Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Florentina_C spune:
Burtici va pe toate...
Am plecat de la munca...ne "auzim" si maine.
O seara frumoasa. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 18+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Hello fetelor.La Bd e asa soare si frumos de-mi vine sa stau numai in curte ,sper sa fie asa si de Paste mai ales ca mergem la mare
Am fost astazi sa ma interesez de Listeria,costa 53 de lei si cred ca ma duc dupa Paste sa o fac.Nu stiu de ce cred ca o am,avand in vedere ca si acum inca ma mai simt rau,duminica si luni am mancat salata de stevie si tare rau mi-a fost,plus ca laptele smantana de la tara nu lipsesc,ceea ce stiu ca nu sunt indicate in timpul sarcinii.Sper sa nu fie nimic rau,astept intai sa vb cu dr la eco peste o sapt si sa vedem de ce ma simt inca rau cand mananc.Ufff
Acum o ora m-au luat durerile inghinale si de oase (cele de la putzica),abia am reusit sa fac 2 pasi pana la poarta,trebuia sa ma tin de peretii casei,nu stiu ce am.Voi ati patit asa?
Florentina nu iti fa griji pentru dimensiunea burticii,eu cui zic ca abia am intrat in luna a 6a zice ca mint si mai am un pic si nasc.Depinde de organism,iar legat de miscarile bebelusului,eu abia acum la 23 sapt simt box toata ziua.
Va 23+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
CarmenAlbu spune:
Aveti grija sa va uitati la cele cu probleme, cum a fost cu maclaren pentru gemeni as fost rewtras dupa ce bebeii au suferit un accident!
Eu ma mai uit inca si cand merg la vienna va zic ced am si gasit, eu vreau si cu londou ca nu stiu in ce sa o pun pe bebita in august septembrie si vreau sa o plimb ca stau intr-o zona pe dealuri unde te poti plimba nestingherita cu orele!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!21+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
Hello
In sfarsit am ajuns si eu sa va citesc in "timp real";aveti o viteza la scris fetelor de nu mai am eu timp sa scriu
Otilia despre noi nimic nou sub soare,ne simtim bine ,crestem,chiar sunt curioasa sa vad cat am mai "castigat" in kg,ca pe la 20 de spat aveam plus 3.5 kg(eu ma cantaresc in ziua finala a fiecarei saptamani incheiate);va citesc pt ca voi sunteti mai informate eu fiind la primul bb sunt mai nestiutoare si pana acum nu am achizitionat nimic,vreau ca dupa Pasti sa ma duc macar sa vad ce gasesc prin oras(Cta),apoi pe la Bucuresti ,ca parca altfel este cand ai ceva achizitionat,nu stiu poate realizez mai bine ca ni se indeplineste visul.
Carla "balariile" (eu asa le numesc-sper ca nu te supar )scrise de didiloo la semnatura sunt niste mutatii ale sangelui(lipsa de vitamine B,etc),am si eu asa ceva si stiu cu ce se mananca.
Eu fac vineri 21 de sapt si pot sa va zic ca bebelina mea ese destul de activa ,fac chiar misto de sot ca daca era baietel as fi zis ca face box sau joaca fotbal dar de "printesica" mea nu stiu ce sa zic;e foarte nazdravana inca din burta,sper ca nu o sa fie asa de agitata tot timpul.
Am vazut pozele cu voi aveti niste burtici superbe;va vine sa credeti ca eu nu am inca nici o poza cu burtica mea,pana pe la 17 sapt nu aveam burta ,acum nu mai am aparat ca de vreo 2 sapt l-am imprumutata si vad ca nu o sa-l capat prea curand.Am facut ieri o poza cu tele fonul,asa ca sa fie,sa nu-mi para rau mai tarziu;nu ca as fi oprea mare fana a pozelor dar...as vrea sa am cateva care sa-mi aminteasca de perioada asta..
20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
ARISSA LA MULTI ANI!SA FII FERICITA,SANATOASA SI SA DEA DOMNU SA AI UN BEBE SANATOS SI LA TERMEN SI O NASTERE CAT MAI USOARA23+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
scuzati greselile dar ma grabeam sa raspund ,chiar si asa pana sa scriu eu voi ati mai umplut o pagina;mie imi face placere sa va citesc am ce invata de la voi cele mai experimentate.
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Didiloo,daaaaa eu sunt!!!!ma bucur ca ne "vedem" si aici.Pe cand ne-am intalnit nici nu avusesem rezultatul de la beta,faceam perfuzii pt hiperstimulare ca aveam dureri groaznice!!!!In ziua aceea mai dupa-masa am aflat ca sunt graviduta!!!!!! Felicitari pt bebe!!!!!ca nu te-am felicitat!!!! ![]() Greyti scuze ,te-am incurcat,tu vorbeai de TKF!!De unde-l iei? ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica ![]() ![]() ![]() http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
nu-i nimic iubita,
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Oricum mai astept babyexpo din mai, poate avem mai mult timp sa testez piata
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Corrina spune:
btz_ovi sper sa nu ai listeria!! Parca stiu ca nu se impaca cu sarcina de nicio culoare.
La multi ani! Arrisa
Mami fericita de Mihnea-Cristian &
cu
17s3z
Mihnea se face mare Gargaritza
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Hello fetelor.La Bd e asa soare si frumos de-mi vine sa stau numai in curte ![]() ![]() Am fost astazi sa ma interesez de Listeria,costa 53 de lei si cred ca ma duc dupa Paste sa o fac.Nu stiu de ce cred ca o am,avand in vedere ca si acum inca ma mai simt rau,duminica si luni am mancat salata de stevie si tare rau mi-a fost,plus ca laptele smantana de la tara nu lipsesc,ceea ce stiu ca nu sunt indicate in timpul sarcinii.Sper sa nu fie nimic rau,astept intai sa vb cu dr la eco peste o sapt si sa vedem de ce ma simt inca rau cand mananc.Ufff Acum o ora m-au luat durerile inghinale si de oase (cele de la putzica),abia am reusit sa fac 2 pasi pana la poarta,trebuia sa ma tin de peretii casei,nu stiu ce am.Voi ati patit asa? Florentina nu iti fa griji pentru dimensiunea burticii,eu cui zic ca abia am intrat in luna a 6a zice ca mint si mai am un pic si nasc.Depinde de organism,iar legat de miscarile bebelusului,eu abia acum la 23 sapt simt box toata ziua. ![]() Va ![]() ![]() ![]() Us My Baby Boy |
B , tu ai mancat din iaurt, smantana?
Daca da atunci ar trebui sa-ti faci, ce stiu eu de la medic, dureri inghinale sunt pana se ridica uterul, si incep iar prin sapt-30-34, mamicile iti vor spune mai multe, eu nu mai am dureri, inghinale! Cat despre boala in sine cred ca pe net pagini medicale scrie mai mult!
Multa bafta si sper sa nu o fi facut, ca e mai pacatoasa, se trateaza greu!
In rest sa ai grija cu micii, aia nu ii poti manca decat fffff bine facuti!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)