Hai Bumbitza Bv 2anke, Cenia, Magda Iepu '10 (126)
Raspunsuri - Pagina 22
castelanaC spune:
fetele, nici-o veste de la Bunmbitza balerina?
eu va pup pe azi si mai vb maine, sunt obosita si cum trompeta e la locul ei... mai bine mananc ceva si pun in film ceva sa ma mai binedispun.
va pup si sa auzim numai vesti bune!
pe maine!
castelana fericita
39+ 
bebesasha spune:
salut,fetelor! nu am intrat de mult pe forum,dar am avut motive intemeiate: pe 10 martie s-a nascut puiutul meu,sasha yan, prin cezariana,la 37 de saptamani. a avut 2480 grame si 48 cm. s-a nascut la spitalul baia mare si ii suntem foarte recunoscatori doamnei doctor maxin septimia!!! va pup!!!

miria_cristina spune:
Sa fie nasterea puiului tau intr-un ceas norocos!
Felicitari mamica lui Sasha Yan!

Cristina +35
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
freedelia spune:
Bravo, Samaria!!!! Sa iti traiasca grasunelul iar tie o recuperare rapida si mult laptic pentru bebe!!!
Oana -- si noi tot in marsupiu (in wrap mai exact) iesim. Nici nu am carut, adica am unul de la Jodie, dar nici nu l-am scos, ca e mare rau. Daca nu o sa folosesc carut, o sa trec direct la cel pentru bebi peste 4 luni, care nu se pasa complet pe spate...
Vio -- poti sa te impartasesti, gravidelor nu li se cere sa tina post.
Miria -- te simt foarte deprimata din cum scrii. Sa stii ca un copil de 6 ani poate sa te ahute foarte mult. Eu cand sunt singura cu toti trei, chiar si Jodie (de 4 ani) ma ajuta -- imi aduce un paar cu apa cand alaptez, imi da ceva pentru bebe, imi aduce telefonul cand suna. Plus sa daca vreau sa dorm, ii chem la mine in camera sa vada un film si John ma trezeste daca Jodie pleaca sa se joace in alta camera,etc -- cred ca o sa te poti baza pe Dami.
sa nu mai fii deprimata.
Castelana -- chiar daca nu e ce ti-ai dorit, sunt convinsa ca experienta cezarienei va fi una minunata. Am o prietena Malayesianca aici care a mers sa nasca amandoi copiii acasa si a zis ca nu mai voia sa plece din spital de mare grija ce aveau de ea si cat ajutor primea. Deci luni e ziua cea mare -- mare zi intr-adevar, a doua zi de Inviere... 5 aprilie -- am avut un iubit nascut in ziua asta despre care nu am amitiri prea dragi ![]()
Fata mea e mai mult treaza de vreo 2 ore, cu ceva dureri la burtica, nu mari, dar se mai chirceste, mai plange un picut... in brate adoarme, apoi o pun jos langa mine, in perna de alaptat si se trezeste imediat. Asa ca incerc sa termin mesajul asta si o iau in brate definitiv si mergem la culcarica impreuna...
Va pup si bafta celor care mai aveti u pic si nasteti!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
irinabobe spune:
fetelor ceva remedii pt colici si dureri de burtica ati gasit ca deja imi vine sa ma impusc. plange non stop si se screme
, nu a dormit toata noaptea...
legat de sling eu am cumparat din ala gen banana si nu stiu sa il folosesc,adica mi se pare ca sta copilul chircit cu barbia in piept si cum am citit despre scandalul cu slingurile mi-e frica sa il pun acolo...
35
Rares
honeybaby spune:
Va ca luna plina v-a scos din barlog. Imi place cand sunteti vorbarete asa.
Intru rapid sa schimb capitolul
Denisa,
39 + cu bebe roz
Maya Rebecca
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
kossir spune:
Offfffffffff. Scisesem un mesaj lung in care tocmai povesteam ca laptopul meu face exact fitele calc Castelanei. Pentru ca bateria s-a dus demult il tin mereu in priza si acum cred ca s-a dus ventilatorul. In consecinta tocmai voiam sa trimit mesajul si se inchise 
.
Eu am terminat de citi tot, dar nu stiu daca mai retin asa mult. Acolo scrisesem in timp ce citeam, iar aucm am schimbat calc., macar sa fiu sigura ca nu mai pierd.
Ella ce bine e cu program. Si noi avem deocamdata de dimineata, dupa amiaza mai sarim, dar e ok. Soacra poama acra daca nu te-a ajutat in primele zile cand e cumplit acum sa fie sanatoasa. Nici aucm nu-i rau, dar atunci e chiar urat. De aia ziceam eu ca bine ca am avut atunci ajutor. Cat despre cei din familie, no merci. Mai mult as sta dupa ei, au alt program, alt sistem alimentar, in nici un caz. De aia e bun un ajutor platit. Cat despre nimeni nu intra in lucurrile mele, si eu ziceam asa, eram chair maniaca. Dupa cativa ani aici, mi-a trecut ![]()
Samaria felicitari 
sa traiasca bebele maricel
Sa fiti sanatosi si mancaciosi.
Oana
program o sa va faceti cam peste o luna. Chiar, LA MULTE LUNICI 
. Sunteti niste frumusei toti. 
Castelana waw ce bebel mare
. Nu te mai supara din cauza cezarienei, oricum ar fi o sa fie bine. Bebe e sanatos, e tot ce conteaza. O sa te refaci repede si gata 
. Odihna placuta.
Fetele care asteapta sa nasca 
, nu mai fiti suparici ca o sa nasteti si o sa uitati toate neplacerile de acum. Uite eu va citesc si parca mi s-a intamplat asta asa de demuuuuult!!!!
Miria 

Freedelia 
.
Unde-s veteranele noastre, Diana, Gaby, Andra?
Gata, plecam la plimbarica.
Pupici

http://community.webshots.com/user/kosscar