Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
fulguta28 spune:
Klarisse, Crina, va multumesc pt urari si sa de-a Domnul de sus sa ne impartasim in toamna toate intamplarile... placute evident.
Crina, acum as vrea sa merg la plimbare. Este mult mai placut sa lasi munca de-o parte, sa tragi chiulul si sa te plimbi prin parc. Hihihi, mai este si Targul de Paste.
uta28 este
12+
andra_b spune:
Fulguta felicitari si plimbare placuta! ![]()

Crina maine e ziua ta cea mare, te
Cum mai e burtica? Mai face 'scandal'? ![]()
Pianna ei eu mor de somn da' mai am la treaba si altcineva nu e cine sa o faca in locul meu. Incerc asa cu pauze, multe pauze... ![]()
Ale ![]()
------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------
13+ cu bebe mic
maya71 spune:
Buna burtici! Sunt prin preajma...
Buburuze dragi... bucurati/va cat puteti de perioada asta frumoasa.
crina-s spune:
Da Andra maine e zi mare. S-a nimerit bine controlul inainte de sarbatorile pascale, ca sa-mi intineasca si mie.
Da burtica face scandal. In primul rand azi dimineata la ora 4 m-am trezit sa merg la baie si apoi a inceput scandalul, cutitele se plimbau prin burtica, somnul disparuse, totul super.....

14+
crina 
pianna spune:
crina asteptam cu nerabdare vestile bune. Poate te intorci cu un carucior colorat![]()
eu fac o pauza acum, citesc presa de scandal
10+
ionela.n spune:
Mamicile cu burtici de 11-12 sapt.
A inceput sa va creasca burtica? Se vede ceva? Ca la mine parca a inceput sa se cunoasca. Iau Elevit de o luna si cateva zile ![]()
11+
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Mamicile cu burtici de 11-12 sapt. A inceput sa va creasca burtica? Se vede ceva? Ca la mine parca a inceput sa se cunoasca. Iau Elevit de o luna si cateva zile 11+ |
La mine se vede o crescatura acolo si deja nu ma mai ajung cateva fuste..de acum ce sa-i faci..ne expandam

Klarisse
graviduta 12+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Diana (24.04.2008)