Crestinismul si evolutia spirituala 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Bravo Iasmin...ma bucur ca s-au mai indepartat norii:)

eu nu pot dormi de rau...arsuri, greturi, nu mai suport...e 2:17 a.m si eu bantui ca fantoma...

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 40
+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Nikole, mult a fost, putin mai este iubita. Rabda pentru ingerasul tau (cred ca si ea se simte rau, odata cu tine). Isi aduna fortele pentru marea intalnire cu tine. Te imbratisez cu drag si ma rog Domnului sa iti dea nastere usoara, Maica Domnului sa iti ajute. Daca as putea, as lua o parte din durerea ta, ca sa te ajut, ti-as sta in jur , ti-as face ceai, masaj la frunte si ti-as zice povesti si bancuri

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor. Ce faceti?
Eu beau cafeaua, apoi ma apuc de treaba, insa inainte as vrea sa va scriu un citat din cartea Terezei de Avila, " Drumul Perfectiunii".
Bine, toata trebuie citita, eu o recomand.

Uitati ce spunea ea legat de faptul ca noi il putem gasi pe Dumnezeu in interiorul nostru, dar multa lume cauta oriunde altundeva, doar unde trebuie nu.

Ea spune asa: " Sa se lase la o parte uele sfieli pe care le au unele persoane care cred ca e umilinta. Da, ca nu e umilinta, daca regele va face o gratie sa n-o primiti, s-o primiti si sa pricepeti cat de inaltata e si sa va bucurati de ea. Daunatoare e umilinta pe care o am eu in fata Imparatului cerului si a pamantului, care vine in casa mea, ca sa-mi faca o gratie si sa se odihneasca cu mine, iar eu, din umilinta, nu vreau nici sa-I raspund si nici sa stau cu EL, lasandu-L singur; si ca, spunandu-mi sa Ii cer, din umilinta raman sarac si chiar Il fac sa plece, vazand EL ca eu nu mai ajung sa ma hotarasc".

Mi s-a parut foarte interesant acest fragment, cartea in sine merita citita.

va pup

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Bravo Iasmin. Si mie mi-e jena sa ma rog pt bani sau pt lucruri materiale.
Deci sa nu uiti ce ti-am spus, angajatorul este obligat sa iti dea acel salariu, si nu e dupa el.

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Crinuta, nici la cei concediati anul trecut nu au dat aceasta compensatie.... De vreme ce le merge de ani de zile, se asteapta probabil sa le mearga si acum. O sa fac mai intai reclamatie la ITM, ca vad ca nu imi dau de ales.

Mergi la inceput

Iasmin, crede-ma ca am avocat si stiu cum e treaba. Este obligatoriu si daca nu vor sa dea, ii dai in judecata. Nu e dupa cum vor ei, si cunosc cazuri clare rezolvate in instanta. Deci trust me.
Nu conteaza ce iti spun unii sau altii, legea este clara. E plin de procese contra fostilor angajatori.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Crinuta, nici la cei concediati anul trecut nu au dat aceasta compensatie.... De vreme ce le merge de ani de zile, se asteapta probabil sa le mearga si acum. O sa fac mai intai reclamatie la ITM, ca vad ca nu imi dau de ales.

N-au dat pt ca aceea nu stiau ca asta e legea si nu au cerut, iar firma a profitat de asta.
Doar nu aveti semnat un contract in care, in caz de concediere sunteti de acord sa nu primiti nici un salariu compensatoriu? Sper ca nu, ca daca aveti asa ceva, no chance.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Buna fetelor!
Ce mai faceti? Eu fac o pauza de la stres geamurile, ca ma dor mainile si m-am gandit sa intru pe aici.

Nikole suntem alaturi de tine, mai e putin si vine bebelina si o sa va bucurati cu totii. Vorba Iasminei, si mie imi pare rau ca nu te pot ajuta cumva, asa mai de aproape, ramane rugaciunea.

Iasmin ma bucur ca s-au mai rezolvat din probleme, ca ma gandeam, ca daca n-ai prea multi bani nu mai vii pe la noi si-mi parea rau.
Sa-ti spun si eu un banc (ca sa vezi ca nu numai tu stii bancuri).

Doi oameni, unul bogat si celalalt sarac, ajung sa se roage unul langa altul in biserica. Cel sarac: Doamne, da-mi 10$ sa am si eu cu ce sa-mi hranesc familia pana saptamana viitoare. Cel bogat: Doamne, da-mi 100.000$ sa-mi dezvolt afacerea. Tot rugandu-se ei cel bogat se intoarce catre cel sarac si zice: Auzi! Ia 10$ de la mine si lasa-L pe Dumnezeu sa se concentreze!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Crinuta, ca e plin de procese, cred. Ca au castig de cauza, nu stiu ce sa mai zic. Dar Dumnezeu e mare. Daca eu crestina fiind nu am incredere in El, apoi cine sa aiba? Nu zic sa nu fim informati, nu zic sa fim mamaligi si inactivi, dar cum zice si mamabear, Dumnezeu este bogat si el imi va da. Stii ca la ortodocsi cei care opresc plata ''slugii'' (adica a angajatului) fac pacat strigator la cer? Adica un pacat enorm, asa cum sangele lui Abel striga din tarina dupa dreptate.
Eu iti multumesc din suflet de sprijin, si o sa ma informez exact ce si cum.

Mergi la inceput

A, si am uitat: cand intri undeva unde nu cred in Hristos si nu au in inima, cica sa-ti scuturi si praful de pe picioare cand iesi.
Asa o sa fac si eu si stiu ca prafu se va alege, caci daca legea nu se aplica pentru toti, nu-i nimic, am incredere ca Dumnezeu va face dreptate.

Mergi la inceput

Majoritatea are castig de cauza.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput