Fulgusori Nov-Dec 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 21
coquelicot spune:
da, vin si io la spritzane, v-am zis...
Da'repede pana nu ma pocneste iar ala dupa ceafa...Vad ca sta ascuns dupa usa...
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
many_bani spune:
Ptr. toate fetele multi, sunt tare fericita ca fac parte din odiseea asta, ca am cunoscut atatea mamici, chiar daca pe unele numai virual, care au avut timp sa ne trimita si noua un gand bun, au avut o clipa si ptr. noi.
Eu sunt epuizata si fizic si pihic. Suntem acasa, insa cred ca abia acum incepe greul. Nu credeam ca o sa am puterea sa ma ocup de poponetzul lui cusut, insa o fac, uneori cu lacrimi in ochi dar nu ma dau batuta.
Sper sa pot sa ma adun si a scriu emotiile prin care am trecut.
Recunosc ca am citit mai in diagonala si am vazut ca mai sunt pitici cu probleme, of Doamne sunt asa mici cu probleme asa mari
Shtephy, curaj draga mea, trebuie sa rezolvi cu bine si problema asta
Am si o veste buna, a luat si Vlad in greutate, in 12 zile 300gr. Fix la 5 luni 7300 gr. si 71cm.
Mai am multe de povestit dar sunt varza, de joi nu am mai dormit mai mult de 4 ore pe noapte, ieri 2 ore si nici nu am vreo perectiva de somn, asa ca profit acum cat este liniste si ma bag la
Va pupicesc
NB
PS cat eram de suparata si obosita Coquelicot m-a facut sa rad si sa uit ptr. cateva clipe de necazuri
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
coquelicot spune:
ha, ha, cred ca acu'lucreaza un workaholic amarat inchis in birou: Copii ''sarbatoriti astazi, le uram La multi ani!
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14'
Incorrect syntax near '5'.
/forum/inc_copiisarbatoritishort.asp, line 22''
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
RamonaCopot spune:
Salutare,
suntem acasa de azi noapte la 2, extrem de obositi toti. Azi am citit asa printre picaturi ce ati mai postat si acum am ajuns la zi...maine sper sa va mai zic de pataniile noastre.
Pupici la bolnaviori, Mihnea, Vladut, Chiara, si pe mana Ramonei(SHTEPHY) sa treaca durerile mai usor si sa poti alapta cat mai curand.
Imi sterg boticul cu o gura de dezinfectant, rum de jamaica de ala negreu si aromat, si va pup si pe celelelalte mamici (asta asa ca sa nu plimb microbii de la bolnaviori la voi) si imi iau broscioul in brate sa fentam si noi cateva ore de nani si in noaptea asta. Somnic pufos!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lili_a spune:
Boon, deci ma duc eu afara azi, fara many, deci schimb si parcul si ma duc intr-unul micut dintre case. Ma asez tacticos, stau ce stau, citesc (pt.coque Junot Diaz - scurta si minunata viata a lui Oscara Wao, Pulitzer 2008 ca sint sensibila la distinctii) si incepe copilu sa frichine/miorlaie
Mai stau putin se oftica si mai tare, imi fac curaj, ma duc pe o banca mai ferita, cu spatele la restul parcului, ma infasor in paturica copilului, scot tzitzele la inaintare si da-i. Eram chiar discreta, cu exceptia faptului ca eram infofolita intr-o patura roz pufoasa la 25 de grade cite erau afara.
Eeee, si cum stateam eu asa multumita de premiera mea, apare o tanti cu un baietel care vroia la toboganul din fata mea. Se da el o tura uitindu-se curios la mine, si tanti zice " Du-te mamaie si te uita". Am crezut ca n-aud bine. Bai, si incepe pustiu sa se invirta in jurul meu, ca la exponate la Antipa, si ajunge intr-un final intr-un unghi mai bengos si incepe sa topaie fericit: "Mamaie, am vazut , am vazut!" Eu ma enervez, si-i suier lu mamaie daca poa sa-l ia de acolo. La care ea, cica "Nu credeam ca va deranjeaza". Eu (repet, cu tzitzele goale in public) zic siderata "EVIDENT ca ma deranjeaza", la care aia se uita la mine cu dispret "sa va deranjeze, asa, un baietel de 5 ani, Doamne fereste, vino mamaie-ncoa!"
Deci mi-a placut sa alaptez in public
mami de Mariuca
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot ha, ha, cred ca acu'lucreaza un workaholic amarat inchis in birou: Copii ''sarbatoriti astazi, le uram La multi ani! Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Incorrect syntax near '5'. /forum/inc_copiisarbatoritishort.asp, line 22'' |
la mine au disparut sarbatoritii, cred ca le-a zis workaholicul niste urari de dulce in capu lui si a inchsi calculatorul ca e si miine o zi si le mai ureaza si atunci
mami de Mariuca
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare, suntem acasa de azi noapte la 2 |
Ramoooo ce bine-mi pare sa te vad!!! soricelului
many draga mea, iti doresc o noapte linistita!
mami de Mariuca
monis5 spune:
fac cap nou, ca de atat mai sunt in stare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
lili_a spune:
hic? mai e cineva cu mine aici pe bancuta in intuneric? ca mai am 2 premiere de relatat
mami de Mariuca