Fulgusori Nov - Dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

si eu am avut probleme cand varsa.si da,se poate ineca cu proria voma daca nu esti pe faza.cel putin la mine era sa se intample de doua ori.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

diana,pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

am pus poze la semnatura...luna a5a cu Flavius..
ca doar discutam despre copii aici...

Raluci, sa-ti fie rusine ca iti doresti ca Flavius sa plece! Rusinica!

tot ce mai pot face

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

nu roxyaly, nu faptul ca a trecut pe lapte praf e deranjant...ca fiecare face ce vrea...dar cu atitudinea e alta treaba...adica noi ne purtam frumos, trecem cu vederea peste niste aspecte, si pana la urma tot noi suntem rele??????????????

camy e libera sa faca ce vrea. mie imi pare rau ca eu am avut o alta parere despre ea, si azi mi s`a demonstrat contrariul!

monis merci de vestile despre shtephy, pe care o pup si careia ii doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

si eu am avut probleme cand varsa.si da,se poate ineca cu proria voma daca nu esti pe faza.cel putin la mine era sa se intample de doua ori.

pai tocmai de asta scrisesem de la inceput. sa vedem ce putem face in cazuri din astea periculoase, daca nu putem sta 100% din timp cu ochii pe ei.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

am pe stphy sa se faca bine cotul si sa scape de doctori multi si fara scoala(scuze diana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

incepem seara nu cu o piesa ci cu un banc de data asta, care mi s-a parut genial

Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe registre si concluzioneaza catre rabin:
Domnule, veniturile dvs sunt mici si impozitul la fel. Cum reusiti dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici
Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin.
Chiar totul?
Tot
Si picaturile de la lumanari?
Da, le strangem si le trimitem la o fabrica de lumanari si din cand in cand ne trimit o lumanare..
Bineeee. Si firmiturile de pe masa le reciclati? Īntreaba agentul in zeflemea...
Da Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de pesmet.
Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe ele le reciclati?
Da.Le strangem, le trimitem la Fisc si din cand in cand ne trimit cate-un Pul ica sa ne controleze

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

de obicei eu sunt atenta la orice zgomot.cand era mai mic aveam bebephon.a fost foarte util pana pe la 2.5-3luni.
acum nu il mai folosesc ca la mine nu mai e nevoie cand sunt la bloc.cand sunt la curte intra iar in actiune.
emitatorul la el in patut ,receptorul la mami la centura/buzunar.are raza de actiune 50m parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

va las...trebuie sa tin strumful treaz sa nu adoarma repede...altfel o sa am iar noapte alba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Intre timp, Rares a facut scutecul nr.4 si scutecul nr.5 ... insa, mai mult asa, ca niste partzuri cu stropitzei . Mi-am propus sa il mai las chiar pana maine seara..sa il observ in timpul zilei ce mai produce. Daca scade productia....si daca se intareste ...productia, desigur

Si cred ca in sfarsit, azi, ii vom face baie. Asta daca se trezeste la 9..daca nu, il trezesc, ca oricum ultima masa a avut-o pe la 6. Desi azi a mancat mai putin decat de obicei...probabil din cauza indispozitiei de la stomacel.....

Tot intre timp, m-a rasfatat hazbandu' cu un bacardi de pepene verde...da' zau ca nu e ca ala cu aroma de lime....anyway...am consume' doar jumate...ca deja m-au luat vaporii betiei si durerile la mansarda....hm., e clar, mi-am perdut indemanarea . O declar nula.

EDIT - ca mi-am adus aminte de subiectul cu supravegheatul.

Ramonik, de dimineata, eu l-am gasit pe Rares pe burta, cu nasul in propria regurgitura si cu scutecul plin. Nu stiu de cata vreme statea asa. Cert e ca, fara voia noastra se vor intampla accindete, evident..oricat am vrea sa ii protejam..dovada subsemnat si siragul de perle ....e drept, ca eram mai maricica

Pentru mine, alta e nelamurirea....de ce in dr.Spock scrie sa ii culcam pe spate si in Capraru, pe o parte? Mie mi s-ar parea mai logic pe o parte (chiar daca spock zice ca exista riscul sa se intoarca pe burta si atunci sa se inece....)

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput