Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
maya71 spune:
Burtici, m/ati dat pe spate. Ma declar depasita putin... adica coplesita asa ca ma bag la somn sa ma intremez.
O sa visez numai mancarurile voastre... sper sa le si gust cu ocazia asta.
Va pup de noapte buna!
carla_2008 spune:
Fetelor,am fost la eco.Bebeii sunt f bine,chiar au miscat la eco putin ,s-a vazut prin burtica ca i-a deranjat ecograful probabil.Uf,m-am linistit.Le-am ascultat inimioarele
,iar mi-au dat lacrimile...Dormeau dragutii de ei de aceea nu i-am simtit de ieri.Sunt maricei,cu aprox 7 zile mai mari decat varsta gestationala.
Maaama si cand ma gandesc ca emotiile de-abia au inceput,ca dupa ce se nasc vor fi alte emotii si tot asa.....
Multumesc fetelor de sustinere,imi sunteti extrem de dragi,prietene care la nevoie se ajuta,incurajeaza cu o vorba buna si care ne trag de urechi cand e cazul

pt fiecare!!
Ma intreba cred Ela ,scuze daca gresesc ,de ovulele care le iau.Din pacate nu stiu,scria pe reteta compozitia de fapt,sunt fabricate in farmacie in Ungaria ,iar pe cutie nu scrie mai mult decat dozajul si termenul de expirare.Ca dovada expira intr-o luna,fiind fabricate pe loc in farmacie.Imi pare rau,nu te pot ajuta.
Claudia79,nu am papat nimic sa ma baloneze.Si eu am fost colega cu tine la aspirante
.Ce bine,inca o burticuta din Oradea,ca eram singura de la delfinasi de iulie-august.Felicitari pt fetita!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+
Carla Maria
Matteo Cristian
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
aelita spune:
bravo CARLA !!!!!!!!

MA BUCUR CA SUNT BINE BEBEII!!!!
Am intrat iar pe forum cu gandul la tine.ti-a dat vreun sfat,vreun truc,ce sa faci sa ii simti cand esti ingrijorata?
Am terminat urzicile la 12 fara un sfert,acum e 12 la mine,le-am mancat cu mamaliga.va pun
poza ca sa va faceti maine sau sa dati comanda la mamici de urzici.
La voi se gasesc mai usor.Eu am pofta de ele de cateva saptamani ...si mi le-a adus o verisoara care le-a cules duminica din padure.
mi-a adus atat de multe ca am bagat si la congelator 3 pungute.
MAYA ce ziceai sa iti spun de la bucatareli de acolo?
si cine mai dorea?
19+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
aelita spune:
maine(adica deja azi)merg la ecograf ,sa vad,asa cum zic eu "CE e fata ".ca asa rad de al meu,care crede ca e baiat,si ii spun "maine ma duc sa vad ce e fii-mea ".
si tot azi implinesc 20 de saptamani,asa ca sa schimb semnatura.
19+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
SabrinaLia spune:
Carla ,nici eu nu o simt tot timpul ,chiar si cind am vazut-o la ecograf miscindusi picioarele ,nu am simtit-o, dar cel putin am vazut-o ca e vioaie.Si sint sigura ca e bine chiar daca nu-mi da picioare in burta prea des.
Asa ca si bebei tai sint bine.
tina_80 spune:
Buna dimineata burtici!
In aceasta dimineata, eu va servesc micul dejun!
Va ofer un ceai de tei, paine prajita cu margarina si dulceata de visine.....imi pare rau ca nu e f consistent dar si azi tinem post!
si un
pt fiecare!
Dupa 3 zile de stat in casa, ieri am iesit si eu din casa
, am fost cu o prietena la o cafea, un pic si prin magazine iar cand am ajuns acasa am gatit. Ciorba de zarzavat( cu stevie, loboda, leustean proaspat) si o mazare cu salata verde. Spre seara nu m-am simtit deloc bine, am chemat cumnata de mi-a facut o injectie cu "cocktailul" preferat(nospa, scobutil si diazepam). Am adormit pe la 12 si la 3 m-a trezit foamea![]()
Cat timp am mancat v-am si citit si ma bucura tare mult sa fiu alaturi de voi
Carla, cum sa te gandesti ca ma supar? Iti multumesc mult pt sfat si am sa tin cont de el
Ma bucur sa aud ca esti bine!
Puiutz, condoleante! Nu mai fi suparici sa nu-l suparam pe bebe
Aelita, multa bafta la eco si te asteptam cu vesti bune!
Mihaela, imi place caruciorul pt care ai optat.

Cat costa modelul Tako Drifter?
Arissa!!!! Scuze de intarziere!...dar primeste si de la mine o urare 

Iti doresc multa sanatate, fericire si un bebe la termen, sanatos si mancacios!
Ma bag la
ca nu mai pot!
tina
23+ cu
Stefan
paula_m spune:
Buna dimineata
Va doresc o zi frumoasa
Indi , LA MULTI ANI, SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME

Paula,
23+ cu 
beluistef spune:
Buna dimineata delfinariu 
Denisa ma bucur ca bebeii sunt bine, de fapt altfel nici nu putea fi...doar ca se odihneau si ei un pic, poate au fost obositi...
Claudia79 bine ai venit la noi in delfinariu, felicitari pentru
, aici dupa cum vezi, spre deosebire de odiseea unde ai scris suntem in majoritate o odisee de baietei, fata de cealalta de fetite ![]()
Aelita 

delicioase preparate...vreau si eu reteta de eclere...plsssssss....![]()
Nu mai stiu care intreba de patut, eu deja am primit unul de la o cunostinta, nu este cine stie ce sofisticat, insa bebe poate dormi in el pana la 5 ani...bara din fata se poate da jos ca sa se poata urca in el cand va fi mai mare.
Am mai vrut sa raspund cuiva, dar pur si simplu nu mai stiu ce am vrut sa zic...deh,...se accepta in starea noastra ![]()
Sa aveti o zi cat mai placuta si frumoasa 
Elena,
25+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
Aha...mi-am amintit 
Aelita bafta astazi la eco si sa vii cu vesti bune despre "fetita ta" ![]()
Indi_77 LA MULTI ANI !!
multa sanatate, implinire alaturi de familie, fetita la termen, sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.
Elena,
25+ cu
Stefan ( pentru al doilea... negociem
)
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
Neata burtici
Denisa
ma bucur ca te-ai linistit si ca ai vazut ca bebeii sunt bine! saracutii, erau extenuati ![]()
Multumim de micul dejun 

Eu inca ma resimt dupa plimbarea luuunga de ieri
am o febra musculara...
ma dor picioarele, nu imi mai incap in balerini si m-au si batut ieri 
dimineata m-am trezit si mai umflata ca ieri 
de saptamana trecuta am 1.5 kg mai mult la cantar, dar cred ca de la retentia de apa ...ca in ultimele 2 zile aveam cu cate jumate de kg mai mult in fiecare zi...
sa vad daca dupa ce iau fier si dupa ce merg la masaj/gimnastica se rezolva ceva...nici nu mai are rost sa ma cantaresc, ca in ritmul asta ajung la + 30 kg, din care 15 numai apa 

hipertensiune nu am , diabet indus de sarcina nu...ca m-a controlat de astea....
doctorul nu mi-a zis nimic cand am fost la control...daca continui asa o sa il sun
azi nu sunt intr-o stare prea buna, sper sa ma binedispun mai incolo! va
!
Bulina
25+ cu
poznas