Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 4
vikinga spune:
Multumim!Am avut si petrecere cu 6 fetite invitate si Aldo singurul baiat intre ele, lol exact in momente din astea vezi cum ii tisneste temperamentul latin din el, minca-l-ar mama pe el de mediteranian:)) sa-l fi vazut cum zicea fetelor veniti incolo incoace, fetelor haideti sa va prezint casa, camera mea, fetelor hai la dans:))Nadja a fost cea mai printesa intre printese, s-a schimbat de 3 ori in timpul petrecerii de la rochita, pantofi si accesorii, a stat in capul mesei si a primit complimente, urari si cintari!Nu-mi vine sa cred ca am fetita mare, uhh! Si eu a trebuit sa fiu la rochie ca altfel mi-ar fi fost fata dezamagita:)), gata jeansii, ma face fie-mea lady lady.Am aranajat totul frumos ca pe gustul ei, cu multe multe flori de primavara, cu decoartiuni pt masa, de baloane si altele nu mai zic. Atractia a fost o "cascada" de ciocolata, adica masinarie din aia de face ciocolata sa curga, am facut din nutela si lapte o crema subtire de mai mare minjeala, dar a avut efect. Au mincat o groaza de fructe asa. Si exact azi Letizia a fost tare activa de dimineata pina seara, nu a plins, doar ca vroia sa stie si sa vada ea toate alea, pica rapusa de oboseala in final dar doar pt 15 minute ca sa o ia d ela capat.A fost o zi din categoria alora de nu-ti vine a crede ca s-a terminat. Greut cu trei intr-adevar dar nu vreau sub nicio forma sa o las pe Nadja sa resimta cumva greutatea asta, ma refer la timp redus si disponibilitate, mai bine dorm doar 2 ore pe noapte decit sa o las sa simta ca din cauza ca avem bebe mic nu putem aia si aia. Ba putem, mama poate tot! Adica am facut totul ca si cum as fi fost libera si dormita de cind lumea:)). Si a fost foarte frumos.E prima petrecere cu fetite acasa si pot zice cu mina pe inima ca altfel e decit petrecerile de golanei mici, data trecuta Aldo a ajuns la urgente ca s azic asa pe scurt:)). Fetitele is pur si simplu altfel, sotul si el a zis la fel, topit cu aparatul foto dupa Nadja si prietene. Ca se interceau in poze! Si ele galagioase, si ele au lasat casa vraiste dar totusi le vezi ca pur si simplu sunt altfel.Acum e liniste in casa si stau pe DC un picut asa ca la o binemeritata "tigara".Multumiri inca o data pentru urari, Nadja va trimite un pupic.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
Raport nu am azi, ca de dimineata alerg la propriu:)Saptamina viitoare, nu e bai.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
carina spune:
La multi ani frumoasa Nadja!!!!!
Ruxi: ma gandesc la tine.
Va pup si fug ca mai am de munca,
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Sabina spune:
Vik, ce frumos ai povestit! pupam printesa sarbatorita:)
pozulici promise
Nu va speriati de moaca mea:D tunsoarea e cam aceeasi, numa culoarea e acum f f aproape de a mea naturala. Si am vrut sa va arat cum m-am imbracat io azi;)
am o oglinda f mica, trebuie sa amenajez un colt calumea de privit, noi am renovat apartamentul si mai aveam mici detalii de pus la punct, da ne-a luat povestea cu imbolnavitu si n-am avut putere.
si acu sunt si toti peretii mazgaliti de Gh
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
am uitat sa va spun, e asimetrica tunsoarea de data asta, si linia mai dramatic alungita de la spate spre fata, da n-am reusit sa ma pozez, intr-o parte e mult mai scurt:D
Cum mi-am alaptat copiii
liris spune:
am vazut si eu pozele voastre vik-ule.
tare frumosi sunteti!
la multi ani, nadjei!!! pune poze
Sabina spune:
is luate de sus
Cum mi-am alaptat copiii
carina spune:
Neata,
Azi dau eu cafele si ceaiuri, cereale, fructe si ce mai doriti. Sa va fie de bine si sa aveti o zi senina.
Sabina: e fffff faina rochia si iti sta bine de tot cu ea. Si freza te prinde tare bine.
Liris:
Va pup si intru mai tarziu sper
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/