Mamici de pufuleti de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Suntem si noi pe aici, gafaim din greu sa prindem trenul din urma Deh, ieri am fost la serviciu si abia abia am reusit sa rezolv una alta, ar fi trebuit sa mai stau inca 12 ore probabil pt tot Nevermind, noi sa fim sanatosi. Astazi mergem la doctor sa il mai vada si alt pediatru, asa sa se linisteasca piticii lu' mami. Xela, mergem la Favorit pe recomandarea ta, sunt curioasa cum e doctora. Am si eu o intrebare, ca nu am reusit sa ma lamuresc deloc: care e treaba cu suzeta asta? Cand trebuie sa i-o dau sau cum stiu ca vrea suzeta? Ca tot vad in poze bebeii cu suzeta in gura si eu nu i-am dat niciodata pana acum... cum se face? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
io nu vroiam sa ii dau de fel suzeta pana am vazut ca de multe oi s elinistea la san sau cu bibe in gura dar fara sa traga, am realizat ca nu mereu are nevoie de papa(io cum urla cum bagam in el, daca nu mai aveam LM pac pregateam un bibe de LP si am realizat ca uneori vrea numa sa mestece ceva si mesteca suzeta un pic cateva minute si se linisteste, adoarme si apoi scuipa suzeta. Suzeta la mine e f buna in momentele alea cand e mancat dar obosit si un pic marait, are nevoie de somn da nu poa sa adoarma
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui briani Buna! Ne primiti si pe noi in club? Eu sunt Cristina, mamica a 2 puiuti, o fetita, Briana de 4 ani si jumatate si un puiut nascut pe 13. 03. 2010, Nicolas Alexandru, suntem din Dej si evident am multe de intrebat si de citit... Fetelor eu am o mare nelamurire...poate ar trebui sa caut un subiect pt. alaptat, dar pana atunci intreb aici... Bebe s-a nascut cu 3.100, acum are 3.000 kg....pana ieri l-am alaptat, dar dr. mi-a recomandat sa trec incet pe lapte praf...eu am lapte...cam 70 ml. scot cu pompita si ma doare sufletul sa stiu ca nu ii e bun...desi eu nu sunt de parere ca nu e bun...dar de ce nu a crescut? I-am facut proba suprului in 2 zile si a baut 380 ml. si 420 ml....cand ar trebui sa bea catre 500 ml. 500 si ceva... Si acum la masa ii dau prima data laptele praf( papa 60-70 ml.) si apoi il mai pun la san( dar nu prea mai papa...apoi eu mai dau cu pompita, ca nu as vrea sa pierd laptele).Ce am observat e ca e mai satul, papa mai rar...la san papa si la o ora...O fi adevarata povestea ca nu e laptele satios...ca tot mai des aud asta pe cine intreb? sau poate cei 70 ml. doar eu cred ca sunt destui... M-ar ajuta un sfat...pt. linistea mea...macar... Va salut, o zi frumoasa si sper sa revin cat de repede... |
nu e adevarata povestea ca nu e asa satios, e mai satios intradevar cel de la sfarsit si ptr asta treb sa ai grija sa nu adoarma pe parcurs, cine stie, poate a luat mai mult in lungime? ai intrebat asta? ptr ca majoritatea sunt obsedati de like (si dr si mamici) dar copilul se dezvolta per total nu numa in greutate
Bafta si nu te lasa cu laptele!
de Yannis
xela_07 spune:
alexutza - super pret la vaccin. noi am dat 280 de la help net. felicitari ptr crestere si drum bun. sa ne auzim cu vesti bune
rebiana - merci de complimente . voi ce mai faceti? ati scapat de raceala?
nikole - cum mai sunteti? s-a mai linistit? ce a zis celalalt dr?
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
ana_g spune:
buna tuturor!...sunt diverse subiecte la activ, ma bag si eu in seama sa imi spun parerea:
1. daca mama are lapte, sa insiste cu ala micu, pompa mai buna nu e, si doar el poate stimula productia de lapte.
2. suzeta...hm...al meu o scuipa la 2 metri. ii face greata. mai bine asa, desi tare as fi vrut un inlocuitor pt tzitzile mele noaptea la 2-3-4 chiar, cand asta micu nu adoarme ca vrea sa molfaie.
3. ...am uitat..ce ati mai discutat..nu mai stiu..slaba de neuroni sunt, sa stiti...
mama lui STEFAN
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita fetele, am 2 chestiuni serioase :) sotul meu vrea o lista de cumparaturi pentru beserica/botez (noi ne ocupam de tot) si mi-a zis de ceva prosop, ulei, sapun pentru preot (?), si ce se mai cumpara? marturii - ce-s alea marturii? si 2) pentru mamicile de baieti - decalotam sau nu decalotam? (or sa ne acuze cand vor creste mari ca i-am atins in locuri indecente...)pediatra mea insista... si mie mi-e frica sa nu i se rupa ceva pe acolo. Caius www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos |
mie nu mi-a zis nimeni nik de decalotare pana acum (din 3 dr diferiti vazuti) toti la intrebarea mea legata de decalotare au zis la fel, putza creste si impinge singura, trebuie numa eu sa trag cu ambele maini bine de tot in jos atat cat permite si apoi singura creste putzica si impinge si iese afara. Deocamdata lasam asa si mai vedem situatia pe la 9-10 luni si atunci eventual putem sa vedem ce facem dar nu acum
de Yannis
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
io nu vroiam sa ii dau de fel suzeta pana am vazut ca de multe oi s elinistea la san sau cu bibe in gura dar fara sa traga, am realizat ca nu mereu are nevoie de papa(io cum urla cum bagam in el, daca nu mai aveam LM pac pregateam un bibe de LP si am realizat ca uneori vrea numa sa mestece ceva si mesteca suzeta un pic cateva minute si se linisteste, adoarme si apoi scuipa suzeta. Suzeta la mine e f buna in momentele alea cand e mancat dar obosit si un pic marait, are nevoie de somn da nu poa sa adoarma de Yannis |
FOARTE ADEVARAT!!! eu stau dupa el de cateva nopti pana la 4 si ceva, il vad ca e obosit, are ochii inrositi, adoarme, dar se tot trezeste si eu ii tot dau sa ma molfaiasca. suzeta insa nu o vrea. sa fie forma tetinei...ce am eu e de la NUK. sa ma uit si dupa altele, or avea forme diferite la tetine?
mama lui STEFAN
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui xela_07 alexutza - super pret la vaccin. noi am dat 280 de la help net. felicitari ptr crestere si drum bun. sa ne auzim cu vesti bune rebiana - merci de complimente . voi ce mai faceti? ati scapat de raceala? nikole - cum mai sunteti? s-a mai linistit? ce a zis celalalt dr? Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Aha, merci frumos de raspuns, pai eu am card de asigurare si de regula la tot ce nu e inclus in asigurare (deci platesc separat) am 15% reducere, inseamna ca s-a aplicat si la vaccin
de Yannis
xela_07 spune:
ruxita - nu se decaloteaza. se curata cu compresa+rivanol acolo fara sa se forteze.
citeste si aici
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui xela_07 ruxita - nu se decaloteaza. se curata cu compresa+rivanol acolo fara sa se forteze. citeste si aici Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
ce complicatenie de putzulica au baieteii... nu stii decat daca ajungi mama de baiat...
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Deci azi clar nu va ajung mi-am propus sa o depasesc pe Cris Mario la calcat so...cand sa mai foruia o pauzasc? Am de calcat 2 masini ptr Yannis ptr ca mergem poimaine in Grecia ptr 12 zile si deh ii trebuie omului haine mai ales ca o sa stam mai mult pe afara o sa ii iau haine de afara si deci am bagat la inaugurat toate hainele noi de 3-6 luni, ok stiu ca are numa 2 luni dar ptr 0-3 luni majoritatea sunt de iarna plus ca i-am luat mai multe pijamale ptr perioada asta nu asa multe de iesit afara si in genere am evitat sa iau extrem de multe ptr 0-3 ca am zis ca oricum creste, deci acum am o tona de calcat sa fie baiatul frumos. PLus aseara am spalat 3 masini pentru noi... Am admirat pufuleti de gratiana, invidiat grasun de Ruxita si am citit dezbaterile cu vaccinarile Noi ieri am facut Infarix ul la Euroclinic, ei mi-au zis ca e cald acum afara si daca il cumpar eu trebuie sa nu fac mai mult de juma de ora de cand il cumpar pan la ei..bla bla asa ca am preferat sa nu ma complic am cerut de la ei ca au si ei orice vaccin vrei, am dat 216 lei pe Infarix Hexa...e mult? Yannis a fost cumintel dupa vaccin, cand i l-a facut...vorba lu ta-su ...a atins suta in nanosecunde (stiti ca la masini) ca e mai tare ca Ferrari!!! LOL! adica s-a inrosit instant si un urlet maaamaaa dar l-am luat in brate si s-a linistit imediat apoi a adormit beton si restul serii s-a comportat absolut normal, fericit nevoie mare, zambaretz etc, la masa de la 4 jumate adormea si l-am ciupit ca toanta sa il trezesc si l-am ciupit taman de vaccin si a schitzat un uaaa dar atat, deci Cris D poti fii mandra de Ginerel EU ieri nu am intrat ptr ca am fost sa scoatem alt Laissez Passer de la ambasada ptr Yannis ca sa putem zbura cu el (inca nu are pesaport ca nu a avut tati timp sinici zile lucratoare libere sa mearga in Grecia sa il declare). Daca tot i-am chemat pe ai mei sa stea cu bb ca sa mergem la ambasada, am profitat si am mers si io la Cora Sun Plaza ca nu vazusem si ricum aveam de cumparat niste gel de dus, servetele umede si lapte ptr bebe. Mi-a placut., are multe magazine, cora e imensa si gasesti absolut de toate de toate felurile, marimile si sortimentele. Asta am apreciat cel mai mult mai ales la raionul de copii ca avea chiar de toate. Sper sa ii tina asa ptr ca de regula hipermarketurile au de toate la deschidere apoi sde axeaza numai pe cateva sortimente , alea care se vand mai bine probabil. Si nu stiu cum m-am trezit in fatza raionului cu vopseluri...io ma mai faceam cand si cand cu Casting de l Loreal ala fara amoniac...de regula caramel asa, io fiind saten deschis...lui tati ii plac brunetele asa ca am cumparat cu curaj o nuanta "Ciocolata neagra" acum sunt cioara vopsita!!!! in viatza mea nu am facut asa o schimbare la par, io mereu aceeasi culoare, aceeasi freza , aceeasi tunsoare, la fel pieptanat...acum ma simt bine in sfarsit are si parul meu o culoare uniforma si arata ok, o sa pun probabil poze ca o sa facem in Grecia. AAAa si am avut o sambata f plina - dimineatza am fost la Mall la starbucks la cafea si tort invitati de mama ca de ziua ei. Yannis f cuminte a stat ba la mama ba la bunicamea ba la tata in bratze, ba a dormit in carutz, a admirat decoratiunile de sarbatori agatzate pe sus, f cuminte - am mers in Hard Rock cafe sa ne vedem cu niste prieteni care au venit in vizita din Grecia si eram mai multi la masa, am primit super cadouri ptr Yannis (2 jucarii in special care ii plac f mult, e f incantat si se joaca singur...ta-su s euita si nu-i vine a crede, face "it's magic!" nu tre sa stai sa ii canti sa ii faci nimic e f ok aaa si in Hard Rock raportam Yannis cuminte se uita la toti de la masa, la toti chelnerii care cum du-te vino Yannis ii urmarea cu privirea f incantat - sambata seara tati a stat cu Yannis acasa si mami s-a dus la ziua unei prietene care si-a serbat ziua de florii la restaurant, am papat muult si bine friptane buune cu mujdei miaaaammm miaaam, am barfit si am venit acasa pe la 12 dar bebe nici nu se miscase de unde l-am lasat asa ca nu l-a solicitat pe tati, e bine moaama cat m-am intins....scze... de Yannis |
iar noi suntem (cred ca suntem mai multe) invidioase pe viata ta sociala - ultima data cand am stat de vorba cu persoana din afara casei a fost cu vreo 2 saptamani in urma, bine, exceptand vanzatoarea de la ghioscul de dupa colt...
Caius
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">videos