Aradence DC....! (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Raul, pui de Clau! Sa va traiasca feciorul si sa aiba viata lunga si fericita!

Flavia, playstation portabil=psp.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau . Am scris amandoua odata.
Eu am sunat-o pe Clau pe orange inainte sa-mi dau seama ca e ultima zi la vechiul job...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI RAUL
La multi ani Victor cu intarziere
Sa aveti o viata plina de bucurii!!!

Flavia imi pare rau de Bogdi ,insanatosire grabnica.Si eu am ochit strandul din Szeged ,cel mai probabil vom merge de ziua lui David in trei ca Ivett oricum n-are pasaport si ca sa respectam obiceiul celorlalti ani aniversarile le petrecem in deplasare in ziua cu pricina daca tot s-a nascut in 2 mai si tot in we a cazut si e liber , si doar cu sarbatoritul si parintii,o zi dedicata exclusiv lui.
Clau nici eu nu stiam cei psp-ul dar m-ai lamurit. Daca asta i-a fost dorinta i s-a indeplinit.Eu nu sunt adepta petrecerilor in diverse locatii ,eu zic ca ajunge la gradi si acasa cu familia.

v-am pupat s-a trezit Ivett si nu ma mai lasa

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu-ana spune:

Va mai aduceti aminte de noi?
Am fost f ocupati cu fizioterapia lui Bogdan. Am facut Vojta cu el si pot sa spun ca se vede. A inceput sa se ridice in picioare, de-a busilea face doar cativa pasi dar in scchimb e expert in mersul taras. Poate face cariera in armata

Ii uram si noi LA MULTI ANI RAUL!!!

Moni e super jucaria lui Tudor! Ai luat-o direct de pe site? Ne bucuram si noi din plin de primavara si de pomi infloriti. Frumoase peisaje ai surpins!

Gata s-a saturat piticu sa stea linistit ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LU-ANA de pe net l-am comandat dar de pe ookee http://www.ookee.ro/ doar ca acum vad ca ei nu-l mai au pe stoc.Daca vrei exista si o varianta ieftina adica si cu roti si balansoar elefantelul asta :http://www.clubafaceri.ro/director/stand/33858/845118/Balansoar+Elefant+cu+roti.html E o jucarie draguta si va fi calarit muulta vreme,fi sigura ! Asta si daca n-are ce butona. Parca l-am vazut in jur de 100 lei prin ofertele de la Carrefour sau nu mai stiu exact care din oras.Atat ca n-are partea cu volanul si butoanele cu melodii,sunete si alte chestii.Dar si din alea se gasesc si separat de la diverse firme la preturi de 100-150 lei . Atat ca la asta ce l-am luat eu se foloseste si atasat la jucarie si separat,ba chiar difera unele chestii depinde cum e folosit.Eu l-am luat fiind sigura ca il va butona Diana de zor ,mai ales ca e in engleza si asa poate invata mai usor si in joaca culorile,formele,literele,cifrele si alte chestii.Ca la gradi ... vai de engleza lor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Raul. Clau sa va aduca numai bucurii si impliniri. sa foloseasca sanatos psp-ul. Ti-a dat Miha pantofi pentru Raul?
Moni faine jucarii ai cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Raul!
Sa cresti mare, cuminte si sa le aduci parintilor numai bucurii!
Clau, sa va traiasca flacaul !

Io fac bagaje ca maine plecam la Bihor. Greu e sa ma decid care haine si cate sa pun cu noi. Am un obicei tare prost sa pun fff multe haine, nu stiu cum sa ma dezobisnuiesc, nu stiu cum sa le "organizez".

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Lu-Ana tu singura ai facut terapie Vojta cu copilul?

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu daca mai am timp sa intru maine, asa ca va urez "PASTE FERICIT" alaturi de cei dragi, multa lumina si pace in suflet!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mergi la inceput