Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 9
cellia78 spune:
Buna ziulicaaaa!
Si eu p-aici! Sa-mi fie rusine ca ieri am uitat sa urez cate ceva sarbatoritelor, unde mi-o fi fost gandul? Am mai si scris ieri! Iar Crystina a mai facut si cinste.....deci, cu scuzele de rigoare pt intarzierea cu o zi, LA MULTI ANI Crystina si Madelaine! Sa fiti sanatoase si frumoase, sa va cresteti puii frumos si sa le fiti alaturi pana la adanci batraneti! Ceea ce doresc din suflet si Claudiei, ca mi-am facut temele.
Asa....multumesc pt cafea, Tumpi! Exact asta fac acuma: beau o cafea cu indulcitor si scriu pe aici!
Raport azi, pana acuma: mic dejun cu omleta in doua oua, 3 cubulete branza de oaie, doua fire ceapa verde, doua felii paine neagra; si, pt ca urla in mine pofta de dulce, fiind dimineata, am bagat si o felie de paine neagra unsa cu miere; dupa care apa multa; am deja un litru baut; ca de obicei, 40 minute fitness cu Cindy Crawford.
Pt pranz mai am niste fasole verde fiarta, cu mujdei si cred ca adaug doua-trei batoane de peste (de care de obicei nu mananc, dar sunt in congelator si-s rapid de facut); si mai am si niste salata de vinete, cu ceapa si putin ulei;
Cina, habar nu am.
Pt ca stam acasa weekendul asta, o sa mai intru!
Spor la treabaaaaaa! Merg si eu, mai am de facut in bai curat si de sters praful prin sufragerie.
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
carina spune:
Neata,
ClaudiaH: la multi ani!
Tumpi: multumim de ceai. De care drob faci?
Eu am mult de munca azi, dar colegu' si-a luat concediu si m-a anuntat acum 1 ora ca se apuca de spalat geamurile.
Ruxi: da un semn cand ajungi.
Noi o sa stam acasa de Paste. Mergem in vizita la niste f buni prieteni si ne odihnim. Maine vreau si eu sa fac cozonac si pandoro, sa fac tocanita de miel si sa condimentez miel pentru gratar. Carina abia asteapta vopsitul oualelor. In rest, sunca de porc cu usturoi verde ca asa e in Maramures si om mai vedea.
Meniul de azi:
boabe fierte cu pepene galben si boabe de cacao
somon la tigaie cu sparanghel la cuptor
focacia cu masline si sunca de pors facuta in casa
Gustari/ desert: mar, cioco Acticoa, 1 felie de cozonac (le-am adus azi la colegi).
Va pupic si ma intorc la oile mele
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tumpi spune:
Anda, drobul il fac din organe de pui de fel(cu multa ceapa verde),ca nu ne omoram cu mielul.
Bine ca mi-am adus aminte si sa pun pe lista de cumparaturi caju ca sa am pt cotletele de miel.
Celia,bravos ca bei asa multa apa.
Eu ca mai beau ceaiuri,ce fac aia 2 l.Saptamana asta n-am mancat deloc carne si nici nu simt nevoie,desi sincer nu as putea renunta detot la ea, fiinca imi place carnea de curcan si pestele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cellia78 spune:
Tumpi, vreau-nu vreau, beau! Dimineata, pe stomacul gol bag cam 400 ml, am o cana mai mare asa; si, cat ma invart cu treaba pe acolo beau apa; apoi mananc, apoi iar bag apa; la exercitii, apa iara; dupa, la fel; numai ca mie sa nu-mi dai ceai verde in nici o combinatie, ca nu merge si pace! Mai bine beau ceai negru (desi nu obisnuiesc) sau de galbenele, decat verde; am incercat, mi-am luat si am si acuma ceai verde cu lamaie; nu intra! Cica la mama ca pot sa beau din ala din comert, stii de care, dar nu fac asa ceva ca are o tona de zahar; si ce branza as face dc la cafea pun indulcitor, dar beau apoi ceai verde cumparat gata?
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
tumpi spune:
Cellia, la mine nu prea intra apa,poate unde si merg des la toaleta dupa.Dar beau ceai verde si uneori chiar fara zahar,sau mai am un ceai(activ fit) pt sportivi,sau cam asa zic ei care contine si menta si il beau f bine,daca imi fac din ala si mai beau si apa ajung uneori si la 2l, altfel, cam greu, nu intra si pace, nici macar vara cand e cald afara nu pot sa beau apa.
Ceai negru cu vanilie si multa lamaie beau si eu,dar cu miere, mie indulcitorul nu-mi place.
mihaser spune:
Salut!
Made si Crystina! Sa fiti sanatoase, suple si frumoase!
ClaudiaH! Sa fii sanatoasa si frumoasa!
Fetele m-am insanatosit...si eu si mandra...Am fost si la sport cu Lavi miercuri...Curatenia de Paste m-a ajutat sa ma mentin...Am mancat de post si ma simt ok.
Cami sanatate piticului!
Vreau sa va urez sarbatori fericite, linistite si multa multa intelepciune!
Va pup!
tumpi spune:
La multi ani! Claudia, o zi minunata iti doresc
Mihaela
violeta70 spune:
O zi buna fetelor!
Care mai sunteti pe DC si nu la treaba.
ClaudiaH, La Multi Ani! cu sanatate si numai bucurii!
Eu inca la servici, acum o sa plec, merg putin acasa, iar pe la 17.00 ma duc la Biserica, la Prohod.
Va doresc spor la treaba si ne mai auzim zilele astea.
Pupici
puskin spune:
Bonjour, am ajuns cu bine, dormit vreo 6 ore si acum incerc sa deschid ochii .
Ne auzim later.
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Ocupate, ocupate?
Eu am scos adineauri din cuptor 2 cozonaci frumosi , si am pus o paine cu faina de secara.
Noi plecam maine dimineata la Constanta, asa ca am zis sa intru acum, ca nu stiu cand mai am timp.
ClaudiaH, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!
Urez in avans La multi ani si pentru Sophia a Olgai, pentru Oana Mihaela a Doinei (Nastad) si pentru Stefan al Claudiei!
Iar voua, doamne frumoase, va doresc Sarbatori Fercite cu multa lumina in suflet!
Ne "vedem" saptamana viitoare. Va pup pe toate,
Daniela