***LMA - Ghiocei de martie-aprilie 2006***(68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna ziua fetelor
La multi ani pentru toti ghioceii care au implinit 4 anisori!
De ieri am inceput si noi caminul caci am fost o saptamana in vacanta si Ali mi-a spus ca nu vrea sa mai mearga la lectiile de dans. Am intrebat-o de ce si a zis ca oboseste. Nu stiu ce sa zic astazi a avut dansuri si chiar vreau sa vad daca a facut ora sau nu. Sper sa nu-i fie lene de pe acum sa faca miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani, ghiocei frumosi! Sa fiti sanatosi si iubiti!

Mihaser, multumesc, intarzierea nu conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI ghioceilor care implinira 4 anisori zilele astea!!!

ANDREEAG,astept cu sufletu la gura poze de la botez
Am o saptamana...tare grea...cu 3 teste...si cu porci ingrasati in ajun....se intelege ca nu am studiat NIMIC...in weekend...din motiv de musafiri...si acum fierb de stres.Las ca trece...,sanatosi sa fim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi ani, ALEXANDRU, DAVID NICHOLAS, ANA ALEXIA, BIANCA ALEXANDRA! Sa fiti sanatosi, sanatosi, sanatosi, veseli, frumosi si norocosi!

La multi ani Aalina! M-am gandit la tine, dar n-am apucat sa te sun si nici sa-ti dau mesaj.Iarta-ma! Sa fii sanatoasa, iubita si sa-ti fie cei dragi aproape mereu!

Ma simt atat de obosita! Dar...foarte, foarte fericita, implinita si linistita si asta anuleaza starea de oboseala intrucatva. Am botezat puiul mic si totul a iesit cum ne-am dorit, inclusiv vremea tinand cu noi, dupa prognoze din cele mai ingrijoratoare. Eu am dormit cate 2 ore/noapte in saptamana de dinaintea evenimentului (facand cutii, funde, marturii etc + ciocolata de casa si nuci in caramel pentru 125 de cutiute) si asta se simte abia acum cand, din nefericire, d-ra T este racita cobza, a facut si febra 2 zile la rand si iar am avut nopti nedormite. Tuseste iar, fix in nasul sora-sii (care e foarte fericita de "atentie"), are muci si tot tacamul si toate astea i se trag de la marea alergare din timpul botezului + cea de a doua zi, cand am stat in curte la masa (dupa scoaterea din mir), desi era soare cu dinti.
Sarbatorita a fost foarte nervoasa in timpul slujbei, a plans intr-una si s-a agitat si abia cand a dat cu nasul de soarele bland de afara a adormit ca un ingeras. Sora-sa nu a lasat-o sa doarma in dimineata botezului deloc, ca sa nu cumva sa o lasam acasa si sa lipseasca de la eveniment. Cum atipea, vedea T. si tipa la ea : "Suri, trezeste-te, e cea mai importanta zi din viata ta si tu vrei sa dormi ?!"
La petrecere a dormit, s-a plimbat din brate in brate, a impartit zambete si s-a bucurat de toata atentia musafirilor, de urarile ursitoarelor venite special pentru ea, de muzica si de prietenii nostri buni. Seara tarziu, cand deja isi pierduse rabdarea si am dus-o in camera sa o linistesc (dupa tort) mirosea a parfumuri diverse si fum, era plina de sclipici de la sora-sa si cu greu am reusit sa o culc. A oftat vreo 2 ore incontinuu...
D-ra T vrea sa o botezam iar , eventual sa-i mai facem si ei ziua o data si sa o tinem tot intr-o petrecere.

Mihaser, ai vro veste? Despre ce job e vorba?

Delia, eu credeam ca la voi nu sunt atatea hartoage de semnat... Vezi ca iar am visat ca ai burtica cu fetita (in cele cateva ore de somn), deci se cam apropie momentul

Catrinel, ce mai spuneti voi?

Fug pana la piata si farmacie. Pup si pun poze in cateva minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Stefan si Bia! Sa cresteti mari!

Tania inainte sa uit vroiam sa-ti spun ca nu prea sunt sigura ca o sa ii vina costumasul...ma gandesc ca mai bine il pui din nou in bazar sau sa il dai unei fetite caruia i s-ar potrivi. Eliuta poarta acum 92.
Cand e petrecerea?

Andreea ma bucur ca a iesit frumos botezul...odihneste-te!

Cu interviul e o chestie ce ma omoara...lucratul in ture ... asta e...mai caut...acum se apropie si party de eli, concediu...nu ma mai afecteaza asa tare ca nu am job...Sper sa gasesc totusi anul asta ceva!

Carmen spor la dantuiala...sane tii la curent!

Delia deci si tu ingrasi porcul in ajun...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Andreea,SA TE AUDA DUMNEZEU!!!!Eu nu mai fac figuri....daca dumnezeu vrea sa-mi dea baieti ....sa mi dea,numai sanatosi sa fie.Nu imi fac prea mari griji....tocmai am vorbit la telefon cu o prietena care....a ramas gravida acum la 43 de ani!!!Ea a ramas si in 2006 chiar la cateva luni dupa ce l-am avut eu pe Rudy ...dar din pacate a pierdut sarcina la 7 luni...nu a mai ramas desi si ea si sotul ei isi doreau enorm....neavand copii,...i-am tot spus de FIV,....pana la urma s-a hotarat....si ieri a primit vesta pozitiva cea mare....iar pe 26 aprilie va avea primul ultrasaund sa vada...cati din 3....puiuti s-au prins.Deci daca ea la 43...a ramas....nu imi fac prea mari probleme...de mine la 30,...mai am si scoala,...il am si pe Rudy...deci sunt bine sufleteste,doamne multam.Multumim mult...ca ne visezi de bine.Astept pozicile!!!Am fugit ...revin zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Am reusit sa pun pozici de la botez. Pup gasca de mari si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Andreea...ce pot sa mai spun...totul pare perfect! Voi 3 sunteti niste printese! Iar Vlady the bodyguard...ce scumpic e!
O pup pe Theea...imi aminteste despre povestile cu mine at 3-4!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Pt GHIOCEII FRUMUSEII care au implinit 4 anisori, LA MULTI ANI!, SI PE MAMICILE CE MAI INTRA PE AICI LE RUGAM SA NE ARATE POZUTE.
ALINA, UNDE ESTI? UNDE-S STIRILE DESPRE rOBERTA?! E ASA CALD AFARA, SI STATI DOAR IN PARCURI?
va pup ca tre sa ii dau cuiva sa "suge"( asta e citat din minunatele acorduri pe care le face Bianca)

Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU

Mergi la inceput

AndreeaG,am vazut pozele....ce sa spun voi frumoase...si o lume eleganta....Felicitari pentru mica crestina!

Stefana,mai zi-mi ceva de iubitul meu LUCA,te rog
Ciuf,pe unde esti???Mi dor iar de mataluta!

Mergi la inceput