Clubul cucelor nauce *9* - Paste fericit!
Raspunsuri - Pagina 3
andata spune:
M-am simtit strigata. Nauca sigur sunt, fii-mea aia mica se lupta cu niste dureri de gingii de ma infioara pe mine (adica imi urla in urechi, ma musca, ma trage de par, imi da palme etc.), aia mare imi acapareaza calculatorul, baiatul ma baraie cu nu's ce programe, sotul isi cere si el dreptul la calculici...
Asa ca io tre' sa jonglez cu pitica, preadolescenta si adolescent, socru (ca sta cu noi), parinti care se plang ca-i vizitez prea rar, precum si celelalte chestii mancatoare de timp, nervi si energie, ca bani oricum nu am. Fac doar un lucru pt sufletul meu, asta de aici http://news.webshots.com/album/577238792nmtilz
Gabriella, incepusem sa-ti raspund dar nu am reusit sa termin atunci mesajul. Si a doua zi cuvintele mele mi s-au parut atat de mici in fata durerii tale, incat am renuntat. Iarta nauca, ca nu stie ce face! (a se citi "nauca virgula ca")
Pup toate cucele
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
kokiy spune:
Andata ,vinzi undeva bijuurile / ...eu zic ca sunt tare faine si sigur poti scoate ceva banuti cu ele ...eu i-am cerut si lui Dodo link catre podoabele facute de ea sa le pot da pe la prieteni ,poate e interesat cineva sa cumpere ...
E,si ca sa nu plec fara sa radeti, scot de la ciorap cateva glume
Atacul de Cord si Comotia Cerebrala stau pe zidul cimitirului si fac conversatie.
O baba trece prin apropiere. Atacul de Cord zice:
- Asta-i a mea! Pocneste din degete si baba face un infarct si moare. Dupa un timp, prin zona trece o blonda...
Comotia Cerebrala zice:
- Asta-i a mea!si pocneste din degete, si pocneste, si pocneste, si pocnette, si pocneste…
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor.
La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu’ barbatu’ meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: – Ce idioata!
Roscata: – Ce curajoasa!
Blonda: – Ce memorie!
O pereche asteapta un copil si se informeaza la doctor cum e cu sexul în timpul graviditatii. Doctorul explica:
- În prima treime a perioadei de sarcina puteti avea contact sexual normal, în a doua treime numai din spate ca si câinele, iar în ultima treime ca lupul.
Sotul putin contrariat:
- Ca lupul?!
La care doctorul:
- Da, da te pui lânga gaura si urli…
....................................................................................
De vanzare
gabriella1 spune:
kokyiiiiiiiiiiii,lasa bancurile cu AVC-urile si restul ca tocmai mi-am internat mama la Iasi la neuro.Fata,ce pacate am io de tras?
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
andata spune:
Iulia, ms mult pt aprecieri. Ma gandeam sa le vand, dar nu prea stiu cat ar fi lumea dispusa sa ofere pe ele Faine poantele, ms
Gabi, offf. Sper din suflet sa nu fie nimic grav. A facut AVC? Ai medic bun? Sanatate multa mamei tale si tie putere sa treci peste toate.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
kokiy spune:
Gabi,imi pare rau,sper sa se refaca cat mai repede ...nu sunt pacate Gabi,asta e viata, cu bune si rele,nasol ca unii au parte mai mult de rau ,dar asta poate ii face mai puternici
....................................................................................
De vanzare
ancadragoman spune:
Gabi imi pare rau ,acum in ce stare este?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
diarux spune:
tocmai voiam sa strig si io prezent...da m-a redus la tacere problema GABITEI...sanatate mamei...
kokiy spune:
Diaruxo,chiar ma gandeam la tine vazand clipul de mai jos ...nu ma intreba de ce...d'd'd'aia ...acu' cand vad vreo jivina care se dezbraca sau canta numai la tine ma gandesc
De vanzare
andruskandu spune:
Gabi, imi pare raaau! Off, apare si pe strada ta soarele... cat mai curand, sper! Ce s-a intamplat cu mama? Sa ne tii la curent, iti suntem alaturi.
Noi suntem bine, Andrei sanatos si nazdravan, a devenit tare rasfatat, da' si io ii tin isonu' ca doar un baiat are mama!
Asteptam sa terminam la curte si curand ne mutam acolo, chiar daca vom duce lipsa de multe lucruri, cum punem parchetul si aranjam baia... sper ca si bucataria. Deocamdata e inca santier.
gabriella1 spune:
mda,l-am internat si pe Adi,tot la Iasi, cu vechea problema-spondiloartropatie- (gugala va spune tot )iar eu ma "mut" ca mi-e teama singura acasa.In rest, Dumnezeu cu mila.
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"