Nou stil de viata (295)
Raspunsuri - Pagina 18
baby-boom spune:
Salut, fetelor!
Am prins si eu un respiro! Sunt mega ocupata, nici sa intru pe net n-am timp. Cu mancarea sunt cumintica, nu mananc prostii, dar din pacate nu m-am cantarit de 2 saptamani, asa ca nu stiu ce si cum in kg...ma enerveaza ca ma tot incearca niste crize de ulcer, asa ca sunt cu medicamentele dupa mine..asta e, sper sa scap in curand
De saptamana trecuta am inceput sportul in forta majora, si am stat zilnic minim 2 ore la sala, pilates, step, tae-bo, aparate, si mers la cocotz cand am prins o fereastra..o lasasem moale de vreun an cu sportul, in afara de alpinism, si nu imi mai ajungea conditia fizica pentru ce vroiam eu sa execut, dar...am planuri mari anul asta cu catzaratul, asa ca trebuie sa-mi muncesc din greu fizicul si mai ales zona abdomenului, a feselor si picioarelor, ca la brate arat ca miss fitness..la noi in casa bicepsii mei sunt subiect tabu
Vikinga, am terminat Facultatea de Teatru, specialitatea Arta Actorului, popular cunoscuta ca Actorie
...si muncesc din greu sa dezvolt ce-am invatat in anii de scoala...si-mi place de mor...asta si cocotzul
Mai viu, promit
Un si o de magnoliu pentru toata lumea...ca acum infloreste la geamul dormitorului
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Tzuni spune:
Buna seara, fete frumoase si slabe!
Mai intai de toate la multi ani, Mara si un pupic maaaaare pe Gabrielama!
Iar tie Zuzi.... jos palaria! In viata mea nu m-a iubit cineva cu atata consecventa in trairi! Multumesc frumos.
Tumpi
Va pup pe toate - nu va nominalizez ca sa nu uit pe cineva. Si le urez bun venit si spor la slabit fetelor noi pe care inca nu le cunosc.
Eu sunt mai bine. Mi-am mai revenit.
Domnul in cauza s-a intors in viata noastra dar in alte conditii - am luat-o de la inceput, mai incetisor, si ne-am luat timp sa ne cunoastem mai bine. Asa ca de Paste si in fiecare we in general suntem impreuna toti trei - eu cu el si cu Maria si ne simtim tare bine impreuna!
Meri e cuminte, creste, vorbeste numai nazdravanii.
Maria la masa. O intreb: "e buna mancarea?"
Maria: "Da, mami, bine ca nu vomez!"
Meri la masa. I-am fiert un ou. I-l arat si o intreb:
"Cine a facut outzul asta?"
Maria: "Tu, mami!"
In rest... sunt grasa si frumoasa, Sabina m-a vazut... Obosita de la munca in exces. Din toamna ma apuc de colegiul de asistente medicale (diploma mea de liceu sanitar nu mai e valabila) si in cativa ani ma retrag din televiziune. Cel putin asa intentionez.
Va imbratisez pe toate si sper sa reusesc sa trec cat mai des pe-aici de-acum incolo.
Va imbratisez cu drag,
Tzuni
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la cafea sau ceai. Va doresc o saptamana cat mai frumoasa De azi sper sa fiu mai activa...pupici tuturor
Tzuni bine ai revenit!
gusta spune:
Neatza.
Tzuni vezi cum te iubeste lumea.
Zuzi numai pot vorbi ma simt total pierduta, am niste trairi interioare care ma mananca, liniste numai am de mult, ma uit la Mara si ma intreb de ce. Ma intreb ce am sa ma fac cand am sa am totul scris negru pe alb ,poate am sa am undeva un pic de putere ca asa ma strang singura de pe jos.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Zuzi saru-mana de intrebare, suntem bine toti: Dordia este ok insa prinsa cu cei mici si treburile casei, nepotii (toti 4) sunt bine, cei ai Dordiei putin raciti, dar ne-am obisnuit. Cu sala mergem inainte. In rest, asteptam sa-l programeze pe tata pentru operatie, pana acum nimic. Stresul este mare, insa cu ajutorul lui Dumnezeu trecem si peste asta. Pupici Si Isabelei .
Gusta Fii tare, Dumnezeu nu te va lasa, trebuie sa ai incredere.
Carmen sunteti frumosi!
Mik vazut poze, arati bine, nu pari mama unui asemenea flacau.
Tzuni ma bucur mult pentru voi!
Pupici la toate celelalte fete, nu le insir aici sa nu uit pe cineva.
Hopes spune:
buna frumoaselor,
Ce lume noua si buna am regasit aici
Raportez si io cu mandrie din nou 56.5kg
In rest suntem bine, a inceput sezonul gratarelor, si noi suntem in frunte, concurez copiii la stat afara (ca nu-l pot lasa singur pe Eduard), asa ca stau cate 3 ore afara si alerg dupa ei, ca-s in gasca
Cu intarziere spun LA MULTI ANI Marei. Sa aiba parte numai de bine.
Carmen ce mari s-au facut beietii si tu arati minunat
Va pup si mai vin
Gabrielama spune:
Buna ziua doamne frumoase!
Multumesc tuturor pentru urarile de La Multi Ani pentru Mara! A fost foarte fericita la mica ei petrecere!
Si un bine ai revenit maaare pentru Tzuni! Pupam toate cele trei fete cucuiete!
Gusta, ce s-a intamplat? De ce te simti asa? Daca am pierdut eu ceva, scuze... dar de ce te simti asa pierduta?
Am pierdut pozele lui Carmen si Mik; ma duc sa le caut...
Pana atunci, sunt inca grasa si frumoasa, am o burta uriasa si maxim 2 saptamani pana nasc. Saptamana asta este ultima la birou, sper sa reusesc sa las lucrurile in ordine.
Si cica impachetam sa ne si mutam... cu casa, adica. Sper sa stea Filip inca doua saptamani in burta mea, ca sa apuc sa termin ce mai am de facut!
O zi buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Zuzilici spune:
Buna dimineatza frumoaselor.
Tzuni more cand esti vesela si optimista. Imi plac planurile tale si sa-ti ajute Dumenezeu sa fiti in familie intotdeauna de la 3 in sus.
Mari e greu, dar o sa fie bine, ai incredere in Dumnezeu. Nu de negru pe alb ai tu nevoie ca sa stii cum te simti sunt convinsa. Stiu ca poate fi tare greu, dar nu-ti pot spune decat ca-s aici pentru tine si alaturi de tine ori de cate ori vrei sa vorbesti despre asta sau orice altceva. Scrie-mi un PM.
Violeta ai vazut ca ai ce sa ne spui. Te draga de tine si relax, nu lasa stresul sa te schimbe si sa-ti schimbe felul tau de-a fi. Sanatate puilor mici si Dordiei putere sa razbeasca cu toate cele. Tine-ne la curent cu ce se mai intampla tatalui tau.
Hopes si la mine-i vremea gratarelor. Ieri am facut dovlecei la gratar cu usturoi si cu mici si muschi de porc si salata mixta... o nebunie. Tzuni lipsea de pe terasa mea.
Mihaser sanatate, sa-ti treaca stomacul cat mai repede.
Gabi ce-ai pregatit bun copiilor la ziua Mare? Vreau si eu ceva idei usoare daca se poate. Pe 24 ii fac ziua Bellei si ma gandeam daca sa cumpar tot sau sa mai si gatesc.
Roxa spor la calarit si minte limpede-ti doresc. O sa fie bine ai sa vezi. Stii tu ca nu poti aprecia binele cu-adevarat pana nu stii ce-nseamna raul.
Crys multumesc de cafea si-o saptamana usoara si tie iti doresc. Nu zici nimic de botez, vad!
Florina spor la dezvoltat si mult succes s-aveti .
Fetelor va urez tuturor o zi excelenta si-o saptamana usoara.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Mik spune:
s-a intors Tzuni !
(nici nu stii ce bine-mi pare).
Adriana-violeta, eu sunt foarte mindra ca am asa baiat mare, e un gentil si incepe sa ma ajute bine, mai ales la dus bagaje.
Hopes, lucru bun carnea la gratar, insa nu minca prea multe chestii pe linga, mai multe verdeturi, rosii, vezi tu !
Si asta cu alergatul m-a facut sa surid, cind avea cel mare un an si ceva a venit mama din Ro in Franta sa stea cu el caci bona la care il duceam era in vacanta. Si cit a alergat biata mama dupa el in luna aceea, a facut-o sa dea 8 kile jos !
(si acum ridem amindoua cind ne amintim).
Nu-s de ce in week-end ma ingras, apoi in timpul saptaminii imi revin (nu mult, 1kg amarit ).
Criscosty, daca mai ai cefelutza in ibric acu' imi torn si eu.
O saptamina excelenta la toate !