Dulceturi & papanasi (381)- Alexia, bine ai venit
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. viata de sora mai mica ma duc sa mai stampilez un pachet mare de scutece ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
ce dulce e
!!!!din expresia fetei eu am dedus ca-i place viata asta !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Am scris cu un deget dar m-a scos forumul. Reiau. Dragi mamici imi revine onoarea de a va anunta ca: Astazi la 17.53 a venit pe lume Alexia Briana, 3,995 kg, Apgar 9, grabita foc: la 16.20 am avut prima contractie dureroasa, am ajuns la spital pe la 5 si ceva cu dilatatie 10, direct in sala de nastere, ratind bunatate de epidurala, deci 100% e naturala. A papat deja prima tzitzi si joi mergem acasa daca totul ramine OK. ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Irina, felicitari!!!!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
papanash spune:
sa va zic una buna.
ieri v-am zis ca am stat tot acasa, eram varza, am stat si cu piticu. pe la 6 fara un sfert seara ma suna sotu', cica "hai ca am ajuns" eu "unde ai ajuns ?" cica "sunt in fata biroului".
venise sa ma ia de la serviciu, a taiat tot orasul la ora de varf, fiindca uitase ca eu am ramas acasa ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ceamica spune:
Bine ai venit pe lume Alexia Briana !
Felicitari parintilor pentru inca o comoara !
Felicitari Tudor pentru surioara!
Yaia refacere grabnica si lapte-n tzitzi !!
veroboroda spune:
Bun venit, ALEXIA BRIANA!
Felicitari parintilor! Yaia refacere usoara!
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.207)
ceamica spune:
La multi ani Annisia !
La multi ani cu intarziere celor cu nume de floare : greyeras , sot de bernix
Erina 
am vazut toate pozele : nu am apucat sa le laud in scris dar in mintea mea sigur am facut-o !!!
Si Sabina , arati f bine ! Sper sa nu te superi pe mine dar radiezi si tu stai ascunsa in spatele hainelor . As vrea sa te rog ceva ( inca odata sper sa n-o consideri afront ) : scapa de orice negru din garderoba, chiar daca modelele pe care le ai sunt f frumoase . Multumesc
Vale
. La cat mai multe comenzi !
nu te pot ajuta cu nici un fel de info legat de ce-ai intrebat !imi pare rau
Papanash , poate ca asta cu dulapul vroia sa te atentioneze tatal tau![]()
Glumesc acum , dar oricum ai fost preferata dumnealui , asta e cert !
Poate ca visul tau este unul factual , eu insa cred ca tb sa lasi la o parte vremurile trecute si sa-ti recapeti increderea in tine si sa fii asa cum te stia tatal tau ! Poate ca nu m-am exprimat eu foarte bine dar tatal tau iti transmite ca nu te mai recunoaste si ca-i este dor de vechea Simona , cea optimista , plina de speranta si hotarata
. Ti-a intins o mana de ajutor , tu esti cea care a suferit cel mai mult
Asa gandesc eu despre visul tau 
hai ca azi am fost numai cu sfaturi
Gabriela77 spune:
Yuhuuuuuuuuuuuu! Sarbatoare mare! A sosit delfinasa pe lume! Si in ce viteza!!!!!!!!!!

Yaia, felicitari mamico! Sa creasca mare si sanatoasa Alexia, ce nume frumos are, iar voi sa va bucurati de ea!
Te asteptam inapoi cat de curand!
SabinaY, ce dulce e! Tu cum mai esti? Nu mai ai niciun ajutor? Tare greu trebuie sa iti fie! 
Roxana, ce fac puii tai?
Papanash, 
, ce mortal e sotul tau, si al meu face din astea
Sabina, asa fata de fetita ai, sa nu te mai uad cu plangeri, da? Arati f f f bine! Imi plac pantofiorii tai! Inteleg ca ai o pasiune pt papucei![]()

Ceamica, ce face flacaul dulce al tau?
Cecilia, voi sunteti bine?
Bernix draga, si la noi daca era dupa ratiune, credite si serviciu, Sofia mai astepta vreo 2 ani! Dar acum ma bucur ca a fost asa!
Vine el puiul cand stie mai bine!
Danuta, Diwana, unde sunteti?
Erina, ce bine ca e tati acasa! Cum sunteti voi, dragilor?
La Multi Ani, Annisia! Sa traiesti fericita 100 de ani, ba chiar mai mult!

Eu am luat cadourile de Iepuras, fetele dorm linistite, cred ca ma bag langa ele, Sara mi-a pregatit o lucrare frumoasa cu oua de Pasti cat am fost in oras, asa m-am emotionat!
V-am pupat!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
MUltumim tuturor de cuvintele frumoase! Si eu observ cu mirare ce repede creste Sofia si ne topeste cu dragalaseniile si zambetele ei!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
Ema, n-am prea multe lucuri negre, din fericire;)
Eu sunt bucuroasa sa aud orice sfat
, prea am neglijat aspectul asta de cand s-a nascut Gheorghe, prin facultate eram destul de asortata ca sa zic asa;), acuma imi revin incet incet.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo