Hai Bumbi,Lara,Jasmine! Bv Yaia! Iepu 2010 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, da, cred ca s-a plicitisit saraca... nus ce sa zic. poate ar merge cezariana. mai pierde lichid?? ma gandesc cat poate sa stea asa, daca pierde lichid?
nu tot la ceza ajunge? daca bebe nu vrea natural? asa, mai bine scapa si gata.
io ii pun o poate ajuta!!!

vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

MIRIA, fa masaj la picioare, de jos in sus, si bea ceai si apa. E detul de rau dupa cum zici, daca ramane adancitura..., la mine ramane mai alba zona daca o presez. Si eu ma umflu exact la fel: fata, maini, picioare si mai ales seara. Te-ai obosit ieri prea tare, asta este cauza.

Vio, ia si tu un nospa. Nu sta asa. Si eu mai am dureri asa, in mod special noaptea sau cand ma dau jos din pat, insa nu continue si mi se face si burta piatra. E nasol...

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

A propos de Bumbitza, o colega de la Pufuleti si prietena de-a mea, a pierdut apa , iar dr. ei a bagat-o direct in ceza, desi ea vroia natural, spunandu-i ca o nastere normala ar fi putut dura fff mult si ar fi pus si in pericol bebele. Poate ca Bumbitza nu a pierdut decat o parte din lichid, cine stie... Sper sa fie totul ok...

36+ Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Wow, Yaia -- exact cum ziceai ca s-a intamplat si data trecuta, nici urma de semn de nastere si dintr-o data apare bebe... FELICITARI!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Nafi -- ce emotii... mai ai putin...

Cori -- bebeluna noastra doarme numai la noi in brate cand ma intorc de pe o parte pe alta, ma intorc cu ea... ea doarme oarecum pe spate, cu bratul meu sub ea... ma intreb daca va dormi vreodata singura, haha, mi-o fac cu mana mea, dar nu-mi pare rau...

Honey -- mi-au placut la nebunie cateva din glumele despre alaptat, mai ales ca eu exact asa sunt -- daca nu-ti convine, poti pleca

Sunt asa de obosita, am avut o zi lunga, cumparaturi, luat copiii de la scoala, mancat iar acum ne pregatim sa jucam Monopoly cu John pana la 8 jumate cand e ora de culcare. O sa intru mai tarziu sa vad ce se mai aude cu Bumbitza.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Gata l-am gasit.

Anca- si la bebelusii nascuti prematur sau la termen se descoameaza pielea. S-ar putea sa tina si de altceva nu numai de timpul terecut in burtica.

Miria- daca sunt rau de tot si ai vanatai nu stiu ce sa zic, mai bine isi mai da cineva cu parerea sa stai linistita.
Si la mine se umfla mai tare cand stau mult in picioare, dar nu asa cum zici tu.
aaaa si se mai umfla si cand stau seara in cada cu spuma, probabil de la apa calda.
In apa e bine dar cand ies ma dor talpile si se vad umflate, zici ca merg pe perne de aer asa arata.

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Honey , nu stiu la prematuri cum e, dar in cazul meu mi-a zis Dra neonatolog ca de la sarcina prelungita..ca eram tare necajita in spital cand i-am vazut pielicica. Si a zis ca e normal si dupa cateva bai cu taratze se va curata. Bine ca fata si gatul sunt curate..cel mai tare se duce pe picioare si pe maini.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vio nu stiu nimic de lichid. Am uitat s-o intreb. Da, pana la urma la cezariana ajunge daca nu se dilata dar a vrut sa incerce natural.
Ma uitam acum la pozele tale si nu ai mai pun nimic de secole

Denisa, 39 + cu bebe roz Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

ooooooo ce nastere fulger! Felicitari Yaia sa iti traiasca printesa si sa fie santoasa si papacioasa! asteptam poze cand ai timp.

le fel felicitari Delia sa iti traiasca minunea si sa fie sanatoasa.

Silvia ce printisor frumos am vazut , sa va traiasca si sa aiba o viata minunata.

Miria nu stiu ce sa zic cu picioarele umflate, eu nu am avut problema asta, stai cu ele sus, aici se gasesc la farmacie niste ciorapi speciali care ajuta la drenaj, nu stiu daca in tara se gasesc. Hai ca nu mai ai mult, un pt curaj!

de Bumbitza nu mai stie nimeni nimic? mi se pare ciudat ca o lasa atata daca a pierdut din lichid, poate era o fisura mica si s-a mai refacut din el...

Castelana inca un pic pana la marea intalnire, abia astept sa vad poze cu grasunelul tau, sper ca pui niste poze dupa ce se naste, nu?
Roxana te asteptam cu vesti bune

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am facut unele modificari in prima pagina si am trecut-o si pe riella_ela la programari (am vb cu ea pe mess).
Asteptam sa ne scrie si aici (pe DC).

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 37+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Wow...am lipsit un pic si deja noutati!

BRAVOS YAIA SI BUN VENIT PRINTESEI GRABITE!
ASA NASTERE FULGER MI-AR FI PLACUT SI MIE ASEARA CAND M-AU LUAT CONTRACTIILE!

LadyD - sa speram ca bebelusa ta se hotaraste curand sa iasa la lumina. Cumnata mea a patit asa cu fetitza...ajunsese la 42 s si nimic...abia abia s-a hotarat sa iasa. se pare ca ii era prea bine acolo la caldurica!

Miria - asa cum au zis Annya si Babyangel, odihna si stai cu picioarele pe ceva perne...importnat e sa le tii mai sus decat restul corpului...Parca tu intrebai de probleme cu degetele! Eu de cand am ramas insarcinata a inceput sa mi se blocheze inelarul stang atunci cand strang pumnul iar acum a devenit si mai si...trebuie sa trag de el sa-si revina in pozitie normala si ma dor toate degetele de zici ca am reumatism. sunt sigura ca e ceva hormonal..va trece dupa nastere!

Camilecu - deci si tu ai patit-o cu furtuna! macar la tine a mers travaliul pana la capat...Aici s-a oprit furtuna...au trecut si contractiile! acum ma simt mai bine ca niciodata! Dar din cate vad, la orizont sunt niste nori amenintatori....asa ca de incepe iar furtuna in seara asta...sper sa dureze suficient cat sa duc treaba pana la capat!!

Michelle - bun venit acasa, ma bucur ca ti-ai revenit usor si repede! F neplacut episodul cu scabia! asta le intrece pe toate pana acum!

Freedelia - distractie placuta cu pustiul! da..am avut ceva emotii dar din cate am vazut cel mai emotionat era sotul meu...E bine ca a facut un pic de "practica" si el ca sa stie mai bine la ce sa se astepte!

HAI ILINCA ! IESI LA LUMINA SA TE VEDEM! N-O MAI TINE PE MAMI PE JAR!

38+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

annya, am luat nospa la pranz. eu oricum iau cam 2-3 pe zi, ca aveam colul scurt de la 25 sapt si mi-a dat dr 3 pe zi. dar nu au efect la durerea asta. oricum mai trece, doar ca e deranjanta. a... sa va bucurati de patut! felicitari!

denisa, e mare lenea.... sa le descarc de pe aparat. oricum nu am mai facut f multe. in albumul comun am mai pus unele mai de acu vreo luna, cred. nu e mult mai mare burta. parca nu imi place de ea, de aia nu am mai facut nici poze asa multe.

a... am term de calcat hainutele!!!!

mai am de aranjat patutul, cu lenjeria, dar e prea devreme.

si sa ma gandesc ce iau in bagaj pt bebe. astept sa vad cum mai e si vremea. si o sa aleg mai incolo, hainutele, sa pregatesc pampersii, creme, etc... nu vreau sa iau f multe cu mine,la spital. nici pt mine. mi se pare fff mare bagajul deja. am facut o parte pt mine. adica aproape tot. mai am cateva chestii. tot mi se pare ca e devreme. de aia nu ma grabesc. oricum spalate, calcate, sunt toate hainele, si pt mine. daca e ceva, mai imi aduce sotul.

vio asteptand pe bebe 36+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput