Trucuri pentru a te imbraca super (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

tania, modelele astea merg perfect la cineva cu bust mic (te inteleg pentru ca si eu sunt la fel, daca n-am un push-up bun ma simt aiurea de tot)
http://elitechoice.org/wp-content/uploads/2007/10/kylie1.jpg
http://www.catwalkqueen.tv/Kylie%20Minogue%20at%20Atlantis%20hotel%20opening.jpg
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/02_01/kylieEPA0702_468x755.jpg
http://images.teamsugar.com/files/usr/0/3987/eva_0.jpg

Dar eu cred ca nu ai gasit inca rochia potrivita, probabil te sperii ca ti-ar putea sta rau si atunci incerci sa eviti sa te vezi imbracata in ea. Si poate ai picioare frumoase si zici ca numai ele merita vazute de ceilalti. Eu zic sa iti iei inima in dinti si sa mergi intr-o zi cu o prietena la shopping, sa probezi si sa vezi cum te simiti si cum arati intr-o stfel de rochie. Cand ai fost mireasa cum te-ai simitit in rochia ta? Ca banuiesc ca a fost lunga, nu? Iar partea cu bustul se poate estompa prin alegerea unei rochii care are ceva aplicatii acolo, pliseuri, volanase, floricele, etc, care creeaza impresia de volum. Si rochia ai putea s-o iei cambrata pe talie sa accentuezi zona, eventual si soldurile si posteriorul, daca stai bine la capitolul asta, si ai sa vezi ca nu o sa ti se para ca se uita lumea la decolteu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Va recomand pt. vara aceasta colectia garden de la H&M.
Gasesc unele piese adorabile...si incaltaminte asortata!

http://www.hm.com/fr/#/gardencollection/

Visionare placuta.

Week-endul trecut m-am rasfatat cu cateva piese din colectie!

Si cateva rochii de seara:

http://www.edressit.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui tania-z

of, sa stiti ca ma straduiesc, dar nu le prea am eu cu ocaziile, asta e.
Nunta nu e nobila prin locatie (va fi hotel Hilton din Sibiu), ci prin invitati...

Am incercat sa creez si eu ceva tinute prin linkul trimis de OSOLITA . Asa, sa va faceti o idee si despre stilul de croiala de rochie pe care o caut. Va place ceva? Sau iar am dat-o in bara?

http://www.stylefruits.de/abendoutfit-evening-wear/o402641

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu

Tania , si eu am complexe asa ca te inteleg.De cind am nascut a doua oara sunt complexata rau de burta.
Sandalutele argintii sunt ok la rochia pe care ai cumparat-o.
La cele doua linkuri facute de tine;
Rochita neagra cu sandalutele roz,dar poseta, nu, nu merge, cuata o poseta culoare sandalelor, fara sa aiba negru.
Rochita albastra si sandalutele acelea de culoare bej lucios.
Delphin , mie-mi place H&M dar la noi in oras nu au , doar in tokyo.
Pe net eu nu comand pina nu ating materilaul, probez si vad culorile pe viu.La fel imi place si kitson.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mie nu-mi place deloc colectia Garden de la H&M, materialele sunt horror adica plastice. Sau cel putin pe ce am pus eu mana...

Imi place discutia despre rochiile de nunta, nu de alta dar am 3 nunti anul acesta, dintre care prima in 2 saptamani la Sibiu . Rochita o am deja, v-am pus si poze. Cu pantofii nu-s impacata, mai caut ceva care sa mearga mai bine decat ce am eu acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Puskin , nu am ajuns niciodata la H&M , si nici nu vreau sa mai ajung acum dupa cea te-am auzit pe tine. Eu uras astfel de materiale.
Chiar daca-mi place modelul la un lucru si materialul nu prea ma incanta, nu-l cumpar.La incaltaminte la fel , am luat si eu citeva ieftine si frumoase, pentru parc mai mult, le trimit in romania , sunt foarte incomode, talpa si materialul.Sotul imi psune mereu, orice , dar incaltaminte ieftina nu cumpara, conteaza foarte mult pentru picioare cit esti de relaxat. Eu am lat si inalt, greu de tot.
Ralucis, faci un efort extraordiar. Totul la superlativ!
Parerea mea ar fi sa tinem cont si de gusturile sau micile placeri si neplaceri ale colegelor noastre.

Mergi la inceput

Puskin nu stiu pe ce ai pus tu mana din colectia garden de la H&m, dar sunt muulte din bumbac 100%. Daca asta e plastic, sa-mi fie cu iertare.
Ma refer la "piesele" de purtat ziua, nu cele cu trandafiri &comp. Pe alea nici nu le-am atins caci nu-mi plac.

Sunt multe camasute din "panza topita" in magazin, daca tot ai fost si ai atins. Ma rog, gusturile nu se discuta, fiecare isi face o parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Tania -poate reusesti sa pui o poza cu tine imbracata cu rochita ca din poza aia singurul ei atuu este numele . Nu are nimic deosebit, pare prost croita , arata ca o camasa de noapte si pare dintr-un material sifonat si sifonabil (adica tb sa stai in picioare ca daca te asezi poti sa ai surpriza sa se stranga tot sub fund).

Poate poti sa dai mai multe detalii sa ne convingi ca merita purtata la o nunta de fite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Puskin nu stiu pe ce ai pus tu mana din colectia garden de la H&m, dar sunt muulte din bumbac 100%. Daca asta e plastic, sa-mi fie cu iertare.
Ma refer la "piesele" de purtat ziua, nu cele cu trandafiri &comp. Pe alea nici nu le-am atins caci nu-mi plac.

Sunt multe camasute din "panza topita" in magazin, daca tot ai fost si ai atins. Ma rog, gusturile nu se discuta, fiecare isi face o parere personala.

Pe cele din panza topita nu le-am vazut , doar ce pusesera pe la intrare, niste bluzite interesante dar din niste materiale oribile. N-am mai avut rabdare sa ma uit la restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Ei, cat imi doresc si eu sa ajunga odata H&M in Romania!! Am vazut niste rochite minunate in colectia Garden, din pacate pana voi ajunge eu pe-"afara" (peste cel putin o luna-doua), sunt sigura ca se vor vinde cele frumoase.

Oricum, eu mereu am gasit lucruri frumoase la ei, bineinteles ca sunt si multe nereusite, din materiale plasticoase, prost croite, urate, dar de fiecare data am gasit si lucruri ok (e drept ca uneori trebuie sa cauti cu atentie). De fapt cateva dintre hainele mele preferate sunt de la H&M (daca nu mi-ar fi asa lene le-as face si niste poze ): am tot felul de bluze gen iie superbe, rochii frumoase, din materiale de calitate si bine lucrate, chiar si pentru mama am cumparat o rochie de nunta care imi place foarte mult (culmea e ca mama isi cumparase singura o rochie de la Max Mara, care dupa parerea mea nici nu se compara cu cea luata de mine de la H&M, nici ca forma, nici ca material, nici ca imprimeu/culori). Deci eu sunt pro H&M.

Si a propos de asta, citind topicul am intrat si eu pe site-ul Mini Prix, hainele nu m-au impresionat mai deloc, in schimb incaltamintea da! Am vazut sandale si pantofi foarte frumosi, din piele, la un pret super ok, unii mai trendy, altii mai "cuminti", de mers la birou, chiar mi-au placut. Am comandat si eu o pereche de sandale (as fi comandat mult mai multe, dar din pacate au in general masuri mari, sau m-am trezit eu tarziu). Sper sa fie ok, n-am mai comandat niciodata online haine si incaltaminte, doar cosmetice, CD-uri, carti. Daca sunt ok o sa mai comand, e practic, mai ales ca nici timp nu am si de obicei ajung la cumparaturi seara tarziu, deci numai la mall, din pacate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Pe cele din panza topita nu le-am vazut , doar ce pusesera pe la intrare, niste bluzite interesante dar din niste materiale oribile. N-am mai avut rabdare sa ma uit la restul.

Vezi, tocmai ce ziceam, nu trebuie generalizat. La fel si cu incaltarile ieftine. Ieftin e ceva relativ, caci daca bugetul e mic si 30€ sunt al naibi de scumpe.
Sandalutele din colectia garden, unele, sunt tare comode, cel putin eu asa le gasesc si chiar frumusele de zi.

Nu vad nici o reactie pt. site-ul cu rochii de seara, chiar nu va place nimic de acolo?

Mergi la inceput