Fulgusori Nov-Dec 2009(52)
Raspunsuri - Pagina 18
DianaR spune:
Hello. Mai am voie si eu sa intru in puseu de mutenie... Dar unul de-ala adanc. Am vazut mesajul lui Stephy acu cand am ajuns acasa de la un chef de prunci (numa eu si Teo ca restul familionului chefuieste in continuare, dar lui Teo ii era dor rau de patul ei...) si am sarit sa-i raspund.
Stephy e criminal sa nu te lasa sa alaptezi 48 de ore. Dar dupa cezariana cu generala tot 48 de ore nu-ai voie sa alaptezi? Nu. Alaptezi din momentul in care te trezesti daca doresti. Daca iti comenteaza careva spui ca dai cu subsemnatul, semnezi ca-ti asumi intreaga responsabilitate si alaptezi linistita copilul. Daca vrei sa fii superextrasafe te trezesti dupa anestezie si te mulgi imediat si arunci lapticul si apoi cand vrea domnisorul sa suga ii dai sa suga.
Uite si nelipsitele linkuri: http://www.anesthesiologyinfo.com/articles/01052002.php
http://www.kellymom.com/health/illness/mom-surgery.html
Trimit si revin.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
dymomo77 spune:
Tina merci de sfaturi. El inca doarme cu mine si mi propun sa il mut la el in pat cand o sa doarma mai bine noaptea ca e ff sensibil. Singur nu adoarme iar daca il adorm si il mut la el in pat se trezeste asa ca incerc cel mai adesea sa il adorm in patul mare.
mami fericit de Dan Mihail
raluci_b spune:
ione - hai ca trece mami draga, trece trece
mabucur ca va place muzichia
k - da bubu este bine, evolueaza si el , fff tare albastrelu cum va cauta el pe dupa zabrele
www.youtube.com/watch?v=Q8Tiz6INF7I&feature=related" target="_blank">inca una si-am plecat, dar ma voi intoarce maine
sotu a fost azi pe la astia de la nutriben cica au produse misto, www.nutriben.ro/produse17.html" target="_blank">nutriben
noapte buna
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu
krelia spune:
ionelushu', nuuuu, nu statea in fundic....tocmai asta a fost super funny.....ca era pe burta....nu i-am vazut mainile, dar pun pariu ca se sprininea pe palme....la cat de sus era..si cum i se vedeau numai ochisorii aia ca 2 periscoape
supi nu sunt.....doar asa, putin ofticata, ca uite....io pic de somn, el doarme ca valiza si varianta sculat musai pt masa (ca au trecut 4 ore de la ultima)...chiar nu-mi surade....mai bine bag schlaffen 2 ore si apoi zombi in incercarea de a-l adormi la loc....
fete, nici azi nu reusesc sa impart un petic de bancuta...dar inca sper ca intr-o zi...
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai
Muhammad Ali
lylyana.ion spune:
am dansat pe muzica by DJ Raluci
pana am cazut lat
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
grigore_tina spune:
mitzi nici al meu nu e lasat sa planga.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
DianaR spune:
Dymomo, da interesante sfaturi ai primit. Ce sa zic, e varianta care de regula linisteste mamele mai putin informate, fenobarbitalul (la copil, nu la ele), romergan, peritol ce vrei tu, tot aceasi idee. Ce pot sa te sfatuiesc? muuulta rabdare. N-o sa fie tot timpul asa, dupa un an, un an jumate maxim isi aduna somnul din tmpul zilei intr-o repriza lunga si se trezeste mai rar noaptea. Pana atunci poti sa incerci sa vezi daca reusesti sa identifici ce ar putea sa-l deranjeze: poate ii e prea cald: o noapte tine-l mai usurel imbracat. Poate ii e racoare: o noapte infofoleste-l. Poate vrea infasat, poate vrea fara paturica, poate e prea uscat aerul in camera, poate vrea singur in patut, sau poate asta ii e felul. Am o prietena (nasa lui Timi, una din ele) cu un baietel de-o varsta cu Vlad. Era terorizata de el. De la o luna pe lp exclusiv o trezea din jumate in jumate de ora noaptea si ziua adormea ingrozitor de greu si putin. A tinut cosmarul pana la un an si ceva, de asta iti spun ca trece. Pentru ea a fost asa de greu ca nu mai vrea alt copil. Si ea a fost sfatuita sa-i dea fenobarbital, a primit pe la un an la spital cand erau internati cu enterocolita si spune ea ca la el a avut efect contrar, l-a agitat. Asta asa ca fapt divers ca oricum nu recomand fenobarbitalul. A si a incercat si faza cu lasatul sa planga, dar fara rezultat.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
grigore_tina spune:
a drianaportocala se da dupa 8-9luni din cate stiu eu.(ce am mai citit pe net si in carti + parerile a 2 pediatri pe care ii stiu).este foarte acida pentru piticii nostri.
Mami de Bebe Stefan (15.11.09)
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
ralu_seby spune:
Din categoria: sa NU faceti ca mine
Adormit copil..acum tr sa ma duc sa tin sotului de urat ca ne-au taiat cablul. Am facut cerere sa inchid abonamentul de la upc ( ca era o porcarie) si a zis ca-l inchide pe 17 aprilie. SI din aceasta cauza nu m-am grabit sa inchei contract nou cu rds-ul, crezand ca nu pot lega ei cablul pana nu inchide upc-ul. Si uite ce m-am trezit eu pe la 19:30 ca poc!! nu mai vad nika la TV.
Rasu plansu e ca dc maine dimineata ma duc sa inchei contractul nou...cica in 48h imi dau drumul la tv...presimt multa voie buna din partea sotului maine dimineata cand vom fi ca 2 cuci in bucatarie.
Pupici!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)