Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 23
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Deci da...de ceea ce mi-a fost frica nu am scapat. A facut febra 39...i-am bagat un supozitor cu paracetamol. |
- hai ca scapam noi si de vaccinele astea Dr Oz - zice ca trebe sa ne vaccnam antitenanos, hep b, antivaricela, si zona zoster parca, ca desi le-am facut in scoala trebe repetate la 10 ani
Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)Il asteptam pe D-nul
sa vina cu 
Poze BUBUasa creste Bubu
lili_a spune:
ali somn usor si multa sanatate
miany, pai ceiucul ala e apa de ploaie, ia de la fata ceva serios, o tzuiculitza sa te faca sa transpiri tot raul
Sper sa se faca bine David repejor
raluci esti DJ-ul perfect, vezi ca mai au fetele botezuri, nu vrei sa scoti un ban, ca miine poimiine pleaca Bubu la facultati si costa, neica, costa...
![]()
rgagapie eu stiu o fetita careia i-au dat iesit primii dinti la 4 luni jumate, deci se poate, dar la 4 luni nu ati fost la pediatru? Ca va spunea de atunci
mami de Mariuca
Ancutza_Bro spune:
rgagapie uite sfat: RABDARE!
cam asta e sfatul pe care l-am primit si eu cand am spus ca Sabina face cum face Maya ...vin si dintisorii, incet incet 
_
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
monica_80 spune:
mai e ceva de beut?....ca la ce mi-a fost dat sa citesc in seara asta....cred ca numai cu o bauturica se uita 
de
scump Maria 13.12.2009
lylyana.ion spune:
cu riscul de a o rasturna, ma asez si eu pe bancutza
clatite are careva? ca am o poftaaa si mie mi-e cam lene sa fac ![]()
evy, eu il masez cu ulei de masline dupa baie
rgagapie, si eu ma tot uit in gura copchilului ca prea roade cu nesat si maraie in acelasi timp
tot asa a mancat mai des...acu doarme sa vedem si cat ![]()
m-am bucurat de fiecare melodie: Lumi, Lalu, Lidia, Raluci (sper sa nu fii uitat vre-un dj
)
Lili, mami de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lili_a spune:
Bai gagici, ce facem,mai scriem, ca ne amendeaza DC-ul daca mai umplem multe pagini
Promit ca pun mina sa invat cum se face
mami de Mariuca
raluci_b spune:
many hopa sus aici langa mine, moni80 si tu la fel
si pt cine face capitolas nou il las sa ceara o preferinta si sa dea dedicatie ![]()
asadar DJ Raluci la platane menegiuita de Impresara lili, oferim serviciu de buna dispozitie la: nunti (adica petrecerea unde se fura clientul la final) botezuri, cumetrii, taieri de mot, sau taieri de cablu RALU 
Raluca, mamica de Remus Andrei
(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul
sa vina cu 
Poze BUBU
asa creste Bubu
Ancutza_Bro spune:
am si eu o www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0" target="_blank">dedicatie pt voi
_
ANCA mamica fericita de
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
hai ca fac eu dar o sa dureze putin ![]()
_
ANCA mamica fericita de
Fulgusorul meu iubit