Nou stil de viata (295)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Revin iarasi, de data asta cu o veste buna: m-a sunat Tumpi! Cine vrea o intilnire sa ridice mina sus. Eu propun joi, seara, orele 6.30-7.00. Ce ziceti, cine se arata doritoare? Va trebui sa stabilim si un loc asa ca veniti cu sugestii.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu, eu, euu!!!! joi seara la 6.30 ar fi perfect pentru mine.
eu am treaba undeva in zona banu manta pe la ora 16, deci in centru mi-ar placea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Bravo Sabina si tot inainte.

Zuzi nu am nevoie de negru pe alb ca stiu ca nu e bine,numai ca imi e teama de reactie ca ma dau eu gaina dar imi e frica.

Gabriela sunt suspecta de o boala,nu ii dau nume nu spun prea mult ,numai ca nu e de bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Vik, dupa nasterea Marghiolitzului (a 3-a) aveam 57 de kg care s-au dus lent : 3 kg in primul an, 2kg in al doilea si asa mai departe.
E drept ca nu-mi place sa ma vad grasa (nici slaba nu-s ).
Regim n-am tinut ca nu puteam, am lucrat de cind avea cea mica 7 luni si imi era greu cu doi micuti, unul mai marisor si sotul mai mult plecat in timpul saptminii. Functionam pe principiul : nu trebuie sa mi se faca rau si nici sa cad bolnava.

Raport : 49,4kg. Trebuie sa fac eforturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Eu sunt prea noua pt intalneala.....m-as simti intrusa; si oricum, la mine e problema puicai, cu problemele ei; poate ca, daca va mai organizati, dupa ce scapam si noi de probleme, imi iau fata la intalnire ca intre fete

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Sabina, asta da reusita! Bravo!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Gusta, stiu, sunt noua; dar imi pasa! Iti doresc din suflet sa iti dea Domnul putere sa treci cu bine peste incercarea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetele!

Delia s-ar putea sa ajung si eu la intalnire, dar cred ca pe la ora 19.00. Este seful in tara si nu stiu daca pot pleca fix la 17.30. Acum in functie de locul intalnirii.

Zuzi, Mihaser

Pentru raport, la mine treceti stagnare, ca azi mi-au venit "rusii" , si nu m-am cantarit. Mai ceas nici ca se putea, fix azi erau programati. Asta este......
CM asta o sa incep tratamentul cu Clostibelgyt, sa vedem ce se intampla. Oricum nu-mi fac mari sperante, dar macar mai incerc ceva.

Gusta sunt alaturi de tine Vei vedea ca va fi bine

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neatza!

Daniela sa preiau stafeta?

Bucurestencelor intalneala placuta si cu multe poze va urez.

O zi buna tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Cellia,
(scrii cu asa o delicatete, de ma faci sa ma gindesc la mama).
Du-te, pui si fa cunostinta cu fetele, ca nu credca-s fete rele.

Da ! vrem poze.
Zuzi, ne deschizi alt capitol ? Please !

Mergi la inceput