Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 13
galliciana spune:
prazulina, soro draga, nu ma face sa scuip in in sfanta saptamana mare, fata!
nu-s de ajuns de pacatoasa?? io tinera fecioara??
pai, io te-nvat de bine, si tu ma renegi??
auzi, apropo, citisi retetele?
samira33 spune:
codra
lumi42....la muuuuuuulti aaaaaaaaaaani!!!sanatate,fericire si liniste in suflet
danny...multumesc pentru pm...si felicitari pentru putzica
ma duc in baie...revin ca o diva...parfumata si hidratata...si cu ciclonu cat casa pe mine...da-s o doamna ,ce pana mea!!!
va pup si vaa iubesc
Ellyshor spune:
Sorry pentru disparitie
Am fost cu sotiorul meu sa pape si el ca abia acum ajunse acasica.....obosit si rupt de foame.
Acum ma pregatesc sa ma demachiez si sa ma bag la nanic
Gallicutzo...tu esti o shmechera mai, m-am convins eu.....
...dar...DAR...io tot te iubesc, pupa-te-as!
Coccollinaaaaaaaaa
Nu te mai prinsei...pfiu, pfiu, la, la.
Dar e si maine o zi, te astept cu cafelutza gata!
Babyboom...vino la mami...acum
simonia spune:
da, intr-adevar, nu a fost o intrebare explicita. a fost ceva genul "acum trebuie sa scap de chisturi"
ce am facut la dr. prima data am postat in capitolul 90 si mi-ai raspuns. nu, nu mi-a dat nici un tratament, sa vin sa fac eco sa vedem cum evolueaza. stii pe cineva care a primit tratament? ce anume?
am mai postat ce am facut ieri la dr. la acest capitol la pagina 4.
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
simonia, te-am asteptat sa ne spui ce ai facut la doctor.... nicidecum nu ne-ai intrebat nimic.... am citit la un alt subiect,si anume aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138801 intrebarea pusa de tine. nu ti-a dat nici un tratament?? ASPIRANTA PANA IN MADUVA OASELOR! astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
galliciana spune:
simo, mancate-as!!
ai fost la ginecolog, si nu ti-a dat tratament???
mai ales dupa ecografie??
sincer, eram mirata, ca, de regula se mai raspunde la intrebari,tu stii asta. da, stiu, ai scris ce ai facut la dct, dar atat.
hai ca descurcam noi cumva
samira33 spune:
am revenit
am papat cozonac de post...impreuna cu Samirutzu...in varfu patului...si am facut frimituri...si am scuturat patu
ma cam doare burtica
eu Sambata stau toata ziua in bucatarie.
fac drob de ficatzei de pui,ciuperci proaspete si carne de curcan si verdeatza si ou fiert intreg la mijloc...friptura de porcule-o pun de joi la marinat...si pasca si cozonac cu de toate.
oua am cumparat gata vopsite de la Cora...neshte culori bestiale.
mama face sarmalutze in foi de vitza si friptura de miel...ca io nu pot sa gatesc asa ceva... daca simt mirosul.
samira33 spune:
si am un blat de tort...d-ala de care se gasea pe vremuri la paine...ala pufos si inalt...si parca i-as face si o crema repede...aia de jofra ca-i tare buna si usor de facut...sa vad...cum ma incadrez in timp.
Lumy_Clt spune:
Mai fetelor, m-ati omorat cu atata mancare.
Trec pe la fiecare si strang in boceluta .
Acu ceva timp vorbeati de creier pane, na ca ma batu gandu (ca doar cu intentia am ramas) sa iau sa fac si io. Dar cand am vazut cum arata in supermarket m-am razgandit . Tare siloasa am devenit.
Noi in sf dupa lupte "seculare" am reusit sa usuram sifonierul de vreo 6 saci de da haine.
Meniu de Paste, nici ca imi sta gandul, de foame nu murim, miel s-a luat deja, si mai face sosu maine un transport . Io tot cu carne de pui ma tratez. Ouale poate le vopsesc eu.....ca e o indatorire a mea de ani buni... Cozonacul se cumpara ... iar clar, ce nu pregatesc eu pregateste mama
27+ cu