Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Cronologic!
Bun venit Alexia Briana! Ce nume frumos ti-au ales parintii si delfinasul (- de acum fratele mai mare! - )
Felicitari Irina! Acomodare cat mai usoara si sa vibrati toti 4 la unison!

Annisia, !!! Sper sa mai primesti felicitari! Sa ai un an minunat, care sa-ti desavarseasca frumoasa cariera!
Sa fii sanatoasa - sa-ti poti indeplini misiunea,
si la fel de prezenta aici - printre noi- ca sa ne putem bucura de sfaturi si energia ta!

Luiza, sa fie intr-un ceas bun!
Sarcina usoara si un "gene lungi" la fel de minunat ca si Me!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Paste fericit tuturor mari si mici!
Un IepuraS cat mai darnic!

Noi tot am profitat 3 saptamani din concediul lui tati, de marti insa raman singura cu amandoi alintatzii mei.
La noi e casa plina de rasete si chiote. De cand sta in funduletz Doris, ma simt alt om, parca as fi facut un mare pas pe Luna. Cert e ca a devenit foarte activa si ne anima pe toti.
Teo e un fratior perfect, ba pardon, pana la jucarii. totul pana la jucariile lui. Atunci devine certaret, "nu papa Dodo!", samd. prevad episoade tragice mai tarziu

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Yaia, te rog sa poftesti sa faci capitol nou! Ce-i asta, ai nascut si acum trandavesti?

Luy, ma bucur enorm de mult pentru tine. Asta da veste! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de ea si sa ai un baietel sau fetita pe masura Mariei. Te pup si te rog sa ai grija de tine.

Edit: Luy, sper sa ai timp sa te inscrii si la Odiseea de septembrie-octombrie 2010. Stiu ca nu e timp (f mult) sa scrii si acolo, nici eu nu sunt foarte activa, dar mi-ar face mare placere sa mai fim colege o data.

Andreea, in 17+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

va invit la Capitol nou

Paste fericit! sa vina iepurasul la toata lumea cu lucruri minunate , sanatate si multumire sufleteasca

Mergi la inceput