Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimineata, fetelor! Am intrat repede sa va urez si eu "Paste fericit!".Eu inca sunt la scarbiciu, dupa ora 13,00 cica avem liber.
Ceea ce e foarte bine, ca ne pregatim sa plecam la buna si si la bubu in jud. Vaslui.
Bia a ramas acasa cu tati si cand am plecat la serv. mi-a zis:Mami pac eu badaje pecam la buna. Vii lepidi, da?Aa, nu v-am spus Biuta mea are accent modovenesc(eu mi-s moldoveanca)iar tati se amuza si-i spune "modoveanca mica".Sa va reproduc poezia Catelus cu parul cret?
Suna asa: tetelus cu palu' tet fula lata din totet si jula ca nu fula si am pins cu lata din totet.....trebuie sa mai traduc?
In alta ordine de idei.Am vazut o groaza de copiluti care mai de care mai frumos, dar m-am indragostit iremediabil de David al Erinei. Este superbbbbb, mai mai ca-mi doresc si eu un baietel.
Erina, arati nemaipomenit.. ti-am mai spus si alta data, arati ca un star de cinema.
Gabriela, superbe printesele tale.
Piciulika si ai tai printisori sunt nemaipomeniti.Iar tu arati foarte bine.
Am vazut o japoneza mica, mica si dulceeee.
Am vazut o groaza de poze zilele astea, dar nu mai stiu ai cui bebei erau. Oricum toti sunt absolut senzationali.
Gata, ma apuc de treba mai am cate ceva de rezolvat la job, asa ca va pupic pe toate.
Sa aveti sarbatori fericite, bebei papaciosi si sa ne auzim cu bine dupa Paste.
MAmi de printesa BIanca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, va pupic tare si pe fuga. Ma bucur ca Adi de Papanash e mai bine, si mai ales ma bucur pentru vestea buna a Andreei despre amnio.

Pe Yaia trebuie sa o urechem ca nu povesteste nimic, si ii arde de tot felul alte nazdravanii.

Am vazut pe Sabinutza si fetele, niste frumoase, la fel ca si fetele Daniellei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bun venit delfinashei Alexia Briana !
Sa-ti fie viata plina de fericire, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos pe lume !
Felicitari parintilor si fratiorului, sa va acomodati repede la noua formula si sa petreceti clipe magice impreuna !
Refacere rapida mamicii !

Mada, tinem pumnii pentru tine, sa stea bebe la caldurica pana se intoarce doctorul, sa fie sanatos, nasterea usoara si sa iasa totul asa cum va doriti ! Mai sunt doar cateva zeci de ore !

Trimit multi pupici tuturor celor care s-au gandit la mine si celor care au si intrebat, recunosc ca am stat 'ascunsa' o perioada dar am fost cu gandul alaturi de voi, m-am bucurat pentru fiecare veste buna, m-am intristat cand am citit de bolnaviori ( si le-am dorit multa multa sanatate ), m-am delectat cu minunatiile voastre de poze... Am fost aici, dar invizibila. Promit ca de-acum nu mai dispar

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Luy, felicitari pentru bb2!Habar n-am avut ca esti gravi! Ma bucur mult pentru tine.Pupici ochioasei tale.
Mami de printesa Bianca Elena (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Wow Luy!! Ce ma bucur pt tine! Felicitari,sarcina usoara si un copilas sanatos iti doresc!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Uau !!!!! ce veste minunata !!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
luy - felicitari!sarcina usoara si sanatate multa iti doresc.te pup de o mie de ori!
andreea - ma bucur tare de vestile bune.sa creasca mare juniorul si sa fie sanatos.pupici dulci si apasati!
papanash - e bine ca totusi nu e nimic.
mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat....
sarbatori fericite tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, e ...minunat!!

Felicitari, ma bucur imens pentru voi!Nici nu pot sa spun ce mult ma bucur;)

La 15.15 ma sui in tren, v-am pupat, mai trag eu cu ochiul de pe telefon, dar nu promit sa si scriu:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Luy, wow ce veste buna ne dai, felicitari si sarcina usoara!

Aniast, ma bucur tare mult pentru rezultatul bun de la amnio! Sarcina usoara in continuare!

Sabina Y, v-am admirat pozele, o mamica frumoasa de tot si eleganta cu doua printese dulci si tare aranjate.

Danielle, ce mult a crescut Melissa, sunt doua dulceturile si ea si Ebonee.

Yaia, vad ca iti arde de glume mamico, dar cand ai timp, povesteste-ne de Alexia, cum e revenirea acasa si cum e Tudor!

Sabina, drum bun!

Paste fericit va doresc si eu, si sa aveti parte de o primavara frumoasa.
Eu sunt inca la servici si am multa treaba inca-nici vorba sa se plece mai devreme asa cum speram, noroc ca am program scurt de 6 ore de gravida, si la 3 am plecat. Cand plec, ma duc sa mai fac ultimele cumparaturi.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Bun venit delfinashei Alexia Briana !
Sa-ti fie viata plina de fericire, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot ce e frumos pe lume !
Felicitari parintilor si fratiorului, sa va acomodati repede la noua formula si sa petreceti clipe magice impreuna !
Refacere rapida mamicii !

Mada, tinem pumnii pentru tine, sa stea bebe la caldurica pana se intoarce doctorul, sa fie sanatos, nasterea usoara si sa iasa totul asa cum va doriti ! Mai sunt doar cateva zeci de ore !

Trimit multi pupici tuturor celor care s-au gandit la mine si celor care au si intrebat, recunosc ca am stat 'ascunsa' o perioada dar am fost cu gandul alaturi de voi, m-am bucurat pentru fiecare veste buna, m-am intristat cand am citit de bolnaviori ( si le-am dorit multa multa sanatate ), m-am delectat cu minunatiile voastre de poze... Am fost aici, dar invizibila. Promit ca de-acum nu mai dispar

La doua degete....nu m-am putut abtine.
Am ramas fara cuvinte!Semnatura arata minunat.
Sarcina usoara iti doresc!
Va pup cu mult drag

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput