Magnifice Senioare mari,mijlocii si mici (91)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Galli...you're the best!!!!
Manu, am inteles scumpa
Dannyyy...superrr! O sa ai pereche acum! Ce frumosss!Babyboom
...vino la mami...acum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
galli bine de stiut! uite, eu nu stiam de faza cu puunga de hartie! thanks for tips!
danny felicitari!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
dannyfelicitari... doamne ajuta, scuza-ma dar cat timp ai???ca i-ai vazut chestia???
Manu
![](images/user_woman.png)
galliciana spune:
meyyyyyyyy,la mine mg greu forumul!!
fetele ,v-am mai pus un articol cu ciuperci...
la noi aici se mananca f multe, si de asta 1 sapt mi se pare f muuuuuult! mai ales ca,sunt f periculoase!ca aliment vb.
se altereaza rpd...
danny,super veste!
manu, tu cu vaclavalele tale.
io cred ca il inveti fffff rau....sincer.
sper sa nu te superi,,
mai ales ca m-ai servit cu o stevie...
blue_flower spune:
Doamne, era sa fac infarct cautandu-va!!!!
Pai isi alapteaza femeia copilul si are emotii?? e frumos asa? Cat v-am mai cautat!!!!
Imi pare sincer rau ca nu mai am timp de stat pe forum, dar piticul e chiar solicitant si serviciul la fel, asa ca forumitul a cam disparut. Mi-e dor de voi!!!
Nu am apucat sa citesc nimic si nici nu stiu cand o sa am timp, ati scris multe capitole, probabil ma voi uita pe prima pagina, ca doar acolo se anunta evenimentele importante.
Despre noi ce sava spunem: Daniel are 6kg, la putza goala si stomacul la fel de gol, mi se pare nitel cam mult pt 2 luni, cam cu 500gr mai mult , dar il hranesc exclusiv la san. Ma rog, exclusiv inseamnand ca o data - de doua ori pe sapt i-am mai dat si lapte praf, cam o jumate de masa. Fie ca eram plecata in oras si ii dadea soacra lapte praf, fie nu aveam eu lapte noaptea si mai bagam nitel lapte praf. E sanatos, nu a racit, nu are nimic.
Evenimentul cel mai important e ca zambeste, de vreo saptamana asa....trage niste zambete cu ochii in ochii mei de ma topeste. Cand se trezeste dimineata cu foame si cu tipete de il aud oriunde as fi, cand ajung la el si il iau in brate, incepe sa zambeasca...o fi stiind ce urmeaza??!!?? E un smecher si jumatate! De pe acum. O freaca pe soacra-mea de nu mai stie cum sa il mai plimbe. Cu mine nu face tarantele din astea, eu il pun in patut si se converseaza cu caruselul chiar si jumate de ora!
Inca doarme doar pe burta. Chiar si in landou, daca il pun pe spate, se trezeste si chiraie, daca il intorc pe burta, doarme si 2 ore in curte. Deh...preferinte dom'le.
Eu mai am o groaza de kile de dat jos, asa ca mi-am luat banda de alergat. Am incercat-o si m-a durut nitel operatia, asa ca mai astept vreo 1-2 saptamani, apoi incepem de-adevaratelea. Nu de alta, dar nu ma mai incape nici o pereche de blugi, nici o haina, niente! Si am promis ca nu imi cumpar nimic nou pana nu slabesc. De mancat mananc in continuare destul de consistent, pt ca altfel nu am lapte. Am fost plecata intr-o zi in oras cu trebi si nu am mancat la pranz, aproape nici apa nu am avut cand sa beau - mama lui de trafic bucurestean....si la masa de ora 3 nu am avut lapte pt bebe. Asa ca incerc sa mananc, chiar daca nu mai am pofta de mancare ca in sarcina.
promit sa mai intru, acu ca v-am gasit!!!
Editez sa va zic ca va pup pe toate si ca va urez Paste Fericit, asta in caz ca nu mai am timp sa intru.
Multe, multe de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/menics/menics.jpg)
menics spune:
pai galli am facut pt florii vaclavale, sau de ce imi spui ca-l invat prost??? mi-e imi place sa gatesc, cand am chef o fac cu drag...iar dulce in mod special mai ales ca de ceva vreme nu mai am probl cu silueta...
Manu
danny1 spune:
blue,ce poveste frumoasa.visez cu ochii deschisi.
manu,am 13 sapt.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
13+
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah