Fulgusori Nov-Dec 2009(52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetelor,ma duc sa trebaluiesc ceva prin casa..ca deja v-am bombardat cu prea multe mesaje...ne auzim mai incolo!!

va doresc tuturor o zi plina de soare,buna dispozitie si fara suparari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

neata.la noi noaptea un pic mai agitata.
sculat si papat bine de tot si la 03.15 si la 05.30 apoi la 07.00.acum ne jucam si incercam sa mai facem un pui mic de somn pana in 12.00.
mami are treaba,deci azi mai putin net.
revin cand termin.

Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Ionela naspa faza cu farmacista. Cum ai reusit sa-i dai Prednisonul? Mihnea sa se faca cat mai repede bine.

Ancutza ce tare e Sabina cu mancarica la gurita! Fain ca e incantata de gusturile noi. Is curioasa cum reactioneaza la avocado ...

Dankutza pfoaii ce bataie merita bona... cum a putut sa-i dea ciocolata??? Dumnezeule... ce cap sec au unii.

Raluci la voi e cald vara in casa? Si noi tot la casa stam, dar nu mi s-a parut asta vara sa fi fost calduri din alea zapusitoare...Deocamdata nu s-a pus problema aerului conditionat. Ce-i drept la etaj e mult mai cald, dar noi momentan nu avem decat parterul in functie...

Miany bine ai revenit!

Intrebare: Am observat ca de pe burtica lui Dragos ii merge pielea, adica este foarte foarte uscata, dar numai pe burtica ii asa. Ce o fi insemnand? Ca e uscata pielea sau ca are anumite lipsuri de vitamine?? Cu ce e mai bine sa-l dau...ulei de masline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

alinus, eu ii fac masaj lui alex cu ulei de masline si e ok

miany, si noi avem dermatita atopica si ne-a dat 2 creme. inca nu i-au trecut bubitele

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

asa...o luam de la coada la cap

miany ma bucur ca David e mai bine...multa sanatate , sa iesi din mormanul de batistute

Lumi, Alinush, Lavi, tina multu de vot

Lavi si eu ma gandeam de dimineata ca as vrea sa vad pozici noi cu Amalia, asa ca Lauricule baga fata la pozat

Coque, lili si Krelia voi sunteti o minune la casa omului, pe bune...mi-e asa drag sa citesc postarile voastre, aveti un talent "scriitoricesc" extraordinar... chiar si cel mai ascuns zambet , intr-o zi mohorata, tot iese la iveala cand va citesc pe voi

Ionela nu lua in seama tot prospectul ala...probabil antibioticul respectiv e facut pt o gama mai larga de afectiuni...zic si eu ca sa nu tac, nu ca as fi mare cunoscatoare, dar nu te mai chinui singura...o sa vezi ca Mihnea isi revine, tu ai grija de tine sa nu racesti...pup si sanatate

Cuscri drag, sa inteleg ca azi esti fara "manson" ?
sper ca esti bine , te pup

tina si noua ne place cand mergem la bunici (strabunicii Sabinei) ... stau la casa, aer curat, vara la umbra sub vie...[visator]
am vazut si o rulota faina tare acolo in spate...e a voastra? il luati pe Stefanel in excursie si ii aratati "frumusetile patriei"

Lumi Annabelle este o delicata, ea mananca putin si bun nu ca fomista mea
sa stii ca Danyia are dreptate, de mult vroiam sa iti spun ca Annabelle a fost primul fulgusor admirat impreuna cu sotul, ne uitam la ea (avea cateva zile si eu nu nascusem inca) si ne doream un copil la fel de frumos.
imi pare rau ca a avut diaree micuta, poate azi nu mai face moale...sanatate si tie si mamei tale

Andre poate odata cand se face cafeaua mai repede ai timp sa completezi oracolul si sa ne povestesti si noua ce si cum

Monis na ca mi-am adus aminte de Catavencu ...i-am povestit sotului faza cu balonul si am ras amandoi atat de tare ca am trezit fata in seara aia
intr-adevar mama ta e cool dar am vazut ca ai si stiut cum s-o "educi"

Lyly baga poza sa te vedem coafata

Dankutza te inteleg perfect, si eu am binevoitori care vor sa-i dea fetei de toate pt ca "trebuie sa guste de toate" ...sunt cu ochii pe ei ca pe butelie

Dymomo popor cinstit? unde unde?

krelia cum sa scoti tu sideful de pe perlele alea? macar ti-au tinut de foame?
multumim de aprecieri , nici cu tzutzupidul albastrel nu mi-e rusine

lili mi-a placut carutul si poate pozezi si jucaria sa nu moara de curiozitate
ps: cam repede ai terminat cu Everestii...bag seama ca erau mai "Retezati" asa

cam gata placintoiul ... poate reusesc sa trag si eu un pui de somn o ora cu fii'mea ca m-a tahuit azi-noapte de cap cam asa:
12:30, 2:30, 5:30, 7:30 gataaaaaaaaa...scularea!

va pup gagici

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:

lili
ps: cam repede ai terminat cu Everestii...bag seama ca erau mai "Retezati" asa

Ancutza -

da, lili, la cererea telespectatorilor, hai cu melcul ala -omida pana nu se metamorfozeaza in fluture.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

azi am produs asa:
maya: 68
rgagapie: 38
lavi: 53
ancutza: 45
lidia: 48
scoret: 36

pt alexa mai tarziu ca n-au trecut 24 h

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

ancutza rulota e a noastra.e luata special pentru fi-miu dupa ce am nascut.e adusa din anglia si e o minutatie.
cand nu-l aveam pe bebe mai plecam cu cortul ca al meu sot iubeste natura si nu prea ii plac cei 4 pereti ai unei camere.
asa ca vara marea se facea la cort si cel putin o saptamana de munte la fel.
apropo e un camping foarte ok (au multe casute din lemn,apartemente in casute mari din lemn) cu plaja privata in mamaia.
e un mic orasel :magazin alimentar,autoservire,alei multe pavate cu dale,spatiu joaca pentru copii.
se numeste gpm holidays parca.

Mergi la inceput

fetele am plecat.revin dupa ce spal geamurile si rufele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

ancutza rulota e a noastra.e luata special pentru fi-miu dupa ce am nascut.e adusa din anglia si e o minutatie.
cand nu-l aveam pe bebe mai plecam cu cortul ca al meu sot iubeste natura si nu prea ii plac cei 4 pereti ai unei camere.
asa ca vara marea se facea la cort si cel putin o saptamana de munte la fel.
apropo e un camping foarte ok (au multe casute din lemn,apartemente in casute mari din lemn) cu plaja privata in mamaia.
e un mic orasel :magazin alimentar,autoservire,alei multe pavate cu dale,spatiu joaca pentru copii.
se numeste gpm holidays parca.

oooffff...ce spui tu acolo
mie imi place enorm de mult sa calatoresc, dar de acum e mai greu...
noi avem niste prieteni foarte buni care si-au cumparat recent rulota (1200 euro din Germania...mie mi se pare ieftina)...sotul a facut o pasiune pt rulota aia dar inca nu e cazul la noi

sa o folositi sanatosi si sa colectionati in ea cate ceva din fiecare loc vizitat

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput