Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

In primu rand LA MULTI ANI/LUNITE pt:

- Luca si Matei de Mimika (8 luni!!!)
- Amalia Maria de Crocodana (7 luni!!!)
- Maria de Carinablanca (7 luni!!!)

Am mai pus poze noi din martie cu Alexandra mea. Daca aveti timp, vedeti linkul de la semnatura.

O zi minunata va doresc!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Alex, dar cum i-ai preparat brocoli? eu il fac cu cartofi albi si un cubulet mic de unt. fierb catorfii si brocoli la steamer, ii bag la blender si mai adaug putin din apa care s-a lasat la fiert, sau poti pune plata, si untul. le blenduiesc pana sunt piure.Andrei mananca asa superbine. sau cand bagi oul, poti pune galbenusul. stii ca la ou incepi cu un sfert de galbenus, de max 2 ori pe saptamana, apoi cu jumatate, apoi trei sferturi, pana ajungi la un galbenus intreg cam intr-o luna. si in ziua in care ii dai ou nu ii dai carnita. poate stiai, dar zic si eu...sper ca nu deranjez...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Uff, Ellenuta ce necaz!
Cand era Rares racit si ii scoteam cu batista bebelusului, tot miscam mufa aia pana ajungea aproape perpendicular pe nara lui mica...si atunci ieseau cei mai multi muci..deci tot in spatele nasului cred ca erau si doar printr-o nara ieseau... i-am dat panadol baby ca imi facuse si un pic de febra...acu, abia dupa 2 saptamani ii scot mucisori o data pe zi, si a fost si pe amoxicilina 4 zile... sper sa isi revina micutele tale repede si sa nu mai aveti asa griji prea curand

--------------------------------------------

http://lumeacafeleiPUNCTeva.ro/plantatia-lui-xcatalina/
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

M-am saturat de vremea asta!!!
Iar ploua!!!
Si noi care aveam intalnire in parc

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Aricel, bine ai venit!
Povesteste-ne despre tine, despre bb scump, cum stai cu diversificarea etc.. Orice sfat e binevenit. Te pup

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Mai, mai…ce dor mi-a fost de voi. Am stat mai mult pe-afara. Iesim de la 8-9 dimineata si toooot stam pana seara. Bine, mai intram pentru vreo 1 ora in casa, papam, poate mai dormim, ne jucam si iesim iar, iar intram... si tot asa.

Am citit de vestile voastre bune. Felicitari pentru stat in fundulet (Zeina), pentru dintisor de iepuras (Carina), pentru greutate (Luta), pentru mers de-abuselea (Ebru), pentru stat in picioruse (Paulica), pentru vaccin (Natalia), pentru papuceala (Carol), pentru copil superb – vazut poze (Izabella), pentru cei mai masculi masculi – vazut poze (Andrei si Stefan).

Maia sta in fundulet doar sprijinita. Se intoarce singura pe toate partile, nu are dintisori, da’ are mult par… na !

Fragutza – felicitari pentru Fragutzu’, sa-ti traiasca si sa fiti o familie fericita de fragutze. Cum mai esti cu raceala? Cu ce incepeti sa va diversificati?

x_ggg – pana la urma ce are rares…rubeola?

Ellenuta – aoleo mami, dar prin ce chinuri treci. Saracuta Anna. Doamne ajuta sa se faca repede bine. Te pup si iti doresc sa ai putere sa treceti peste asta, mami curajoasa .

Doris – ce mai face prietena ta cu puiutul bolnavior in spital? M-am ingrozit cand am citit. Cum ma otita si el avea anemie severa? Cum ma sa ia atatea zile antibiotic pt otita si sa-l interneze in coma, fara urma de otita? Cum ma sa ajunga sa se roage sa treaca peste noapte? Doamne fereste! Mi se face pielea de gaina. Offf, cateodata medicii astia ar trebui trasi aspru la raspundere. Pe bune daca nu as da-o in judecata pe doctorita asta care a pus diagnostic de otita fara sa recomande macar niste investigatii si copilul atarna de un fir de par acum. Frate, daca simti ca nu poti, daca vezi ca ai dat rateuri 1-2-3 ori lasa-te de meserie, ca poti sa omori oameni. Nu-i nicio rusine sa te apuci de alta meserie. Chiar asa, asta ce-o fi zis cand a fost internat copilul in coma fara urma de otita? Isi vede in continuare de profesat probabil...
Macar o reclamatie la Colegiul Medicilor sa faca. Ce nemernica ! Doamne ajuta sa treaca cu bine bebelul peste asta!

Techila – poate ai mai spus....de unde ai luat suportii aia pentru baie? Sa-ti traiasca laptopu’! Am vazut poze dragute: no 8 si 16 faine rau .

Raluk - imi pare rau pentru bubitele lui alexutu'. sigur, poti incerca diverse creme, unguente, tratamente, care ii pot face bine si care aparent par inofensive - in sensul ca nu ii pot provoca altceva -, dar cred ca cel mai indicat e sa vezi un medic care sa puna un diagnostic. Te imbratisez si ii doresc lui alex sa-i treaca repede, repede bubitele .

Uka – deci de acum esti mami de copil cu dinte, nu orice copil. Si ca sa vezi ca tu esti cu mine in gand mereu, iti relatez o intamplare de ieri (eu tot timpul am cate ceva de povestit ):

Eram cu Maia pe covor si ne jucam. La un moment dat ajunge intr-o
pozitie din care nu mai putea reveni, iar eu o tot incurajam sa incerce ca tb sa reuseasca pana la urma. Si din incercari si enervari pana la urma a reusit sa revina intr-o pozitie confortabila, spre marea mea bucurie. Pentru ca a reusit singurica, am vrut sa ii arat cat ma bucur pentru reusita ei.

Am vrut sa iasa:

“bravooo mamiii! A reusit Maiaaaa! Invingatoarea lu’ mamii! Uraaaa!!

..dar a iesit:

“bravooo mamiii! A reusit Maiaaaa! Invingatoarea lu’ mamii! Ukaaaa!!

M-am surprins chiar si pe mine si am inceput sa rad. Am zis ca neaparat iti relatez, asta ca sa vezi ca eu nu te mint cand spun ca esti prietena mea cea mai buna . Nu multe persoane la port cu mine in gand in permanenta, mai .
Sper ca si tu te gandesti la mine si nutresti pentru mine aceleasi sentimente calde, sincere si pure . Pupam mamica de iepurin dragalin .

Din gradina zoologica nu am nimic nou de relatat... Suntem bine cu totii si nu am mai omorat pe nimeni... da' nu ne mai trece nimeni pragu'...si pasarile cerului ne ocolesc....

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepi, nu stiu daca e rubeola. Azi vad ca i s-a intins pe fata, cap, acu si pe picioare. Nu are nimic inflamat la urechi. Dr a zis ca il mai vede vineri, ca dc e rubeola pana atunci isi da seama. dar daca e alergie la ceva ce a mancat sambata, e posibil sa se intinda asa in fiecare zi, cate putin? Doar pe maini nu are...inca.
Cand se trezeste o sa incerc sa ii fac niste poze, poate imi spuneti voi ce e.

Am scos capul in lume!!
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cosmarul meu e administratul siropelelor .. si la eva ma chinuiam tare, mi le vomita .. sincer, prefer sa-i faca ceva pe branula decat sa le dau pe gura ... caci stiu cat ma chinuiesc si mai ales le chinuisc pe ele ..

suede da, si mie imi vine sa vars de la eurespal .. eu incerc tot inainte de a le da lor .. e cah rau ..

aricelul bine ati venit in club!

andra sa aiba pofta la suculet frumoasa mica! si spor la shopping!

hepi ai fost super cu "ukaa" ..

x_ggg fa-i o poza cu iritatiile sa le vedem si noi .. nu o fi roseola?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI LUNITE:

Ama nora mea,papusica scumpa!

[bum ] Luca si Matei de Mimika

Maria de Carinablanca

Sa fiti sanatosi!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Ne-a venit suportul de baie (scaunelul). Ia uitati o poza proaspata cu el. Diseara il bagam in uz. Uraaa
http://family.webshots.com/photo/2143664680105975299LqGank

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput