Fulgusori Nov-Dec 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Ancutza ce tare e Sabina cu mancarica la gurita! Fain ca e incantata de gusturile noi. Is curioasa cum reactioneaza la avocado ...

Alina de Dragos-Andrei 07.11.2009 si Riana-Antonia 25.01.2007

dupa ce i-l dau iti spun, ca nu i l-am dat inca

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

neata si de la noi!!!

nu apuc sa tin pasul cu voi... pana citesc eu voi treceti la alte subiecte si tot asa..
acum am vreo 2 capitole lipsa... sper sa apuc sa le citesc, ca tare faina e atmosfera pe aici in ultima vreme.
noi nu prea mai avem timp de nimic, suntem toata ziulica pe afara, pe la buni prin curte... lui David ii place tare mult, iar cand suntem acasa mai fac si eu cate ceva de papa s-au curatenie... asa ca imi pare tare rau ca nu apuc sa intru.

lavi felicitari pentru "programul de noapte" al lui Rares. si noi vrem... dar inca David se trezeste de cateva ori pe noapte... poate mai tarziu... ca noi suntem mai micuti decta voi.

monis,foarte tare faza cu balonul.

coquelicot o placere sa te citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Lily merci de raspuns. Incercam si noi cu ulei de masline... trebuie fiert si racit sau ii bun asa numai?

Ancutza astept sa ne spui reactia...

Tina si al meu sot visa odata la rulota... Imi amintesc cand am mers in honeymoon cum faceau baietii misto (am mers atunci cu niste prieteni care acum ne sunt fini) de noi ca mergem cu rulota.

Na fetele eu va las... al meu s-a trezit, il scot la aer...

PS. Lumi esti tare frumoasa si Annabelle la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neatza, aseara nu m-am mai bagat la dj-uit ca eram cam obo, deseara ne vedem negresit mai ales ca vine si many
Laura-danke de info, eu ii fac asa cu pisiorusele il apas pe burtica si ies fasuri dar kk tot nu desi ce zici tu miany pare a fi o treaba buna nu mai vreau sa-i dau nimik, o sa vad ce mananc eu sa-l ajut asa
Dankutza - vin si io cu completarea ca cele mai sfinte sunt camerele de luat vederi, succes
Lavi - sa traiasca Raresu reglatorul de somn
Andre - sanatate la "cinstita", dau eu urinalul ala, deseara intr-un pahar cu picior asezonat cu o maslina
Ionela - la farmacista, pupam mamica cu memorie buna
Alinus - este cald vara, dar in dormitorul lui bebe este cel mai bine din casa, culmea desi este pe colt, asta vara cand eram cu burtoiul mare, acolo dormeam , acum ne-am dotat cu draperii mai groase, dar cred ca vom lua aer conditionat, a gasit soata unul sme babay friendly cica, asteptam sa ne zica pretul.

si bubu tipa din toate incheieturile, cred ca-i place cum se aude

intru la vot si sa incarc neste poze
am comandat panza de mir cu numele si data lui inscrise pe panza, si nu va zic cat dau eu la fotograf dar este unul calumea www.arthurmcphee.com/index.html" target="_blank">zice sotu

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Intru sa va dau buna dimineata si sa sorb pe fuga o de la fetele cu plantatiile cu Isaura si Don Leoncio
Mor de ris, ca de ieri incoace asta mica a descoperit o metoda super rapida de intors pe burta, si cum o pun pe o suprafata tare se rasuceste si aterizeaza pe burta dupa care nu mai poate sa faca si inapoi si incepe sa miorlaie sa o intorc la loc pe spate. O intorc, si o luam de la capat
Lavi multumim de listuta (atit am citit eu din cap asta) cu sarbatoritii zilei, sa traiasca si fulgusorii si mamicile lor in sanatate si voie buna
Ma bag la recuperari nu inainte sa las o buiota (nush cum se scrie asta pe frantozeste da poate ne ajuta Donsoara mac-delicat-in-batai-vintului-etc-etc ) fierbinte pt salele lui Andre + o ceasca de Urinal fierbinte amestecat cu un strop de coniac

mami de Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutzica,Alinush,multumesc fetelor,ma faceti sa la varsta asta! Multumim pt complimente,sunteti foarte dragute!De voi si puiuti ce sa mai zic?!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25
Lily merci de raspuns. Incercam si noi cu ulei de masline... trebuie fiert si racit sau ii bun asa numai?

fiert la bel-marin si racit

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

nu vine nimeni in parc in H, sau in IOR?

pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

raluci, m-am uitat pe site-ul fotografului , dar cred ca-i o caruta de bani

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Ancutzica,Alinush,multumesc fetelor,ma faceti sa la varsta asta! Multumim pt complimente,sunteti foarte dragute!De voi si puiuti ce sa mai zic?!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

sper ca nu a sunat prea "pupinbasesc" , asta ca sa nu folosesc cuvantul cu pricina si sa imprumut unul de la amantul kreliei

eu doar am spus adevarul pt ca la inceput sotul zicea ca nu exista nou-nascuti frumosi, ca toti sunt urati, si-a schimbat putin parerea dupa ce a vazut-o pe Annabelle si de tot dupa ce a vazut-o pe fii'sa

ulterior am admirat impreuna zeci de fulgusori frumosi, dar fetita ta a fost prima, asta am vrut sa spun si sper ca nu am parut lingusitoare

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput