Aradence DC....! (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

poftiti de serviti , calda aburinda si cu caimac.

La multi ani Dragos!!! Alina sa va traiasca frumosul.

Am inceput scolile, respectiv gradinitele. Pe Matia cu urlete l-am imbracat, m-am distrat de numa, urla si dadea cu picioarele in mine, sa plec la servici ca sunt ce-a mai urata din lume. L-am filmat si i-am zis ca trimit filmul la politie sa vina sa-l duca cu mascatii la gradinita. Abia s-a calmat.

Si noi am fost la ziua lui Dragos, ne-am simtit super. Abia astept sa vad pozele.

Diana , mersi de raspuns. Da ii lacrimeaza mai mult afara de la vant, dar si in casa. Nu e legat de primavara, pentru ca o are de prin decembrie. Faza e ca atata timp cat ii pun picaturi pentru ochi ii dispar si crustele de pe fata. E bine o perioada dupa care , cand, incepe din nou sa lacrimeze, iar se usuca fata.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani Dragos!
Alina, tot ce imi doresc pentru Bogdi va doresc si voua.

Ma dispera vremea asta ... parca nici nu e primavara, sunt convinsa ca trecem direct la vara.

Mergi la inceput

Nicoooooooo? pe unde umbli? Cipri nu mai lucreaza pe Eminescu? Suna-ma te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Dragos!

AlinaM intra aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150575&whichpage=12

Miha ce picaturi ai folosit pana acum?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, multumesc inca o data tuturor pentru urari. Va doresc si eu numai bine!

Clau, ce fecior ai!
Tu mai slabesti? Arati f bine!

Diana, mersi mult , chiar n-am mai intrat la subiectul ala.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

No luati-va seminte, pop-corn, suc, cafea...ce vreti voi si uitati-va la poze ca sunt o gramadaaaaa!
Aniversare Dragos.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI DRAGOS

Mergi la inceput

poftiti de serviti.

Unde ati disparut cu toatele?

Alina am vazut pozele cu tzaraita ca a picat rds-ul. Sunt super. Cali nu putea sa ma scoata mai slaba?

Eu am un morcov imens infipt in .Nu ma simt in stare sa va spun despre ce e vorba. Sper dupa masa sa aflu vesti bune. In orice caz tineti-mi pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hai ma Miha...il faci pe al cincilea? Sau ce?
M-am uitat si eu la poze in sfarsit. Diana, frumosi frumosi sunteti!
Clau, pozele tale nu le vad...nush de ce.
Alina m, faine au iesit pozele. Am lasat papucii lui Dragos in dulap la Ade, urmeaza sosetutele roz. Ne-am simtit tare bine, chiar daca Vlad a facut o baie in bazinul cu pesti si l-am incalat cu papuci cu 5 numere mai mari decat poarta el si cu sosetele roz ale Adelinei. A fost super.
Ildi, foarte dulce Ivett. Amandoi sunt frumosi rau! Si imi place ca esti tot fan Nora pt. mama. Si eu ma mai uit cand prind, acum e scandal mare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha nu ne tine in suspans.
Alina frumoasa aniversare ati avut.Copiii cu siguranta nu au simtit frigul.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput