ce faina sa iau pentru cozonac
Am o masna de paine, si am tot incercat sa fac si cozonac la ea; uneori imi ies acceptabili, alteori se lasa, cu aceeasi reteta fara sa mai schimb nimic; am ajuns la concluzia ca singurul ingredient pe care il schimbam era faina alba (in permanenta folosesc faina 000 dar difera producatorul), iar drojdia folosita este pakmaya dar din cea proaspata la cubulete mici;
Voi de care faina cumparati penru cozonaci, caci trebuie sa ma aprovizinez zilele astea.
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
stiam ca exista pe piata faina speciala pentru cozonaci, de la dobrogea. ai incercat cu asta ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
kita spune:
pana acum am incercat dobrogea, titan, aspis, grande familia si cea ungureasca;multumita am fost de cea ungureasca pe care nu am gasit-o in ultimile doua dati de cumparaturi; si nu mi-a placut deloc titan,la 2kg-am efacut cu a mucenicii moldovenesti si se rupea coca de abia am putut sa ii impletesc;
alecxa spune:
Si eu tot Dobrogea pentru cozonaci folosesc, si mi-i s-a parut cea mai buna. Tot cu masina de paine fac cozonaci.
ralualexandrei spune:
Eu folosesc de cativa ani Boromir,atat pt paine cat si pt cozonaci ,si sunt f multumita,dar eu nu fac la masina de paine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
valentinag spune:
Eu folosesc Grania verde sau Dobrogea,dar nu la masina de paine!Pot sa nu-ti iasa din cauza fainii,dar nu neaparat ca e mai proasta,cat pentru ca au grade de uscare diferite!Una faina cere mai mult lichid,alta mai putin.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anaemi spune:
eu folosesc numai grania verde...este singura faina pe care o pun exact cat scrie in reteta/retete si imi iese aluatul la fix
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Doamne fa-i nemuritori pe parintii care mor (14.03.1956-20.03.2010)
madau spune:
Subscriu..Grania verde .
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX