Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 22
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor, am si eu o intrebare!!Brucu bea apå cand papa dar nu multa ci asa cate 2-3 inghitituri si restul ii fac in fiecare zi suculet de mår, morcov si o clementina(cam 160ml).Ii dau dupå ce termina de papat si mai bea si intre mese.Acum nu stiu daca e oki så ii dau in fiecare zi? www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
Exact,exact..de cand ma tin sa va intreb si eu asta !! Abia astept sa vad ce ti-au raspuns fetele :D
Si mai aveam eu o intrebare: voi cum le dati (cele care dati bebeilor ) fierul hausmann? Ca e tare cahhh..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Ellenuta spune:
intru la cap nou
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica fetelor, multumesc de explicatii cu spalatul pe caput...da' eu nu inteleg . n-aveti poze ? cand era mai micuta si aveam cadita fara spatar , o spalam asa la orizontala cum cred eu ca procedati voi. dar de cand avem cadita asta nu mai putem in felul asta. ma tot gandesc. aveti ceva idei, vazand cada? dar in suportii aia de baie pt cada mare, cum ii spalati pe caput? asa in suport cu dusul? nu le intra apa in urechi? hai, daca va plictisesc, ignorati mesajul. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Uite , eu am un www.mothercare.com/Mothercare-Shampoo-rinse-cup-Blue/dp/B001CR86LK/sr=1-19/qid=1270051978/ref=sr_1_19/276-8532791-5463300?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core" target="_blank">d-asta.. si suport dinala am dar nu l-am folosit pana acum caci noi nu avem cada , trebuie sa scoatem cabina de dush si sa punem cada ..santier scrie pe usa mea (a,da, schimbam si usa ). Am divagat..Deci draga mea, mai intra si prin urechi un pic, banuiesc..
Au la mothercare si la noi canutza dinasta.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
exact, asa zic si eu...daca in premergator nu o pun, n-am alta solutie... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Pai eu de ce credeti ca l-am luat? Cateodata sta si 25-30 minute.. e zuper bine cred, nu?
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
exact, asa zic si eu...daca in premergator nu o pun, n-am alta solutie... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Pai eu de ce credeti ca l-am luat? Cateodata sta si 25-30 minute.. e zuper bine cred, nu?
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 a, mai vroiam sa intreb...Elle, e solid, stabil tarcul asa?? adik nu cade daca se tine de el cand incepe sa mearga, nu? sau daca va fi mai zvapaiata si va trage un pic mai tare de el? multu! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
daca vreti sa-l testati va astept cu drag pe la noi intr-o zi