Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 9
Roxana_G spune:
Multi ani traisca, multi ani, traiasca! La multi ani Annisia!
Iti doresc sa iti implinesti toate dorintele, sa fii sanatoasa si plina de viata, implinita si fericita! 
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina m-am tuns si m-am imbracat frumos pt concertul de aseara nu va speriati de moaca mea;D |
Nu m-am speriat! F frumos!
Erina spune:
Am scris cu un deget dar m-a scos forumul. Reiau.
Dragi mamici imi revine onoarea de a va anunta ca:
Astazi la 17.53 a venit pe lume Alexia Briana, 3,995 kg, Apgar 9, grabita foc: la 16.20 am avut prima contractie dureroasa, am ajuns la spital pe la 5 si ceva cu dilatatie 10, direct in sala de nastere, ratind bunatate de epidurala, deci 100% e naturala. A papat deja prima tzitzi si joi mergem acasa daca totul ramine OK.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
mie mi-a cazut sifonierul din balcon in cap
strangeam pe-acolo si dansam si am estimat gresit dimensiunile, acum sunt toate varza acolo (sifonier de-ala textil, nu va ganditi la lemn, cu haine de ne-sezon)si n-am chef salemai pun la loc,nici nu pot singura sa-l mai montez...
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:

Gataaa, a venit delifinasa? Super tare!
Felicitari mamico, sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!
tare, ai grija de pui si refacere rapida!
papanash spune:
aha, deci ieri a nascut Yaia.
sa cresti mare, norocoasa si frumoasa, delfinasa !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
Astazi la 17.53 a venit pe lume Alexia Briana, 3,995 kg, Apgar 9, grabita foc: la 16.20 am avut prima contractie dureroasa, am ajuns la spital pe la 5 si ceva cu dilatatie 10, direct in sala de nastere, ratind bunatate de epidurala, deci 100% e naturala. A papat deja prima tzitzi si joi mergem acasa daca totul ramine OK.
Ei bravos, deci asa se numeste frumoasa delfinasa. Bine ai venit pe lume Alexia Briana, sa iti fie viata frumoasa, cu sanatate, noroc si bucurii! 
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash mie mi-a cazut sifonierul din balcon in cap |
Iti arde de dans in balcon?
Erina spune:
Am restartat ametitul de computer, sper sa mearga sa scriu ceva. Aseara la ora primirii mesajului atipeam la alaptat( ca tot zicea papansh de tonus bun
). Peste noapte la fel...
Imi pare rau ca nu v-am anuntat mai repede.
Irina, sa aiba printesa voastra parte de o viata incintatoare cum ii este numele. Te asteptam cu povesti din casuta delfinasilor dulci!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle