Aradence DC....! (140)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
niko_26 spune:
Sa va mai zic de prichindelu mic si nazdravan cum se catzara el peste tot si trage de tot ce poate si varsa mancarea pe masa si apa in san si isi scate sosetele si alearga prin casa sa nu i le pun inapoi, si ne pupa si ne trage de par; intr-o zi o plimba pe Maia prin camera cu caruciorul papusilor, si ajungand la usa incepe Maia sa-i dea indicatii:"Nu la stanga Bogdi, la dreapta!"
Ii mai apuca parada modei si scotocesc in sertarul cu caciulite si palarii si vin care mai de care mai impodobit.
Cam asta fac piticii mei in ultima vreme, si nu numai asta...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristinacsa spune:
No mai apar si eu ...
Si fetele sunt acasa din motive de greva.Asteptam sa vedem daca nu fac si varicela ca prietena lor are...
Flavia, sa o folosesti sanatoasa si fara incidente...Ma bucur pt tine.Saracutul Bogdi...Dor f tare moldaminele...
Miha, Gabi, pruncii vostri maimerg la inot?
Alina, succes in munca de convingere...
Alina.a, te-am vazut duminica, din masina...
Cristina si gemenele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Haideti la o .
Alina, , nu e aia, nici ai mei nu au vazut-o pana ieri, e gri mai inchis, seamana cu ce ai vazut tu. A mea e mai faina
.
Multumesc de urari fetelor, eu chiar o simt ca o mare realizare pt ca am facut-o singura si vine dupa atatea si atatea chestii negative.
Alina, Gabi, si la noi e greva, daca vrei ii poti duce numa ca stau cu ingrijitoarele. Bogdi e acasa la mami cu Lisa. Numa bine ii mai vede si bunicamea jucandu-se pe acolo. Ea parca e ceva mai bine dupa 2 zile de tratament, nu-i mai suiera pieptul asa tare cand respira.
Gabi mersi de raspunsul cu talonetele. Ce poti face sa nu-ti mai revina episclerita asta? Sper sa-ti treaca repede.
Alina.a, te voi suna pt ca ma intereseaza, dar stai sa-mi fac rmn-ul (ca am inteles ca si ala e vreo 200 lei cu tot cu trimitere) si sa ma refac financiar ca sunt goale toate buzunarele si cardurile. Ei fac acolo si control? Sau doar talonetele? As vrea sa-l verific si pe Bogdi.
Niko, mare strengar ai si tu ... Ca si Moni de altfel, numa sa mai creasca putin Tudor
.
X-ray spune:
flavia ei nu fac consult,de asta se ocupa ortopedul si daca e cazul da trimitere si indicatiile de incaltaminte.incaltaminte fac ei, oreteze, carje,deastea,dar sunt producatori.aici se vede pretul mai bun si timpul de executare mai scurt.acum asta am inteles eu de la ea...www.triamed.ro" target="_blank">asta e firma. da si dai 200 roni la rmn daca foloseste subst de contrast si 180 dac nu .am dat si noi....
gabi daca-ti trebuie film sa ma suni.
va saluty pe toate!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
niko_26 spune:
Salutare fetele.
Gabitzica , Cristina , Flavia, bOGDI sanatate multa va doresc!
Noi am fost la doctoritza de familie ca iara are Maia otita, a patra din ultimele doua luni!Ne-am intalnit cu Carmen si Mela, care e mare si frumosa, adevarata domnisoara.
Mi-a pregatit Bogdi ceva surpriza in pampers, ma duc sa-l schimb!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Mama , v-ati lansat la scris, lume noua, bine ca mai invie subiectul nostru.
Multa sanatate bolnavilor mari si mici.
Si eu am bolnaviori acasa, pe Matia de care stiti si pe Daria care-i bocna de racita cu gatul plin de pustule de puroi. Daria cred ca n-a mai fost racita de vreo 3 ani.
Fetele cu dureri de spate, pe mine m-a "rezolvat" tipa care-mi face masaj. Dupa ce l-am nascut pe Matia am avut dureri ingrozitoare si ziua si noaptea. Tipa asta in cateva luni de masaj m-a rezolvat. Nu pot sa zic ca acum nu ma doare spatele , mai ales seara dupa zile grele, dar oricum nu se compara si i-am carat si pe Vic si pe Matia de numa. Din aceasta pricina eu masajul il fac cu sfintenie. Trebuie sa fie mari aglomerari de probleme la mine ca sa renunt la masajul saptamanal.
Nico ce fain povestesti de copii. Mai vreau.
Alina a chiar ma gandeam si eu la tine zilele astea. Ati fost plecati sau ati avut musafiri ca am vazut ceva masini cu portbagaj deasupra parcate la voi?
Flavia sa folosesti sanatoasa plimbatoarea.
Alina eu zic sa -i lasi balta pe fini. La fel am patit si noi de fapt Susu cu frate-sau. Facea Susu o campanie pro alaptat de ajunsese frate-su sa nu-i mai raspunda la telefon. Ori oamenilor le trebuia clar somn de 10 ore nederanjati, asa ca .......
Moni scrie si la noi ca nu vorbesti singura, eu sigur te citesc pentru ca imi place tare mult cum te ocupi de copii.
Eu una ma stradui sa raspund , dar de multe ori pe cand ajung sa intru eu o tema e cazuta in desuetudine, ori s-a spus cam tot ce era de spus.
Ieri am fost la Alba si m-a reinpresionat catedrala si cetatea. Ce ziceti de o iesire cu pruncii sa ne cunoastem patria? In Orastie sunt iarasi multe de vazut .....?
Maine plecam la Tg Mures la botezul nepotului.
Cristinacsa ce mai zice vecina ta?
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinamoro/alinamoro.jpg)
alinamoro spune:
Niko, sanatate puiutilor tai! Asa te vreau, activa!
Nazdravan prichindelul tau!
Cristinacsa, ce faci de te "vedem" asa rar?
Flavia, ma gandeam ca poate nu-i a ta masina, era cam mare...
Miha, asa m-am gandit si eu, sa-i las in pace. Ti-am zis azi ca am vorbit cu ea...apoi am aflat ca si Calin l-a sunat pe tatic... Mi ciuda ca are lapte, dar nu are cine sa o incurajeze (in afara de mine, nu ma laud
), are noduli deja si o dor sanii, ar trebui sa se mulga, sa puna fetita f des la san...i-am zis toate astea.
Acum zice ca laptele ii slab (s-a muls si l-a pus in pahar si nu are "smantana"
), i-am zis ca nu exista lapte slab, i-am trimis pe mail ceva articole... Ce sa fac daca-i mai interesant ce zice vecinul, colegul, tanti nu stiu care...
Fetelor, cliente La Redoute.fr...bucuria a fost scurta, nu mai livreaza in Romania, a fost o eroare ca RO aparea in lista tarilor unde livreaza. Cica avem La Redoute.ro.
Alina
![](vampa.gif)
![](cat.gif)
![](bonjovi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adablackcat/adablackcat.jpg)
adablackcat spune:
Ioi Alina ce m-ai pleznit cu vestea despre LR.fr....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_ramona/flavia_sp_ramona.jpg)
flavia ramona spune:
Neata,
Ada si eu m-am desumflat cu laredoute ca ziceam ca strang niste bani pe cand or fi reducerile sa ii iau la B ceva.
Alina, . Cu alaptatul nici nu mai au rost comentariile. Eu si acum cand povestesc la unele ca am alaptat 1 an si 1 luna se uita crucis la mine.
Bogdi a fost aseara la Sorin asa ca am stat iar in pat. Isi fac efectul medicamentele, da numa pentru cateva ore, seara mai ales ma iau durerile, probabil se acumuleaza si oboseala de peste zi.
Maine muncesc si sambata ma duc la un botez la Astoria.
Miha, eu m-as duce sa vizitam una alta, mai ales ca acum am si cu ce sa merg .
Vreau vreme frumoasaaaaaaaaaaaaaaaaa .