Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 9
iuliapapusa spune:
mada se intereseaza sotul astazi in pit de problema sorei.daca vrei te punem in contact cu cel mai bun avocat din pit il cunoaste sotul.macar pt o opinie.va vb azi cu el daca reuseste si ti voi da mai multe info.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
iuliapapusa spune:
sa stiti ca nici luta mea nu mai e asa flexibila.inainte era mai rapida facea mai multe dar se pare ca a luat o pauza.nici nu ma ingrijorez.dar vb muuult.pe limba ei.am vazut pozici.sper sa pot face si eu curatenie ca nu ma lasa deloc vrea numai brate.ma doare spatele de mor.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
lutoniana spune:
La multi ani Croco si sotul Fragutei ....bagam torturi si prajituri...acum ce mai conteaza un kil doua in plus sau in minus.
Burtica imi atarna...vin cu mare repeziciune si sanii ca sa demonstreze ca stiu si ei legea gravitaiei...macar papilele gustative sa fie si ele fericite
Felicitari fetelor pentru progrese ...pe zi ce trece e tot mai frumos...tot mai frumos.
Fetele care au dormit bine noaptea trecuta sa-si dea cate 2 perechi de palme ca eu sunt treaxa de la 2 si abia acum la 10 jumate a adormit putza.
Mi-e somnic mic....si foame mare
Ioana noi avem 5 mese dar nu e o regula batuta in cuie.
La 6-7 dimineata laptic
La 9.30 - 10 fructe (3 lingurite de cereale integrale cu laptic de-al meu si fructe pasate)
La 14-15 legume
La 18 laptic
La 20.30-21 laptic
Care masa ii lipseste lui Carol ? sau papa la intervale mai mari ?
Poate se satura foarte bine si atunci nu-i mai trebuie, zic si eu.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
La multi ani cuscra !!!
Multa sanatate si numai bucurii!!!
Atatea flori cati ani implinesti!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
lutoniana spune:
fraguta spor la tort, sa-i faci poze ca sa ma inspir si eu....stii doar ca tu esti etalonul meu in ale bucatariei.
Oare de ce nu zice Selenica nimic de tarta de ieri
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
suede spune:
La multi ani pentru sotul Fragutei!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana La multi ani Croco si sotul Fragutei ....bagam torturi si prajituri...acum ce mai conteaza un kil doua in plus sau in minus. Burtica imi atarna...vin cu mare repeziciune si sanii ca sa demonstreze ca stiu si ei legea gravitaiei...macar papilele gustative sa fie si ele fericite Felicitari fetelor pentru progrese ...pe zi ce trece e tot mai frumos...tot mai frumos. Fetele care au dormit bine noaptea trecuta sa-si dea cate 2 perechi de palme ca eu sunt treaxa de la 2 si abia acum la 10 jumate a adormit putza. Mi-e somnic mic....si foame mare Ioana noi avem 5 mese dar nu e o regula batuta in cuie. La 6-7 dimineata laptic La 9.30 - 10 fructe (3 lingurite de cereale integrale cu laptic de-al meu si fructe pasate) La 14-15 legume La 18 laptic La 20.30-21 laptic Care masa ii lipseste lui Carol ? sau papa la intervale mai mari ? Poate se satura foarte bine si atunci nu-i mai trebuie, zic si eu. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
el se trezeste mai tarziu, pe la 8, 8 jumate. si eu nu stiu cum sa-i organizez mesele astfel incat sa incapa 5 in zi, nici sa nu ne culcam la 12 si sa poata sa si doarma de la 9 seara asa cum doreste 'mnealui.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
happy_uka spune:
Neata ! me =
Am un anunt de facut !!!
Adunarea !
Atentie, da?
CARINA ARE UN DINTE !!!!!!
Hihihihi ce tare !! Ce mandra sunt de ea, iepurila lu' mama! Cum a mers ea pe sest, nimic nu a zis... Rodea ea mai cu spor tot ce prindea dar am zis ca nah.. Zimtisoru' lu' mama
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Uca tu ai luat tarcul din Ct, sau din Buc? vreau si eu! poate ajungem si noi la dragonul rosu cand venim la control in Buc... |
Eu am comandat pe net la little baby, 350 lei . Ai grija, daca -mergi sa-l iei din europa, e ambalat intr-o cutie huuuuge, cred ca nu incapea in portbagaj ..poate pe bancheta din spate..nu stiu, dar tine cont si de acezt azpect
revin, pup
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
La Multi Ani, Croco!!!La Multi Ani, Tati de Unguroaica mica si frumoasa!!!
Sa fiti sanatosi ca restul...vin de la sine!
Ioana io tot te-astept la cotitura cu cele poze
Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau cu cele multe mese pe zi...dar de ce nu-ti convin cele 4??? Poate este un copil mai mancacios si la o masa bobineaza un pic mai multisor sau...atat cat papa ii ajunge suficient de mult timp. Zau ca nu inteleg de ce te stresezi atat. Incetul cu incetul...toti piticii trebuie sa ajunga la 4 mese pe zi. Lapticul ala de dimineata va fi micul dejun, apoi pe la 10:30-11 ii dai un fruct, pe la 13-14 ciorba si felul 2...si seara inca ceva. La culcare daca vrea laptic de bine, daca nu, iar bine. Deci, eu spun de perioada cand vor mai creste, da?? Sa nu se inteleaga aiurea.
uka Pupilam dintzoasa Si pe mama ei care-i Acum sa te tii. Ai cant la patut?? Sau macar la o masuta?? Ei, o sa aiba grija sa il scoata te-am incurajat de te-am rupt
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Sa traiasca co-autor la Natalix, sotz de Fragutza, aka dl Fragutz !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009