gulas/papricas ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

mamaaaaaaaa, sunteti super!!! deja am gura apa. tb sa fac f curand!...merge daca vrei sa dai cateva kg jos?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...



depinde cat mananci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

sunt foarte diferite, gulas fiecare are alta reteta, trebuie cartofi, carne de porc, de vita, carnati... si iese demential daca e facut la ceaun afara la iarba verde.

paprikas fac asa

pui ceapa la calit, cand e calita pui boia sa fie, apoi carne de pui (bucati) sau ficat de pui si un pic de apa, lasi sa fiarba si sa scada, pui diferite arome, piper neaparat, apoi la final pui smantana si sa fiarba putin, daca il vrei mai gros un pic de faina cu apa (neprajita faina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Despre papricas:

In Cluj, unde sunt acum, ii zice papricas si se face cum a zis sdcristian. Eu nu pun boia-ua sa se prajeasca, mi se pare ca se face amara.

In Carei se face din acela cu galuscute de faina. E tare bun!

La Braila ii spune ciulama - de pui, de alte animale sau de ciuperci (f bun). Mama face si de pui cu ciuperci.

Mergi la inceput