Trucuri pentru a te imbraca super (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ralucis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui delphin
Ralucris, oricat ai vrea sa fii impotriva fake-urilor, la rochii nu tine, e ca si cum te-ai duce la croitor si ai cere sa-ti faca o rochie dupa modelul ce l-ai vazut in revista. Din acest motiv nu exista o lege contra "fake-urilor" la moda. Sunt de acord cu gentile, cu parfumurile, caci afiseaza si firma desi sunt un fake, insa la rochii nu poate fi vorba. O zi buna va doresc! |
Ca cineva se duce la croitor si vrea o rochie la fel ca modelul X purtat de nu stiu cine vedeta e una, e alegerea personala, dar sa ai rochiile astea http://www.edressit.com/Main/Product.aspx?ProductID=507 sau http://www.edressit.com/Main/Product.aspx?ProductID=670 produse in serie , care nu sunt altele decat astea, http://www.style.com/slideshows/parties/022707JOHN/73m.jpg si http://cdn.buzznet.com/media/jj1//2009/02/winslet-oscar/kate-winslet-2009-oscars-05.jpg e o cu totul alta problema. Bag mana in foc ca daca se putea face si un LV la marochiner se ducea lumea sa isi faca.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amina_Marina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucis
E o regula, scrisa, nescrisa ![]() |
Aste-s combinatii de iarna( parte de jos inchisa si sus deschis). Tocmai am vazut pe dvd la maxazria si uite-te putin la marii designeri sa vezi combinatii fac.
Eu ma bazez doar pe combinatiile pe care le fac marii designeri in functie de anotimp.
Culorile sunt alese in functie de anotimp , dupa aceea materialul si la urma designul.
Locuiesc in tara ikebanei si a kimonoului unde asortarea culorilor sunt o arta.
Florile primavara nu sunt asezate la intimplare, dupa culoare , anumite flori in spate, in fata, la mijloc si pe laterale.
Cu tot respectul dar esti cam impulsiva si deja placerea de a posta mi se cam taie, as vrea sa intram aici ca se simtim bine si sa eliminam stresul.
Eu nu sustin ca stiu , nu sunt nici macar la inceput de drum , ci p e aratura.
Daca as vrea sa fiu si eu ca tine, ti-as pune citeva intrebari legate de culori si te inchid imediat, dar nu suntem la concurenta.
Uite una simpla;
Cum iti dai seama sa unei persoane ii sta bine/nu-i sta bine cu o anumita culoare?
De ce culoarea bleu nu prea o folosesc designerii iarna?
ralucis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Amina_Marina
Aste-s combinatii de iarna( parte de jos inchisa si sus deschis). Tocmai am vazut pe dvd la maxazria si uite-te putin la marii designeri sa vezi combinatii fac. Eu ma bazez doar pe combinatiile pe care le fac marii designeri in functie de anotimp. Culorile sunt alese in functie de anotimp , dupa aceea materialul si la urma designul. Locuiesc in tara ikebanei si a kimonoului unde asortarea culorilor sunt o arta. Florile primavara nu sunt asezate la intimplare, dupa culoare , anumite flori in spate, in fata, la mijloc si pe laterale. Cu tot respectul dar esti cam impulsiva si deja placerea de a posta mi se cam taie, as vrea sa intram aici ca se simtim bine si sa eliminam stresul. Eu nu sustin ca stiu , nu sunt nici macar la inceput de drum , ci p e aratura. Daca as vrea sa fiu si eu ca tine, ti-as pune citeva intrebari legate de culori si te inchid imediat, dar nu suntem la concurenta. Uite una simpla; Cum iti dai seama sa unei persoane ii sta bine/nu-i sta bine cu o anumita culoare? De ce culoarea bleu nu prea o folosesc designerii iarna? ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Amina, eu cred ca m-ai inteles gresit, nu stiu de ce ti se pare tie ca am fost impulsiva. Parca titlul subiectului este "Trucuri pentru a te imbraca super" ?? Tocmai despre asta este vorba, "trucuri" . Unul dintre ele este cel de care iti ziceam. Soldurile sunt in general mai mari decat bustul, culorile deschise acolo accentueaza zona, in timp ce partea de sus fiind in culori inchise va parea mai mica, deci se va crea o disproportie. Nu inteleg ce este impulsiv la o explicatie logica. Iar ceea ce spui tu ca te iei dupa combinatiile designerilor, pararea mea este ca nu intotdeauna este valabila chestiunea asta. Combinatiile sunt de multe ori facute special pt catwalk, pictoriale, nu inseamna ca si noi trebuie sa le copiem mot-a-mot. Trebuie adaptate conformatiei fiecareia dintre noi, stilului nostru & so on, altfel, pana la a deveni "fashion victim" nu mai e decat un pas.
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Daca as vrea sa fiu si eu ca tine, ti-as pune citeva intrebari legate de culori si te inchid imediat, dar nu suntem la concurenta. Uite una simpla; Cum iti dai seama sa unei persoane ii sta bine/nu-i sta bine cu o anumita culoare? De ce culoarea bleu nu prea o folosesc designerii iarna? |
Draga mea, culorile deschise nu se prea folosesc iarna pentru ca hainele in sezonul rece se intretin greu, se murdaresc usor. Nu stiu de ce crezi ca aici e un concurs. Si chiar daca ar fi, n-am nicio intentie nici sa particip, eu merg mult pe intuitie si pe imbratisarea ideii ca hainele trebuie sa fie o chestie fun, in care sa ne simtim bine si care sa ne accentueze personalitatea si cele mai bune trasaturi fizice ale noastre. Nu prea ma intereseaza ca un designer combina fusta bej cu bluza neagra, eu n-o sa-l ascult orbeste pentru ca o sa arat ca naiba asa. That's all!
ralucis spune:
Si pentru ca n-am avut nicio intentie sa creez vreo neplacere aici sau sa fac topicul mai putin placut, imi cer scuze si o sa intervin doar la subiect. Sper ca va fi mai ok asa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Buna tuturor,
Ia uite cum nimeresc eu in mijlocul unei dispute nefondate
Amina, si eu sustin parerea Ralucai, nu-mi plac fake-urile vandute in serie, e parere personala, nimic altceva. Daca va place sa purtati copii, nu-i problema, purtati-le cu placere.
Eu apreciez ca Raluca are timp sa ne exemplifice concludent cu fotografii, parerile ei. Nu a cerut nimanui sa fim de de acord cu ea, dar si-a expus parerea pertinent, asa cum vrem sa facem toate, nu? Despre designeri, bravo tie, ca reusesti sa tii pasul cu ei si colectiile lor, mie imi place sa citesc de stil, nu de designeri, si lupt sa-mi construiesc un stil personal fara sa ma cramponez de marile nume din moda. Daca as fi fost VIP, poate as fi pus accentul mai mult pe numele pe care le imbrac, cum nu sunt, sunt bucuroasa daca ma pot privi in oglinda si spune asa da! Indiferent daca pentru ceilalti nu e neaparat extraordinar, din cauza asta ne mai intalnim aici, sa schimbam pareri, sa invatam, nu?!
Crede-ma ca nu am nici o problema ca nu cunosc de ce nu se poarta bleu iarna, sau care sunt exact criteriile dupa care se potriveste o culoare cuiva, inafara binenteles de aspectul pielii, culoarea parului sau constitutia fiecaruia.
Hai sa incercam sa nu mai "crosetam" fiecare idee si sa o luam personal, mai bine sa incercam sa invatam si sa profitam Eu citesc cu placere postarile Ralucai si ale Aminei
Eu spre exemplu, de cand va citesc, am invatat multe dar mai ales ca:
- exista dantela extrem de frumoasa, eleganta si pretioasa si am inceput sa-mi doresc la nebunie o rochie senzationala de dantela
- catifeaua este unul din materialele cele mai nobile si iti da un aer extrem de fin si elegant, de printesa chiar si pentru asta ii multumesc Danei in mod special
- pantofi cu toc pot fi si eleganti si comozi, depinde sa gasesti modelul care te avantajeaza
Si...multe altele pe care nu le mai enumar aici, le-a sintetizat Tumpi f frumos pe prima pagina
Deianira, iti vine foarte frumos rochita, eram sigura ca iti va place. tuturor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Uau,ralucis ce rochii si pantofi superbi ai pus acum cateva pagini!Minunate!Daca mi-ar da si bani sa le cumpar si kilele lorce marfa ar fi!
La mine nu tine regula cu jos negru sus culoare deschisa,ca sa ma avantajeze optic,eu am si fundul mare si sani maaari,cupa E
Vreau sa dau o raita saptamana viitoare prin debenhams,sa vad daca gasesc ceva sa ma avantajeze,din toate punctele de vedere
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ladyJ spune:
Vreau sa-mi spun parerea legat de designeri si creatiile lor.
Hainele prezentate pe podium nu se pot purta mergand la birou, ba poate nici chiar mergand la o petrecere. Hainele acelea prezinta tendintele, culori, croieli, forme, care pur si simplu se adopta de producatorii de haine si se fac ´´purtabile´´.
Pe podium vorbim de exagerare, in viata normala e vorba pur si simplu de a adapta..tendinta.
Niciodata o rochie nu va arata pe tine asa cum arata pe modelul cutare din revista nu stiu care. Pentru ca in fotografii se folosesc absolut toate trucurile, lumini, ace de siguranta care fac rochia PERFECTA pe corpul celei care o poarta, pozitia modelului e una anume, atitudinea este adaptata temei ..samd.
Exista desigur si colectiile pret a porte, adica acelea care asa cum sunt, sunt purtabile.Acum apare alta problema, acea a masurilor. Modelele sunt extrem de slabe, fara forme, cu fatza impersonala. Ca un umeras ambulant, scuzati-mi expresia, pe care orice haina arata ca in vitrina. Daca eu cumpar exact pantalonul cutare de la designerul cutare, pe mine nu va arata asa cum arata pe podium, dar asta nu inseamna ca nu arata bine.
Vreau doar sa subliniez faptul ca toate propunerile designerilor trebuie luate ca..propunere, asa cum este, si nu copiata mot a mot pentru ca nu avem ce copia. Pana si paltonul meu negru clasic arata altfel pe sora-mea decat pe mine :-)
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.
Legat de ce spune Amina, partea de sus poate fi mai inchisa la culoare decat partea de jos, dar nu neaparat ca asa spune designerul X ci pentru ca iti place sau iti sta bine.Si aici e vorba atat de coloare cat mai ales de modelul, croiala piesei de imbracaminte. Cum spunea Raluca, trebuie creata proportia optima.
Daca ar fi sa ne luam strict dupa ce spun stilistii, ar trebui sa ne deschidem culoarea la par in fiecare vara, cu cateva tonuri. Ceea ce este aberant, sunt persoane carora chiar nu le sta bine(sau invers, iarna). Daca ar fi sa ascultam de stilisti, ne-am trezi toate blonde ca ´´asa se poarta anul asta´´ Sau toate tunse scurt, ca in 6 luni sa purtam toate extensii ca se poarta parul lung...si tot asa.
Eu zic asa: luam ce ne place si ce se potriveste din toata industria asta a modei, adaptam piesa stilului nostru si suntem cat se poate de unice si frumoase.
Stati ca mai am ceva de zis
Legat de fack-uri..sunt oribile. Cu cat sunt mai exacte copiile cu atat sunt mai oribile. Prefer de o mie de ori un no name autentic decat o incercare de a parea ceea ce nu esti prin copii ordinare.E ok sa preluam tendinta(de exemplu rochie stil roman) dar chiar asa sa copiem la detaliu este ..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Ralucris, Carmena, confundati clar fake-urile. E fake, cand afiseaza aceeasi firma ca produsul original!
Aici nu e nici o vorba de asa ceva, din acest motiv nu exista drepturi de creator in moda. Site-ul e cat se poate de legal!
Si cu asta am incheiat interventiile mele intr-o lume de a tot stiutoare!
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Ralucris, Carmena, confundati clar fake-urile. E fake, cand afiseaza aceeasi firma ca produsul original! Aici nu e nici o vorba de asa ceva, din acest motiv nu exista drepturi de creator in moda. Site-ul e cat se poate de legal! Si cu asta am incheiat interventiile mele intr-o lume de a tot stiutoare! |
Ai dreptate partial. Stii geanta Hermes? Tot fake e si copia care arata exact ca Hermes, chiar daca nu scrie hermes pe ea. E un model tipic al acelei case de moda.Sigur ca modelele nu se pot inregistra ca merci, pentru ca e suficient sa pui fermoarul mai gros si e deja ´´altceva´´. La o rochie e suficient sa mai pui un rand de perle si e..altceva. Tocmai asta e nebunia, tu daca scoti acum un model de curea pe care scrii DELFIN si cureaua are succes, o vor copia fara numele delfin dar va arata exact ca a ta. E sau nu fake?