Clubul cucelor nauce *9* - Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 5
kokiy spune:
Ana, ma simt naspa , am inceput serviciul ,maine si poimaine am inventar
Gabi,apai de cine ti-e frica fato ? ...pune si tu capcane la usa si la geamuri
....................................................................................
De vanzare
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Ana, ma simt naspa , am inceput serviciul ,maine si poimaine am inventar Gabi,apai de cine ti-e frica fato ? ...pune si tu capcane la usa si la geamuri .................................................................................... De vanzare |
in casa asta a murit tata.cu toate aghiazmele facute si toate rugaciunile,mie mi-e frica acasa !
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andata spune:
Iulia, offf. Asta inseamna stat in picioare si stres cat incape, nu? Uite si sa te simti mai bine si sa rezisti.
Gabriella, tu dormi la mama ta sau am inteles eu gresit? Nu te poti muta inapoi la tine? Sau nu ai o prietena, ruda la care sa dormi sau care sa vina la tine? Faceti un party in pijamale, mai stam si noi pe aici... hai ca trece noaptea... Dar ce te faci maine, iar nedormita?
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
gabriella1 spune:
da,ne-am mutat la mama dupa ce a murit tata.noi n-am avut aparatment,am stat cu chirie ptr ca amandoi parintii mei erau bolnavi si dormeau separat.Neavand mai mult de 2 camere......alta solutie nu aveam.
Gabriela
violeta69 spune:
hellooo,
eu tot nauca am ramas ...chit ca incep sa ma fac bine
am mancat doo pungi de pufulesti in timp ce va citeam....
bey,Iulia....iti scrie omu' pe mess si nu-i raspunzi! da' eu sunt fata de gasca si nu ma supar.....
Gabi
Dodo
Andata
pe Andreea si pe Anca le pup eu alta data
cum sunt in focuri mari cu serviciurile, va citesc din umbra si o sa mai scriu cand o sa pot
kokiy spune:
Vio unde puii mei ai scris? ... in ultimul mess de la tine intrebai ceva pentru o prietene ,ai mai scris ceva si n-am receptionat eu probabil,desi nu-mi apare in arhiva sau ai inchis inainte sa vezi mesajul meu ,ca eram cu fundu'n sus conectata la aspirator
....................................................................................
De vanzare
violeta69 spune:
Iulia,te intrebam daca te simti bine dupa operatiunea"monstru"
bey,scoateti-va capul din cuib
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69 Iulia,te intrebam daca te simti bine dupa operatiunea"monstru" bey,scoateti-va capul din cuib Alaturi de SONIA si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA si nu in ultimul rand donu'Bodo Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
scos
Gabriela
andruskandu spune:
Vio, da' de ce sa ma pupi altadata??? Ce-am facut, bre? Cu ce-am gresit sa ma pedepsesti, hai?
Gabi, cu ce te-am putea ajuta? Oricum iti suntem alaturi, stii, nu?
Iulia, ti-ai revenit dupa operatiune? Of, ai treaba multa cu inventarul...
Beeey, ce-i cu frigul asta?
ancadragoman spune:
Adica pe mine de ce ma pupi mai incolo?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!