"LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *188*"
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Hello !!
Am aparut si noi de la plimbarea urmata de putin iaurt, tziti si somn de voie de la 20.40 ! Imi convine programul asta !!
Din ce am citit pana acum in primul rand mi-am dat seama ca nu e 01 apr cum am crezut eu toata ziua , noroc cu postarea Olishkai unde zicea ca nu avem sarbatoriti, eu stiam sigur ca avem
Bianca, nici Alexandra nu mai mananca sub nici o forma piureul ramas de la amiaza sau nemancat de atunci ; daca zici ca si la voi e la fel, m-am linistit
Anaan, apa bea si Alexandra cu placere, ma bucur pt ca nu o sa avem probleme la vara
Revin...
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 eu am o alta dilema ...ce sa ii dau de papa dimi ca s-o fi saturat de vesnicele fructe cu branza... |
Incearca cereale
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 fetele am trimis un mail pe mailul comun. |
Eu am fost precisa ca asa e din prima
mamica dragastoasa !!
Am implinit 1 anisor !
rodica2008 spune:
seara buna fetelor,am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti,sa privesc frumosii ghiocei.Doamne ce copii frumosi sunt aici parca din ce in ce mai frumosi!Noi suntem bine corectam anemia si lipsa de calciu ,avem al 6-lea dintisor,nu mergem inca singuri (vrea tot timpul sa il tin de manuta),invatam sa bem din canutza,suntem foarte rasfatat ne dam cu fundul de pamant cand nu ni se fac voile!
Va imbratisez si am sa incerc sa intru ceva mai des!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR,FELICITARI PT PRIMUL ANISOR,SANATATE MULTA SI RABDARE INDELUNGA(MAMICILOR)
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! Mi-a racit piticu Replica soacrei: "a racit ca a dormit ieri afara in carut" (ieri a fost super cald si el era imbracat cu body maneca lunga si gecuta subtire, iar noi in tricou - si pana sa vina ea a mai dormit de n ori afara si nu a avut nimic) Ma enerveaza la culme!!! Mi-a zis si mie si lui Cristi separat. Si ce este cel mai naspa, ca va trebui sa stam in casa si sa o suportam, caci este David racit Olga, mamica lui David iepurasul |
Off sigur din cauza ei a racit !! adica i-a adus cadou raceala de la Deva
Sper sa-i treaca repede si sa iesiti afara !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui simplyana_m ILINCA, BIANCA, mi-ati facut pofta cu berea voastra, am comandat si eu la mimi, acusi vine cu ea Si inca un Q si ma duc : voi cum masurati copiii? in picioare sau la orizontala? Eu il masor pe Luca in picioare si abia a ajuns si el la 74cm...ori ai vostri au trecut de 80...o fi si el "mignon" ca ma-sa? http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Eu o masor cum apuc dar mai nou vrea Pisi sa o masuram la verticala asa ca o sa vedem cat iasa asa
Apropo nu ne-ai prezentat cadourile de la Mimi , pai se poate ?!!
Asteptam si descrierea evenimentelor
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan nu-i petzitsi domnisoara ta e scumpa foc, asa ca noi ne-am cam incuscri Noi locuim in Blaj, e in judetul Alba... Ana&Andrei poze |
Esti de-a mea deci, eu sunt nascuta la Sebes !
Maine venim la voi in judet la bunica mea !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Stiu ca n-are legatura cu cele discutate mai sus, dar eu rad de zor si nu ma pot abtine sa nu va impartasesc si voua motivul: Itzic, pe patul de moarte, tinut de mana de Rachela. Ii face semn Rachelei sa se apropie si, cu o voce stinsa, ii zice: “Rachela, draga mea, ai fost alaturi de mine cand Gestapo-ul ne-a batut la usa si ne-a dus la Auschwitz”. “Am fost, barbate.” “Ai fost langa mine si cand am aflat ca am cancer…” “Am fost…” Si cand au trebuit sa-mi scoata un rinichi…” “Am fost…” “Si-acum, Rachela draga, esti alaturi de mine pe patul de moarte…” “Sunt…” Itzic, cu ultimele puteri: “Mai Rachela, tu imi porti mie ghinion!” Ana&Andrei poze |
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
Ilinca, mi-ai facut pofta de Leffe si de ''ciresica'' mea Kriek , ai baut din asta ?
Eu din Ungaria m-am invatat cu berea de fructe, credeam ca e gretoasa dar e delicioasa si sunt atatea sortimente !!
Pisigri, multumim !!
Am implinit 1 anisor !
Floric spune:
Mamica de Drg, dupa ce am citit ultimul mesaj mi-a umblat o idee prin cap si apoi am vazut ceva "suspect" la prezentarea ce apare o data cu mesajul (nu spun ce e acel element suspect sa nu moara moderatorii) care mi-a "intarit" ideea. Apoi citi mailul si m-am linistit.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel