branza cu smantana - congelare?

branza cu smantana - congelare? | Autor: vali02

Link direct la acest mesaj

Mi-a ramas nefolosita frisca din smantana nefermentata, 500 ml, pe care o pregatisem pt. un tort (m-am razgandit si am ornat tortul cu pasta de zahar, nu cu frisca). Am mixat cam 0.5 kg de branza de vaci cu aceasta frisca si a iesit o crema frumoasa.

Acum intervine problema: credeti trebuie sa folosesc aceasta crema imediat sau a-si putea sa o pun la congelator si sa fac o pasca cu ea sambata? Eu am mai congelat branza de vaci sau cas, pe care apoi o foloseam pentru spaghete cu branza, dar nu stiu cum se comporta branza+frisca si mai ales daca dupa decongelare si remixare mai ramane asa cremoasa.
Sfaturi, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Pt ca nu-mi place isteria cumparaturilor de sarbatori in general eu congelez crema de branza cu smantana ,si o las la decongelat fara fortare cu o zi inainte sa fac pasca.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Multumesc Andra, am pus si eu crema in congelator si o voi scoate vineri, sa se dezghete incet.

Mergi la inceput