Aradence DC....! (140)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Ioi Alina ce m-ai pleznit cu vestea despre LR.fr....

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Imi pare rau....! Eu n-am apucat sa comand nimic...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada tie ti-a venit comanda LR?
Eu nu am mai comandat nimic, mi-am pus una alta in cos, dar nu am trimis comanda ca nu m-au convins foarte tare ofertele lor.
Miha drum bun, distractie la botez si sanatate pruncilor.
Sa va zic si voua ce draguta a fost Ade ca mi-a venit sa o mananc de drag. Am fost ieri la Alina M si cand sa plec mi-a dat Ade niste oute de cioco si bomboane si mi-a zis ca astea sa i le dau la Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, ieri Ade a venit acasa cu pantalonii lui "Dadut". Au fost in parc si a calcat intr-o baltoaca, s-a murdarit groaznic. Cand ajuns la gradi a scapat-o pishu f tare si pana i-a venit randul (o fi fost aglomeratie mare la baie!) a scapat si pishu pe ea in alti pantaloni (avea in rucsac de schimb), asa ca au imbracat-o cu pantalonii lui Vladut.

Gabi, dupa ce ai plecat tu a zis Ade ca-s si pentru Tudor bomboanele. Ii bun la Ioana bleizeru'?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, reusesc sa va citesc dar nu mai apuc sa scriu. Vad ca n-ati mai aranjat nici o intilneala....asteptati caldura? Adevarul e ca si mie mi-e dor de o terasa :)
Noi suntem bine, Dragos e la bunici 2 zile si astept weekend-ul sa mai merg si eu prin magazine sa-mi caut pantofi.Caut un model anume cu talpa ortopedica (inalti) si sa fie frumosi. Daca ati vazut pe undeva spuneti-mi si mie!
Pe Claudelu n-am mai vazut-o demult pe net, mai respira???
Vad aci ca frumusetea xxl e la moda, tr sa ma inscriu si eu. Regimul meu n-a dat rezultate

Pupici piticilor bolnaviori sa se insanatoseasca!!

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Va astept cu o aburinda.

Eu am o stareeeeeeeeee, nu stiu, m-a lovit dintr-o data ieri seara, parca ma simt deprimata, obosita, etc.

Alina33, mie intotdeauna o femeie mai plinuta mi se para ca arata mai bine dacat alea numa oase. Nu stiu unde iti gasesti papuci cu talpa ortopedica, eventual ne zici si noua daca gasesti.

Care ce faceti de 1 mai, pe unde aveti de gand sa mergeti?

Bogdi e la mami si am trecut dimineata pe acolo si a zis ca mai bine sa ma duc dupa el peste cateva zile . Ii place acolo, e pe afara cat ii permite vremea asta, dar isi face de cap.

Cristinacsa, cum e cu fetele pana la urma?

Ildy? DianaR? Diana11? Cristale? Lu_ana? Carmen? Ralou?Relusha? Rgagapie? Anca16?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Eu sunt prin zona...am sa va dau o veste buna. Sunt insarcinata si din cauza asta nu prea mai ajung la comp sa va mai scriu. Am avut o perioada grea la inceput dar acum suntem bine. Am implinit 11 saptamani si as dormi non-stop .
Am citit ce ati scris si am vazut si pozele cu copilasii dragalasi. Imi pare rau de bolnaviori si sper sa le treaca cat mai repede.
Nu am mai mesterit nimic in ultima vreme dar sper sa revin curand.Inca astept vremea buna si sa nu mai ploua.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristale felicitari pentru sarcina si sarcina cat mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cristale ce veste frumoasa!felicitari!
miha pe ntru ca al meu sot nu a mai putut sa conduca masina lui, a ramas in fata casei cu portbagajul pe ea din austria.si acum cand s-a apucat de condus nu mai are timp sa mearga sa-l dea jos.
eu sunt super prinsa cu gradinaritul,mai exact folraritul.adica imi fac tot felul de aranjamente folrale ..abia am adus de la gardendo marfa proaspata

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristale ce veste frumoasa! Sarcina usoara iti doresc.
Flavia tu sambata viitoare sau asta mergi la botez?
Alina la umeri e fix blazerul, dar la maneci scurt.
Alina.a spor la gradinarit.
Clau chiar asa, pe unde umbli? Nici eu nu am putut vizualiza pozele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Flavia si Miha, distractie placuta la Botez!
Sanatate lui Matia si Dariei!
Cristale sarcina usoara!Si mie mi-a fost foarte somn in primele 3, 4 luni de sarcina cu amandoi.
Alina a spor la gradinarit;te-am visat noaptea trecuta.
Gabitzica , te mai dor ochii?
Moni si mie imi plce sa citesc despre voi !
Bogdisorul meu se uita ca mi-am pus cercei;e foarte atent la toate.Il intreb daca sunt frumosi si aproba din cap ca da.Acum srtiga dupa sorasa care doarme "Iaia"

Mergi la inceput