Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Va citesc cu mare placere; sunt cateva dintre voi pe mana carora m-as lasa fara sa clipesc!
Insa am fost foarte dezamagaita cand am intrat sa o vad pe xio si link-l care trebuia sa ma duca sa vad niste rochii super si niste pantofi traznet m-a dus sa vizualizez coltunasi si alte delicatese. Nu zic ca nu mi-au suras , da' acu' incerc sa mai slabesc putin si sa prind din zbor si alte trucuri de imbracat super. Xio, ai idee de ce nu mai pot vedea tinuta ta? Mi-ar placea sa te admir si pe tine...

Are cineva vreo idee de tinute de vara cu maneca lunga (obligatoriu)?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Are cineva vreo idee de tinute de vara cu maneca lunga (obligatoriu)?

La ce anume te gandesti sa porti tinutele acestea? E un eveniment mai casual, mai elegant?

Mergi la inceput

Ralucis, ma intereseaza sa port toata vara, in orice ocazie, dar cel mai mult office. Si m-am saturat de bluze de in, mi-ar placea rochii, ceva...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Ralucis, ma intereseaza sa port toata vara, in orice ocazie, dar cel mai mult office. Si m-am saturat de bluze de in, mi-ar placea rochii, ceva...

Cel mai bine ar merge vara, dar cu maneca lunga, bluze/rochii din sifon, muselina sau batist, nu se lipesc cum se lipeste voalul de tine, daca esti transpirata, sunt racoroase si diafane. Ar mai fi si poplinul si matasea naturala, dar la matase sa alegi ceva cu imprimeu, nu uni, pt ca se pateaza f usor matasea si ramane cu urme inestetice, la imprimeu nu se vede asa cum s-ar vedea la uni. Poate gasesti si ceva din panza topita. In orice caz, alege materiale naturale sau foarte putin amestec, tocmai pentru a nu te simti inconfortabil in ele. Inul mie mi se pare ca e de doua feluri, unul mai moale, in care esti ok, iar altul batos, rigid, de te trec toate transpiratiile in el.

Mergi la inceput

merci de sfat, ralucis. Ideea e ca nush unde sa le gasesc; am cautat mult (cand am avut ceva timp) si n-am gasit nimik...:(

Mergi la inceput

violeta, eu nu prea merg in magazinele intalnite in toate mallurile, pt ca mi se par nesimtit de scumpe. Incearca la Orsay, Kiabi, Miniprix, Sprider si in Scandianvian Outlet de la Unirii. Aici sunt si produsele variate si preturile sunt accesibile, destul de ok la majoritatea.

Mergi la inceput

Sr'na de raspuns! sper sa gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Raluca spune-mi si mie te rog, unde este Scandinavian Outlet mai exact la Unirii. Nu am auzit de ei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Raluca spune-mi si mie te rog, unde este Scandinavian Outlet mai exact la Unirii. Nu am auzit de ei...

Carmen cu Stefan si Bogdan

Este la parterul blocurilor care sunt intre capatul tramvaiului 32 si zona hanul lui Manuc, unde sunt magazinele alea multe si stau multe martisoare pe tarabe la inceputul lui martie. In rand cu Help Net, magazine de 10 lei produdul, banca, sigurs stii. E mai in capat, spre Hanul lui Manuc cum ar veni, (eu vin de obicei de la 32) urci la etaj, e un spatiu destul de mare, multa marfa, preturi si produse de toate felurile, majoritatea daneze si suedeze. Eu mi-am luat cateva chestii de la http://www.ikks.com/, http://www.nu-woman.dk/en_frontpage-24382.htm, si inca cateva no-name.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

violeta , e bun linkul , trebuie doar sa mergi pe paginile 2 si 3 ca sa vezi . :)
fetelor , mi-am cumparat pantofi negri cu toc ametitor, ca altceva nu prea mergea . tinand cont de strasurile alea de la maneci care se rgasesc si pe umeri nu mai pot purta cercei , nu?
poseta e rosu aprins
Am uitat sa spun ca am avut noroc mare cu pantofii. Am plecat de acasa cu un milion , injurand printre dinti ca luna asta maia m doar bani de sala si atat.Nu stiam daca sa mai merg pe la Mall sau direct in Euro , asta e o galerie de magazine ieftine, am vazut ca erau invadate de pantofi extrem de inalti , din saten , la vreo 80-100 de lei. Ei , m-am orpit in mall si am trecut pe la Deichman desi stiam ca nu voi gasi nimic. Cand colo , ce zaresc eu pe un raft? Pantofii astia , redusi cu 50% , de la 79 la 39 de lei . Marimea 37 , vin bine ii iau. Mi-a spus vanzatoarea ca nu au defect (am intrebat ca tot omul ) , doar ca e singura pereche. mare noco , ca in rest pantofii erau de la 140 in sus , iar la un magazin de fakeuri (la pucci ) am vazut cu 50 de lei , dar au un calapod atata de tampit ca nu am putut nici sa stau pe ei .
Chiar , fetele din Tm , ati luat de acolo pantofi? Eu mi-am cumparat la inceputul iernii niste cizme pana peste genunchi din imitatie de piele intoarsa , au fost 130 de lei si dupa vreo luna de purtat s-au rupt la calcai Am incercat alta ereche si era calapodul atat de aiurea incat se ducea piciorul in exterior , chiar ma intrebam daca le este greu chinezilor sa faca ceva ca lumea , daca tot se apuca?

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput