Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 6
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne dragi!
Cami, sanatate la bebelas! Si putere tie.
Eu tor racita, nu-mi mai trece raceala asta nesuferita...
Azi dupa-amiaza, de cand am ajuns acasa si pana acum o jumatate de ora, am facut curat la jucariile Marei - in scopul mutarii. M-am luat cu mainile de cap si m-a apucat disperarea. Daca stiti vreo metoda de organizare a jucariilor, eficienta, platesc bine!!
Editez ca sa va spun noapte buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
puskin spune:
Neata,
Haideti la cafea si ceai, plus ce mai doriti la micul dejun.
Sunteti cam tacute...deja faceti pregatiri pentru Paste?
Mie mi-e cam somn si diseara trebuie sa conduc 1100 de km, dar sper sa pot dormi un pic dupa amiaza.
gusta spune:
Neatza.
Iau si eu cafeluta si dupa fac la curatenie ca poate termin azi.Ieri am avut o zi nu vrea buna mi-a fost cam rau toata ziua ,speranta incepe sa scada dar realizez ca nu e usor sa fii bolnav.
Ruxi un pic de odihna nu strica.
Camy sanatate la puiul mic.
Gabriela sanatate. Eu la jucarii am luat niste cutii de plastic transparente mari care se pot aseza una peste alta si am sortat plus, plastic puzzle si tot asa si am gasit unele care intra sub pat o bucurie pentru mine.SI la noi e regula te joci cu ceva dar pui la loc(asta o face deobicei mami).
Sunt la pauza de cafea asa ca mai stau in zona.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt la servici, din nou fara chef
Crystina si Madelaine, La Multi Ani! Un Paste Fericit, plin de sanatate si liniste sufleteasca!
Puskin trebuie sa te odihnesti, sa nu pleci la drum obosita. Totusi sunt multi km de parcurs. Vii in tara, sau mergi in alta parte?
Gabi sanatate multa, ai grija de tine si de puiut
Cami sanatate puiului tau!
Pupici la toata gasca
Gabrielama spune:
Buna dimineata dintre stranuturi, suflari de nas si reprize de tuse!
Sper ca voi sa aveti o zi mai buna ca a mea!
Gusta, multu. Incerc si eu acum sa sortez jucariile, nu mi-am putut inchipui ca are atatea; cu acordul ei am aruncat aseara o gramada, care fie erau rupte, fie desperecheate. Azi continuam procesul, ca mai avem.
Ruxi, drum bun si odihneste-te inainte!
O zi buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
cellia78 spune:
Salutare, salutare!
Iaca asa.......sa mai trec si eu pe aici, ca ieri m-am luat cu calcat de o tona de haine, de sortat prin sifonier, apoi dulapul printesei, apoi,apoi,apoi; nici azi nu stau mult pe net, ca tot mai e treaba de facut!
Daniela, multam frumos ca m-ai trecut pe lista! Oficial am incurcat-o! Ca ma intrebai de greutate tinta, eheiiii,nu indraznesc sa visez pana acolo....momentan, vreau sa ajung la 70; apoi continui, sa vad dc ma lasa nervii; ooofff, ce vremuri in "tinerete" cand aveam 53 kg si ma plangeam ca sunt grasa!!! Ei, acuma vad eu pe bune ce inseamna sa fiu grasa!
Sabina, am indraznit sa ma uit si eu la poze; sa-ti fie de bine tunsoarea! Semeni mult cu fata nasei mele de botez, dar mult de tot!
Gabriela, ca am vazut ca esti din Bucuresti, dc ai timp, am vazut la Cora niste cutii din plastic, transparente, destul de mari, cu capac cu prindere care clipseaza; asa ceva am si eu in plan pt jucariile printesei; ca mica-mica, dar deja are un sac si ceva si ma satur sa caut in sac de 30 ori/zi; si, cum spunea si Gusta, cutiile astea merg foarte bine stocate una peste alta sau bagate pe sub pat/ patut.
Cami, cum mai este puiul tau? Sa stii ca te inteleg ca te doare si pe tine sufletul; puica mea a racit de prea multe ori in nici un an de viata (bine, la a mea e in stransa legatura cu afectiunea de care va fi operata) si ma durea inima de fiecare data cand o aspiram; si statea mititica cuminte, supusa; e obisnuita din pacate cu aspiratul, a facut parte din ritualul primelor ei 6 luni de viata, aproape zilnic ; de vreo 6 luni insa nu a mai fost nevoie, dar stau cu frica! Mai e un picut si scapa si ea de probleme si sper sa nu mai prinda muci asa des...
Sanatate multa celor bolnaviori! Si spor la treaba, care mai are, codase asa, ca mine!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Gabriela, revin; uite, am facut putintica cercetare pt matale; intra pe saitul Cora, du-te la catalog si, la paginile 18-19, pagina din dreapta, adica 19, in coltul din dreapta sus, ai cutia de care spuneam! Asa, iti faci o idee, ca poate nu poti ajunge pana acolo, iar dc poti, mergi la sigur!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
tumpi spune:
La multi ani!Mada, o zi minunata plina de zambete si voie buna
La multi ani! Crystina
MArilena, sanatate mult si spor la treaba
Gabi sanatate si tie.Cam asa e cu jucariile, nu-ti dai seama cat de multe sunt, pana nu intrii in ele sa le sortezi.Sanatate si tie.
Ruxi, odihna multa inainte ,stiu cum e cu drumurile astea.Ma gandesc cu groaza si eu pt marti , numai ca noi o sa faci cu schimbul.Eu in schimb urasc drumul in Ro.Germani-Austria-Ungaria, pot conduce, dar in Ro nici nu ma gandesc.Sper sa nu ne tina concert Mitzi pe drum ca s-a cam dezobisnuit sa mai mearga cu masina,plus ca-s acum 1500km.
Cris, cum mai esti cu gatul?
Va urez o zi minunata, ma duc sa-mi termin treburile si sa fac ceva cumparaturi ca maine e liber aici si diseara vreau sa merg si la Denii.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danielag spune:
Madelaine, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Crystina, La multi ani si tie alaturi de cei dragi tie!
Eu sunt acasa, n-am ajuns la birou din cauza prea-minunatei greve. Si imi merge netul rau de tot, asa ca muncesc, dar cam fara spor.
Va pup pe toate,
Daniela
gusta spune:
Madelaine si Crystina la multi ani.
Gabriela de jucarii numai zic nimic nici eu ca are pentru 10 copii ,dar asta e.Si noi am mai aruncat si am mai dat la alti ca nu se poate sa pastrezi tot.
Marilena si Mara Augusta