Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

offf fetelor,imi vin sa plang...am papat dulce,am stat in diferite pozitii,am miscat burtica si nimic
ecograf am facut vineri si era ok.....

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

eu zic sa nu te panichezi (uite cine vorbeste), eu sambata i-am simtit cum miscau, da puternic, a pus sotu mana pe burtica si i-a simtit pentru prima data, de atunci nimic, adica doar asa usor.
Tu macar ai fost vineri la eco, eu nu am mai fost dupa 1 martie la eco, te rog incearca sa stai calma

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am sa fac diseara poze, se fac cu tortilas chipsuri din malai sau cereale, ii asez pe un platou, peste pun cascaval ras, ceapa verde taita fin, masline feliate, rosii taiate feliute mici, jalapenios taiati rondele(eu iau din aia la borcan marinati) si se baga la cuptor, se papa asa sau cu salsa, sau o crema gen philadelphia.
Asta e varianta mai usoara, da poti face cu carne tocata, sau pui

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 19+ de si

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

si mie mi s-a intamplat o data, pe la 19 saptamani sa n-o simt 1-2 zile. m-am panicat, ca eram obisnuita sa ma trezesc dimineata cu ea si la fel de putaernic s-o simt si seara.

eu am stat mai mult in pat intinsa...si spre rusinea mea, i-am dat si niste palme...dar a functionat.

de atunci e scandalagioaica mare.

Ela 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu pana in saptamana 21-22 am simtit miscare in burtica o singura data pe saptamana

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Michelle,am sunat dr si mi-a zis ca daca la noapte nu-i simt sau dimineata sa vin la ecograf...offfff

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
21+ Carla MariaMatteo Cristian

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

carla_2008, sper sa-i trezesti, ca sa te linistesti, dar inchide calculatorul si relaxeaza-te (atat cat se poate).

te pupic si le pupic si pe celelalte. noapte buna. eu sunt franta.

Ela 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, capul sus, ai ajuns pana aici, fii inrezatoare ca bbii sunt sanatosi, poate doar mai obositi dupa atatea peripetii si spaime, ai sa vezi ca totul e ok!

Alina 22+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna fetelor
sunt si eu insarcinata in 27 sapt am citit pana acum si aici si la mai-iunie, DPN meu este in 27 iunie deci ma simt mai apropiata de voi. la cealalata odisee am vazut ca a nascut o mamica de gemeni deja si m-am speriat, am fugit aici. Eu am facut FIV si ne dorim foarte demult timp fetita asta.
pe unele dintre voi va cunosc de la asteptand un ingeras, Shery, Dragaica va salut!!!
Am vrut sa ii scriu lui carla sa nu te sperii daca acumva esti mai balonata nu ii simti.ai baut cumva lapte, iaurt, sau banane? mie atunci mi se intampla sa nu o simt miscand. si eu sunt oradeanca, apropo...:)

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ela, mie la prima sarcina mi s-a deschis colul si mai ramasese doar 2,8. Mi-a facut cerclaj la 22 sapt si ceva. Am stat 3 sapt exclusiv la pat, am mancat in pat, dusul dura doua min, ma spala sotul pe cap in pat pipi in trei sec, etc. Dupa se lungise colul la 3 dar tot deschis. Nu m-am mai intors la munca, am stat in medicale. La 28 sapt colul era perfect inchis si aproape de 40.

Acum am facut cerclaj, ultima oara era colul de 28, mi-a pus ca-i ok bla-bla. Dar stau cat pot la pat. Si mi-a dat pt col utrogestan 300 pe zi. Eu iau de 400 .
Cercetand pe net si pe alte forumuri, am aflat cu stupoare si de cerclaj la 27, ba unul chiar la 28 sapt, toate facute cu succes. Viitoarele mamici erau aproape de termen si n-aveau nimic.

Shery 23 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Carmennnn... shrimp, choriso? M/ai facut curioasa... nu stiu ce sunt. Ma dumiresti?? Te roggg! Si cum se face orez cu... sau paste cu...?

Mergi la inceput