Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Fete, mi-am facut programare maine la coafor! Ma vopseeeeeeeeeesc! Doamne, nu-mi vine sa cred ca in sfarsit ma voi vopsi, dupa 3 luni!!!

Azi, la 6.30 pm ma duc la epilat si maine la 4 am programare pentru vopsit, coafat, mani+pedi si pensat!!! Intru in renovare totala!!! De abia astept sa ma uit in oglinda maine seara!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bv, buburuza.asa te vrem.fa-te frumoasa.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buburuza asa se face. Sa ne pui o poza aici cu tine toata aranjata si frumoasa. Of ce bun e un rasfat de asta cosmetic din cand in cand..

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna burticutelor, va citesc de mult cu mare interes. Ma bucur de toate vestile bune care circula pe aici. Ma alatur si eu voua, fiind o graviduta in 12 sapt si 6 zile.
Noi am fost la eco pe 27 si suntem foarte bine. Am facut si DT, acum asteptam rezultatele. Vape toate.

In sfarsit, o pietreanca! Scrie repede 10 mesaje, vezi tu ce scrii in ele, orice, sa scapi de moderare si sa-ti apara ceea ce scrii dupa aia imediat, in timp real. Bun venit!

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eveline, gata, ma urc in autobuz si vin la Suceava sa mananc supa!

Lora, mami de Iustina si 18+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Oramona felicitari pentru sarcina si iti doresc sa fie toate bune pana la capat!
Buburuzo te faci mumoasa, poate ne pui o pozica

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

cu intrebari.Nu gasesc de unde sa pun semnatura. Imi place tare de voi ca sunteti atat de bine dispuse. Ca in ultimul timp la munca eu altceva nu mai fac decat sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Oramona, bine ai venit printre burticute!

uta28 este 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Oramona bine ai venit in odisee!

Klarisse graviduta 12+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lora cu drag te astept.
Oramona bine ai venit printre noi, sarcina usoara iti doresc!

M-am jucat un pic la prima pagina, am mai pus niste linkuri catre filmuletele de pe youtube, alea cu in pantec, parca asa se numesc. Am luat linkurile de la odiseea dinaintea noastra, sper sa nu se supere fetele de acolo, pana scriam eu tot treceau si sarbatorile....a si tot de la ele (multumesc frumos...frumos ar fi fost sa cer voie de fapt) am luat o corespondenta saptamani-luni sarcina... eu una niciodata nu stiu in ce luna sunt. Ma intreaba lumea, evident, in ce luna sunt si eu zic in ce saptamana (obisnuita de aici de pe DC), casca lumea ochii mari, incerc sa explic, nu-mi ies la numaratoare, etc...macar acum sa ma lamuresc.

13+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput