Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Deci da...de ceea ce mi-a fost frica nu am scapat. A facut febra 39...i-am bagat un supozitor cu paracetamol.

- hai ca scapam noi si de vaccinele astea

Dr Oz - zice ca trebe sa ne vaccnam antitenanos, hep b, antivaricela, si zona zoster parca, ca desi le-am facut in scoala trebe repetate la 10 ani

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

ali somn usor si multa sanatate
miany, pai ceiucul ala e apa de ploaie, ia de la fata ceva serios, o tzuiculitza sa te faca sa transpiri tot raul Sper sa se faca bine David repejor
raluci esti DJ-ul perfect, vezi ca mai au fetele botezuri, nu vrei sa scoti un ban, ca miine poimiine pleaca Bubu la facultati si costa, neica, costa...
rgagapie eu stiu o fetita careia i-au dat iesit primii dinti la 4 luni jumate, deci se poate, dar la 4 luni nu ati fost la pediatru? Ca va spunea de atunci

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

rgagapie uite sfat: RABDARE! cam asta e sfatul pe care l-am primit si eu cand am spus ca Sabina face cum face Maya ...vin si dintisorii, incet incet

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

mai e ceva de beut?....ca la ce mi-a fost dat sa citesc in seara asta....cred ca numai cu o bauturica se uita

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

cu riscul de a o rasturna, ma asez si eu pe bancutza
clatite are careva? ca am o poftaaa si mie mi-e cam lene sa fac

evy, eu il masez cu ulei de masline dupa baie

rgagapie, si eu ma tot uit in gura copchilului ca prea roade cu nesat si maraie in acelasi timp tot asa a mancat mai des...acu doarme sa vedem si cat

m-am bucurat de fiecare melodie: Lumi, Lalu, Lidia, Raluci (sper sa nu fii uitat vre-un dj )

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Bai gagici, ce facem,mai scriem, ca ne amendeaza DC-ul daca mai umplem multe pagini

Promit ca pun mina sa invat cum se face

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

many hopa sus aici langa mine, moni80 si tu la fel

si pt cine face capitolas nou il las sa ceara o preferinta si sa dea dedicatie

asadar DJ Raluci la platane menegiuita de Impresara lili, oferim serviciu de buna dispozitie la: nunti (adica petrecerea unde se fura clientul la final) botezuri, cumetrii, taieri de mot, sau taieri de cablu RALU

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

am si eu o www.youtube.com/watch?v=LYhrYHmUPn0" target="_blank">dedicatie pt voi

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lili asta ma gandeam si eu...ca ajungem la 30?

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

hai ca fac eu dar o sa dureze putin

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput