***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)
Raspunsuri - Pagina 6
ciuf spune:
Ola gagici
Daca mi-ar fi spus careva ca vor trece saptamani si nu voi deschide DC as fi spus "ESTI NEBUN!!!" Eh, uite ca nu am mai reusit sa fac nimic decat scoala. Weekendul asta sunt mai libera si m-am apucat sa mai fac chestii organizatorice.
Revin cand citesc din urma ca nu mai stiu nimic de voi. Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
alinaalex spune:
STEFANNA, multam ca intrebai de noi, suntem bine merci, doar cu timpul stam cam prost, adica eu , nu prea reusesc sa pun mana pe calc., dar sa mai si scriu..
pe Marc l-am tinut acasa 2 saptamani, inainte si dupa pasti, deci iti dai seama...n-a vrut in ruptul capului nici la gradi, nici la buni, asa ca m-am descurcat cumva cu amandoi, mai ales cu el, ca Robe e cuminte si nu prea am treaba cu ea saraca, dar a fost si vremea faina, asa c ne-am flendurit si pe afara - Marc cu bitza, eu cu caruciorul, de-astea
Roberta, cum spuneam, e tare cumintica in continuare, a crescut, e grasunica, a inceput sa roada, toata e balute la gurita, e curioasa ca o matza, se joaca si singura, mai ales de cand a descoperit cate poate sa faca cu propriile manutze
in schimb Marc...cu zile bune si proaste...toate-s "nu" , e plin de fitze si toane, dar asta nu e de cand s-a nascut Roberta, ci din toamna, cam asa. Uneori ma inteleg cu el, alte ori face orice sa ne scoata din minti, no, n-are rost sa-ti mai zic. Dar pe Robe nu e gelos, asta am observat. Dimpotriva, toata ziua o pupa, ar strange-o in brate. Incerc sa-i acord cat mai multa atentie si parca s-a mai cumintit un pic in ultimul timp.
Voi cum stati? ce mai face Bia? Luca?
asteptam poze mai noi cu Luca, cred ca s-a facut matzoc deja!
cu intarziere iti multumesc de mail, iarta-ma, dar efectiv n-am avut timp sa raspund
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
alinaalex spune:
CATRINUTA, ma bucur ca bb3 a ramas cu voi, sa fie intr-un ceas bun !!!
sa ai parte de o sarcina usoara si sa auzim numai de bine!
noutati?
nu mai zici nimic?
alinaalex spune:
MIHA, imi pare rau, poate totusi gasesti altceva de lucru, cu un program normal. bafta in continuare!
ANDREEA, super pozele, ati fost f. elegante, totul perfect! sa va traiasca micutza crestina!
ti-am trimis mail.
ciuf spune:
Alina, daca esti pe fir, imi trimiti si mie PM cu parola sa vad pozele din contul nostru comun? Multam.
Ma indeletnici si pusei si eu poze cu manjii mei aici: http://family.webshots.com/album/577372475jByYqc
Revin dupa ce imi beau cafeaua cu o prietena in oras.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Ciuf.....ce bine ca aparusi
Noi...cand sa spunem ca suntem bine......trebui sa fugim cu mama la spital....caci avu un preinfart...(a mai avut 3 in ultimii 6 anni!)...azi am stat toata ziua la spital...parca-i casa goala fara ea...sunt franta de oboseala...si nu-mi vine sa ma culc.Am vorbit pentru ea....de ma dor falcile;am dus-o la spitalul unde am facut eu practica un an intreg ,2 zile pe saptamana...m-am vazut cu cateva persoane dragi de acolo....doamne bine-i sa cunosti oameni de bine.Ce sa zic...se consuma la maxim din orice...eu nu sunt asa....aleg sa vad partea plina a paharului...si uite ca e bine!!!In fine....am tinut copilul acolo cu noi toata ziua....a fost tare cumintel...si tare curios...in ale medicinei,doctor il facem.L-a intrebat pe nea doctoru "So you know how to fix Maia?"....adica"tu stii cum sa o repari pe Maia".I-a distrat pe toti,a primit complimente...am primit si eu binenteles....,mi-a zis un doctor tinerel si frumusel foc,din Portugalia de origine....ca am copil frumos...si i-am zis da,..asa e fac copii frumosi....am mai destins atmosfera...ca altfel....
mihaser spune:
Neata!
Delia multa sanatate mamei tale! Doamne bine ca s-a intamplat acolo si a fost ingrijita cum trebuie..Vb lu` rudy macar aia stiu sa o repare!
Ciuf iti dau pm!
mamaariadna spune:
Buna tuturor,
am intrat cu rugamintea sa scoateti numele meu si al baiatului meu de pe lista.
Multumesc, numai bine la toata lumea
catrinutza spune:
sal mamicilor...
intru si eu sa va salut si sa va zicem ca suntem bine atat cat poate fi in conditiile in care dupa 3 zile de febra mare maria a facut o eruptie de ne-a bagat in panica...alergodermie din "fericire" si nu vreo boala eruptiva care sa imi dea de fuca cu boaba din burtik...doar ca saraca fata a fost la regim drastic...inca mai este retinuta de la tot ce-i super-alergogen, iar eu voi profita ca o mama denaturata ce sunt si voi impinge cat mai mult in timp chestia cu "nu ciocolata, nu bomboane"...ce n-am auzit-o eu pe Mariutza in 4 ani cerand in asa hal mancare ca-i e foame...
Azi am dus-o la gradi dupa o vacanta prelungita desi avea si o tuse cam incarcata dupa zbantuiala de ieri de la un botez la care am fost...
Rares creste tot ca fat frumos, e un zapacit si el si jumatate, face pozne mai ceva ca soru-sa si le face cu un zambet sfidatoe pe fata de iti vine sa urli, e atras de tot ce-i periculos, imita cat poate nazbatiile soru-sii, a ramas in continuare cu ochii dupa ea, ea e soarele lui...in afara de polologhii total neintelese, discursuri bebelusesti, doar "mama" spune si deja ma apuca nervii ca nu spune nimic altceva...abia acum incearca sa repete dupa noi, desi nici acum nu catadicseste prea mult....in rest e"disperat" sa faca treburi casnice cu mine: bucatareala, curatenie...cred ca el va fi "fata mea in casa"...
boaba din burtica cica-i bine , am fost vineri la eco, l-a alergat pe bebe prin burtik sa vada ce e numai de dragul Mariei care a asistat si ea, un pic speriata, ce-i drept dara tras concluzia dupa ce a vazut acolo ca "bebe-i dezbracat in burtica...pai cum sa fie imbracat?!"...se pare ca si de data asta "mama omida" din casa noastra nu s-a inselat; daca la Rares invariabil la intrebarea "fata sau baiat" raspunsul era "baiata" (si asa a iesit, "baiata"= un baiat delicat ca o fata)acum Maria sustine sus si tare ca "avem un baietel, acum trebuie si o fetita", se roaga la doamne-doamne ca bebe din burtica sa fie fetita, ca sa "facem echipa fetelor"...deci revin, nu s-a inselat...nu e sigur 100%, dar se pare ca dorinta Mariei s-a indeplinit ...e tot un bebe maricel pt varsta de 3 luni pe care o are deja (doar nu se dezice de fratii mai mari, nu?!)...urmeaza sa fac analizele uzuale si sa vedem ce mai iese pe acolo...
Am vazut poze de la botezul Annei, poze cu schiorii Eva si Luca, cu Nick si cu inca cineva, dar memoria m-a lasat...in ultimul timp sunt varza la capitolul memorie...
V-am pupat si fug sa mai cate ceva ca acusica trebuie sa pelc dupa gradinareasa...
-------------------------------------------------------------------------------------------
catrinuta-mamicuta deMariuci, Raresuti si
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
www.mariasirares.blogspot.com/" target="_blank">ce mai citim
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Saluti!
Catrinutza inca o data felicitari ptr inca un carucior rozalind!
Ionut si tizului Cristian! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Va pup!