Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Ionela eu stiu ca mersul pe jos e bun...
O finuta de-a mamei mele imi povestea ca fiind insarcinata a mers mult pe jos, a facut chiar si Retezatul. Oricum ea era pusa mnereu pe excursii. Si la nastere nu a apucat doctorul sa afara ca ea era si nascuta. A zis ca ea nu stie ce e aia nastere cu dureri.
Apai nu stiu de ce nu ar fii buna miscarea... o juma de ora parerea mea ca nu strica...

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

13+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Saptamana trecuta am vb cu o doctorita si mi-a zis ca nu e bine sa merg pe jos
Eu in fiecare seara dupa serviciu merg cam 20 min pe jos. Prefer sa merg pe jos cateva statii ca sa fac si eu putina miscare. Tot e caldut afara si simt ca imi face bine.
Voi ce ziceti?

11+

Daca nu ai probleme in sarcina e foarte bine sa faci miscare, la prima sarcina am facut sport pana in luna a 9-a.Mergeam pe banda 1 ora, pe bicicleta statica 1 ora si apoi mai faceam o plimbare de 1 ora in fiecare seara, locuind langa plaja, plimbarea pe nisip era extraordinara.
Acum la fel umblat foarte mult si chiar pe bicicleta normala in weekend. Aici toate gravidele fac miscare, le vezi pe bicicleta mereu.
Va ajuta mult la nastere daca esti in forma fizica buna.

Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Lora, e vorba de Stefi Tex...au site da degeaba ca nu le merge...
Da nu-i prind eu deschisi odata....

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Si eu ma gandeam ca nu are ce sa faca rau daca merg pe jos. Eu oricum obosesc destul de repede, dar incerc sa merg incet si ma simt chiar bine.
Pana acum nu am avut probleme cu sarcina, asa ca.. o sa merg pe jos, mult si bine
Mersic fetelor

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata frumoaselor burticute!
Pianna ziceai ca a fost luna plina. Deloc nu am dormit azi noapte. M-am trezit de la ora 4 si pana la 8 am stat cu ochii pe pereti. Nici nu puteam sa deschid calc sau tv ca dormea sotiorul asa frumos si nu am vrut sa-l trezesc.
vad ca ati scris o gramada de aseara.

14+

crina

Mergi la inceput

Karin felicitari pentru semnatura si multa bafta la eco astazi. Sa ne aduci vesti bune.
Buburuza, chichiutza fac si eu cinste alaturi de voi pt ca si eu am schimbat semnatura tot astazi.Sa fie intr-un ceas bun.

14+

crina

Mergi la inceput

Eveline ti-am spus sa nu mai bei ca nu-ti face bine Sper sa te simti mai bine acum.

14+

crina

Mergi la inceput

Nastasie bafta la eco. Sa vii cu vestile alea bune ca deabia le asteptam.

14+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Eveline ti-am spus sa nu mai bei ca nu-ti face bine Sper sa te simti mai bine acum.

14+

crina

12+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Clary felicitari pentru rezultatele la triplu test. Nu cred ca are nimic daca te duci maine sa-ti iei sange.

14+

crina

Mergi la inceput