia sa fie mai tarziu... adica dc esti un doctor bun ii explici pacientului chestia asta, nu-i spui ca nu are ovulatie de la inceput. in fine. nu e sfarsitul pamantului, dar eu va scriu experientele astea ca sa atrag un semnal de alarma, sa nu treceti si voi prin experiente asemanatoare. multumesc pentru sfaturile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Hellouuu fetele,
Intrebare pentru cele care luati Metformin, cum v-ati simtit in sapt
a 2 cand luati 2 pastile?
Eu am de ieri o stare de greata, nu pot manca mai nimic.
Am un nod in gat si parca as voma tot.Nu imi mai place nici un fel
de mancareeeee, bag doar fructe si legume asa cate putin.
La mine e sapt a 2, cu 2 pastilute.
Helpppp oare imi a trece starea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor.
Treceti-ma si pe mine pe listuta, va rog.
Am inceput tratament cu Metformin si de luna viitoare voi lua si anticonceptionale pentru ca inca nu e momentul pt bebe dar vreau sa pregatesc terenul din timp. Pana acum un endocrinolog si un ginecolog mi-au spus ca in timpul tratamentului cu anticonceptionale ovarele sunt in repaus si chisturile se resorb si imi va fi mai usor cand voi vrea bebe daca o sa am ovarele curate. Asa sa fie, oare?
Se intampla ceva daca iau din prima saptamana doua pastilute de Metformin/zi?
Am luat ieri seara una si azi dimineata pe a doua si nu ma simt rau ci absolut normal. E drept ca nu am pofta de mancare dar nu ma deranjeaza asta, ca in ultima luna m-am chinuit rau sa slabesc 2 kg si acum sper sa imi fie mai usor. Trebuie sa dau jos cam 10 kg pana la nunta (care va fi pe 1 octombrie 2011) si cel mai mult am reusit sa slabesc 6 kg acum 2 ani dupa care am stagnat, nu mai slabeam deloc indiferent cat sport faceam si cat de hipocaloric mancam. Am inteles ca femeile cu PCOS care slabesc au sanse mai mari sa ramana insarcinate mai repede. Am 27 ani, 1,64 m si 62 kg.
Dupa nunta o sa intrerup anticonceptionalele si o sa ne punem pe treaba serios pt bebe :)

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, eu iau de 3 luni metformin. IN prima luna stiu ca imi mergea burta tot timpul si imi era f. foame ( cred ca mie imi scadea glicemia). Acum mi-e grata si nu am pofta de mancare. In schimb ciclul nu-mi vine ca inainte. Daca in prima luna mi-a venit la 28 de zile, in a doua la 35 , iar acum sunt in ziua 32 si nimic , nici un semn ca s-ar pregati sa vina . Nu stiu daca e ok. Inainte ciclul imi venea cam la 30 de zile, dar niciodata nu l-am avut regulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 18

Mergi la inceput