Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
Mely sper sa va reveniti pana de Paste!Noi va tinem pumnii!Multa sanatate!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
alex25 spune:
Mely sanatate multa!
Aaaaaa, trebuie sa va spun ca eu inca nu am caldura....minunat, nu?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
buna dimineata si de la noi si inca o pentru cine n-a prins tura de dimineata!
Suede, eu zic sa ii dai 2-3 lingurite, pt cateva zile, vezi cum reactioneaza, chiar daca prepari mai mult, chiar nu stiu sa iti zic caci noi am inceput diversificarea cu suc de morcov si supica de legume (zeama chioara primele 7 zile, in prima zi 10 ml, a doua zi 20 si tot asa, pana la 70 ml, apoi din ce in ce mai groasa), dar suc de morcov nu a vrut neam....2-3 lingurite si ceda nervos...apoi am inceput cu mere coapte ...caahhhhhh...si asa am ajuns direct la mere si pere crude date pe razatoare de sticla. abia de vreo 3 sapt ii dau cereale de orez cu 3 fructe, cate 2 lingurite amestecate in fructe si ies superbune ...
POZE
mamideandrei spune:
Mely ne rugam pentru voi, sa va faceti bine pana de Pasti, si sa puteti petrece asa cum se cuvine, prima Inviere a Domnului cu membri noi in familie...
Alex sunt in asentimentul tau, de ieri nu mai am nici eu caldura, caci din exces de zel, cand am facut curatenie in bucatarie, si am sters caloriferul, nu stiu cum naiba am atins ceva pe acolo ca a tot curs apa pana a scazut presiunea la centrala, sotz a venit aseara tarziu, si azi a plecat devreme, asa-i cu sotz calator..., dar inca e bine, termostatul arata 20.5, dupa aerisire, sper sa nu scada mai mult...
POZE
selen80 spune:
neatza si de la noi si multumim de cafele!
Mely multa sanatate tie si puiului
mai fetelor, nu ma mai invidiati cu somnul, ca ieri a fost o exceptie...azi iar am avut nspe treziri, una pe la 2, cand s-a solicitat si o tzitzi drept somnifer, nu de foame, si restul de la ora 5 dimineatza pana la 7 din 5 in 5 minute adormea, ii cadea suzi, se trezea, si tot asa! deja e somnul mult mai usor si simte ca n-are suzi, asa noaptea n-are probleme, o scapa dar doarme in continuare profund...am incercat si cu intuneric bezna in camera, n-am rezolvat nimic.....
o zi insorita sa avem!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
suede spune:
Multumesc!
Sincer mie mi s-a parut cam mult pentru prima oara,dar am zis ca stie ea ce zice.El a mancat si cu pofta,ziceai ca cine stie ce delicatesa i-am dat si apoi a mai supt si lapte.
Nu mai zic ca a doua zi mi-a zis ca ei nu i s-a mai intamplat la niciun copil.
Mai bine incep eu mai incet si mai sigur,ca nu ne alearga nimeni!
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei buna dimineata si de la noi si inca o pentru cine n-a prins tura de dimineata! Suede, eu zic sa ii dai 2-3 lingurite, pt cateva zile, vezi cum reactioneaza, chiar daca prepari mai mult, chiar nu stiu sa iti zic caci noi am inceput diversificarea cu suc de morcov si supica de legume (zeama chioara primele 7 zile, in prima zi 10 ml, a doua zi 20 si tot asa, pana la 70 ml, apoi din ce in ce mai groasa), dar suc de morcov nu a vrut neam....2-3 lingurite si ceda nervos...apoi am inceput cu mere coapte ...caahhhhhh...si asa am ajuns direct la mere si pere crude date pe razatoare de sticla. abia de vreo 3 sapt ii dau cereale de orez cu 3 fructe, cate 2 lingurite amestecate in fructe si ies superbune ... POZE |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
iuliapapusa spune:
neata fetele.nu iau cafea ca sunt tare fresh.a dormit luta de la 10 la 10.o trezire mica la 6 de mancat 250 lapte.eee mai merge.am vazut ca cineva mi a facut luta cu dintoc.il vreau zau.
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Tequila,nu te supara ca te intreb,voi cum ati renuntat la cereale? (parca ati inceput cu orez cu roscove,sper sa nu imi amintesc gresit)Ai introdus intai legumele sau fructele? Si noi am inceput cu cereale,apoi am introdus legume(vorba vine,ca Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
buna dimineata gagici, trai-mi-ar laptopul cel nou si frumos si curat si destept si rapid....
lumi, eu nu am renuntat la cereale, si acum le bag cereale simple - orez in lapte si cereale cu roscove in legume si fructe. dar eu fac treaba asta pentru ca ai mei sunt scarbavnici si nu vor sa manance, si atunci concentrez cat pot eu de mult in cele cateva lingurite pe care le ingurgiteaza (la sfatul dr procedez asa).
e urat afata, pentru azi planificasem sa plantez flori...sa vedem daca tine vremea cu mine si nu o da pe ploaie.
luto
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
iuliapapusa spune:
si luta mea are o iritatie.o mananca.in cap se scarpina iar pe burta se bate cu palma si se freaca cu spatele de pat patut.am fost la dr si a spus ca poate fi alergie i am dat danone sau varsat de vant.asa ca stam in casa 3 zile.si trage la somn.ieri a dormit mai toata ziua o trezeam sa pape si iar somn.ce sa fie?
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata!
Tequila,traiasca laptopul cel nou si destept!
Ms de raspuns.Nici a mea nu vrea sa manance...dupa cateva lingurite,plange dupa bibe.Am incercat si inainte,si dupa bibe...inainte daca ii dau,se enerveaza si plange dupa biberon,dupa e deja satula si nu deschide gura sub nici o forma,intoarce capul intr-o parte,cu buzele stranse si se face ca nu ma vede!
Astazi vreu sa bag si pastarnac pe langa morcov.Off,cat as fi vrut sa o vad si pe ea mai mancacioasa! Ne miscam cu diversificarea asta cu viteza melcului olog!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise