Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 3
CODRA74 spune:
pup si eu toate fetele
gallica sa treaca durerea...incearca si cu tinctura de propolis...poate te ajuta
MayanMistica spune:
Neatza si de la mine , dragele mele frumoase.Poftiti la cafeluta calda
De aseara am o durere urata la umarul stang care se lasa cu tot cu spate.Mi-a facut M masaj si azi dimineata inainte sa plece la munca , doar sa ma fac bine mai repede.Dar eu tot ma misc ca un robotel , sper doar sa pot conduce diseara.Ca nu mai am cum schimba programarea ...dar sper sa fie bine.
Saptamana asta am decis sa o dau pe lactate , branza , ceai si supa.Incerc sa evit mancarea grea ,deja imi simt stomacul putin umflat si ma gandesc ca daca ii mai dau o pauza cu atata carne , cine stie poate si-o mai reveni si el.Asa ca voi gati doar pentru M , eu cu orez cu lapte / gris cu lapte , branza de vaca etc..
Si eventual peste la cuptor cu legume.
samira33 spune:
fetelor...nu am reusit de data asta
mai incercam
Beta-1,54
PRG-12,6
nu am sangerare si nici simptome de CM...insa realitatea e ca nu am bebe in burtica...asadar...instinctul meu a functionat bine si de data asta...as face ceva in el de instinct....ca niciodata nu-mi da informatii eronate.
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 fetelor...nu am reusit de data asta mai incercam Beta-1,54 PRG-12,6 nu am sangerare si nici simptome de CM...insa realitatea e ca nu am bebe in burtica...asadar...instinctul meu a functionat bine si de data asta...as face ceva in el de instinct....ca niciodata nu-mi da informatii eronate. |
samira asteptam cu nerabdare rezultatul tau ...
imi pare rau ca nu ai reusit...
multa putere sa mergi mai departe..
trebuie sa fie bine pana la urma...
amy2007 spune:
sami. Sterge-ti lacrimile fata frumoasa, mergem mai departe.
Mi-au pierit toate sperantele odata cu beta ta. Daca la tin din 2 blastocisti nu s-a prins nici unul, eu din 2 fragmentati ce sa mai sper???
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER