Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Zozelaaaaa, topita sunt... pe bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata dragutelor! Ca de obicei va ofer o cafeluta, un ceiuc sau un laptic, dupa preferinta. Am auzit ca cele cu scortisoara se poarta! Hai si-o felie de cozonacel!
Va urez o zi grozava si plina de vesti bune, si multi pumni stransi fetelor care merg la eco pentru intalniri minunate!

Cristina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Salutare!

Bun venit,noilor burtici!

Burticile care au eco zilele astea-Doamne-ajuta sa veniti cu vesti bune si..colorate

Ma inscriu si eu pe lista cu pui nebolnavicios.BB am folosit-o pt.ca Mihai a avut ceva probleme dupa nastere,nu a fost aspirat bine in maternitate,apoi a racit la 1,2 ani si inca odata..nu mai stiu cand,dar nu a facut forme severe..

Declar incheiat si capitolul alaptare Tare greu mi-a fost Ma bucur ca am reusit totusi,sa alaptez 2,1 ani

Kiti,eu am folosit cu succes-Homeovoxul pt.gat in sarcina trecuta,miere,ceaiuri caldute cu lamaie(atentie ce ceaiuri),sirop din muguri de brad,iar pentru viroza,Oscillococcinum.Sanatate!

Vorbiti de expandari?! Imediat va arat si expandata mea
Ia uitati!

tuturor!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Zozela, superb arata burtica cu bebedoi langa fratiorul mai mare! Felicitari ca ai putut alapta atat de mult! Eu la Iustina a trebuit sa intrerup la 1 an si 1 luna, ca am facut o pneumonie urata si am stat 1 saptamana in spital, timp in care am ramas fara lapte.

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

am venit de la eco.a fost super.
suntem sanatosi, ne-a tinut o ora si ne-a inspectat pe toate partile:inima, nas,stomac, ochi, gura, degete.suntem sanatosi tun.si este BAIETEL.avea o putaaa, am pierdut pariul cu sotul.
mi-a zis la fel ca si dr ca nu sunt de fapt in 19s ci cam in 18s si 3-4 z.si la DPN am gresit eu fetelor e 22.08.2010.avem 265 gr, sper ca bine.sunt in culmea fericirii.maine o sa va incarc poze ca am cu picior, manute, etc.
sunt in delir ca totul e bine.nu a vrut sa fie fetita, dar important e ca e bine.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Heheeee, bravo, felicitari! Sa fie sanatos feciorasul nr. 2 si primul la fel, normal! Asteptam poze cu manute dragute!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Sorry, scrisesem logata fiind cu userul comun. Asadar:

Yessss.....mi-a venit rezultatul de la amniocenteza (cel rapid). Copilul e sanatos, 100% baietel.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Bravo, aniast, felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!
Ma bucur nespus ca am avut parte doar de vesti bune aici in cuibul nostru.
Aniast, Nastasie, Karin, Ayda... felicitari tuturor pentru rezultatele la amnio respectiv ecografii. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat la toate.
Kiti eu am halit saptamanile trecute un borcan intreg de miere amestecata cu lamaie....nu imi mai trebuie miere cate zile oi avea insa sa stii ca mi-a trecut durerea de gat si inceputul de tuse fara sa mai iau nimic altceva.
Daca mai tineti minte ma plangeam de ameteala ieri...am ajuns acasa, am mancat ceva si am adormit...de mult n-am mai dormit la amiaza. Amiaza impropriu spus ca am dormit pana la 8 sera. Si dupa ce m-am trezit am facut supa cu galuste (ieri se pare ca a fost ziua supelor, parca mai spunea cineva ca a facut) si evident ca m-a prins 11 noaptea.

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

andra, spune ce are mami in burtica... CO mi-am luat ca sa stau in vacanta cu ea si ca sa mergem mai mult in parc. Pe strada se opreste si ma trage de gat sa ma pupe, si asa se bucura cand ajung acasa si ma cauta in geanta sa vada daca am BOBO, sper sa nu fie geloasa pe bb si se acomodeze repede cu el/ea

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 10+ si mami de Ema

Pupam draguta de Ema! Cu siguranta va fi foarte fericita cu bebe!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Karin25

Salutare burtci!

Nastasie felicitari!
Aniast Yuppyyyyyy! Bravo! Stiam eu ca va fi bine!
Multumsc pt sustinere! Sunteti niste scumpe!
La no a fost bine. Avem un dansator! Are manute , picioruse, stomacel, piramida nazala si o lungime de 48 mm. Doar ca nu a vrut nicicum sa stea intr-o pozitie in care sa ii fie masurata translucenta. Deci inca mai avem emotii pana maine cand mergem la DT si acolo este o sonda superperformanta cu care sigur se va vedea. Doctorita m-a asigurat insa ca nu este vorba de higrops fetal (higroma chistica) Acesta a fost dagnosticul meu la sarcina trecuta si de asta imi era foarte frica.
Cam asta ar f... maine speram ca scapam de emotii. Sa im tineti pumnii. Tot asa seara o sa intru sa va spun ce am facut.
Va pup dulce pe toate!

Edith 11+

Felicitari, Karin! O sa vezi ca si azi va fi bine!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayda_m

Buna gravidute!
Vin si eu cu vesti bune, azi am avut morfologia si e totul bine, se pare ca ar fi baietel dar nu cred pana la urm eco...ca si la sarcina trecuta la 12 sapt era baietel si apoi s-a facut fetita.Am facut si DT acum 2 saptamani si a iesit bine, aveam emotii ca la sarcina trecuta imi iesise prost si nu vroiam sa mai trec prin acelasi stres.
Nastasie felicitari pt rezultatele la eco!
Aniast felicitari pt rezultatul de la amnio, sigur si peste 3 saptamani va iesi super bine...si felicitari pt baietel
Karin25 super vesti de la eco
Va pup!Sper sa intru mai des desi nu prea reusesc cu "maimutzica" de acasa

Ayda13+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Felicitari, Ayda! M-am uitat pe pozele voastre, ai o Buburuza simpatica foc! Sa fiti sanatosi!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aaaaa... si de azi mi-am schimbat si semnatura. Yupiiiiiiii.
Zozela ti-am vazut si eu "expandata" langa un capusor de pui blond...m-am topit si eu....

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput